Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw chalet vlakbij de Zeeuwse kust, Scharendijke

Deze mooie vakantiestek heeft twee slaapkamers, een ruime woonkamer met veel lichtinval en een luxe keuken voorzien van een combimagnetron en vaatwasser. Het chalet ziet er modern en warm uit, door de combinatie van zwarte details en de natuurlijke materialen. Het chalet wordt sleutelklaar opgeleverd, met tuinaanleg en bijpassende berging. De luxe boxsprings en raambekleding horen bij het chalet, alleen nog een mooi bijpassende inrichting uitzoeken en je bent klaar om de vakanties en weekenden in Zeeland door te brengen. 

Camping de Strandloper is een mooie camping met verschillende speeltuinen, een sportveld en in het hoogseizoen een recreatieteam. De camping is gelegen aan de voet van de Brouwersdam, waardoor dit een heerlijke plek is voor strandliefhebbers. Je geniet hier van mooie schone zandstranden en kan er ook zeehonden spotten. 

Jaarhuur & Info
Camping de Strandloper is het hele jaar geopend. Vanaf half november tot eind februari van vrijdag t/m maandag en alle vakanties (kerst, oud en nieuwjaar en voorjaarsvakantie). Honden zijn welkom op het park en commerciële verhuur is in overleg toegestaan. De jaarhuur bedraagt € 5.365,--. Dit is inclusief toeristenbelasting, milieukosten, CAI module en internet. Bijkomende kosten zijn de kosten van het verbruik van gas, water en elektra. 

Prijs: €229.500,--
Camping: Camping de Strandloper
Hond toegestaan:  ja 
Openingstijden: Hele jaar (Vanaf half november tot eind februari van vrijdag t/m maandag en alle vakanties (kerst, oud en nieuwjaar en voorjaarsvakantie)
Commerciële verhuur: toegestaan 
Kavel: P12
Oppervlakte kavel: 176 m2
Huurindicatie kavel: €5.365,--
Huur/koop: huurkavel
Merk-Type: Chalet Wanders Zee
Afmetingen: 12.50 x 4.40 meter
Bouwjaar: 2024
Verwarming: Centrale verwarming

------------------

Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie voor een bezichtiging.

*Kijk voor meer foto’s en info op www.stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en regio.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2024

Overige

Perceel oppervlakte 176
Aantal badkamers 1
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Parkeergelegenheid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2024

Overige

Perceel oppervlakte 176
Aantal badkamers 1
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Parkeergelegenheid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag