Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prijs: €97.000,--
Camping: Siblu in de Bongerd
Kavel: JV50
Hond: toegestaan
Openingstijden: januari t/m december
Commerciële verhuur: toegestaan
Oppervlakte kavel: 220 m2
Huurindicatie kavel: € 10.339,-
Merk-Type: Vroegop chalet
Afmetingen: 4.08 x 11.06 meter
Bouwjaar: 2014
Verwarming: centrale verwarming
Slaapkamer: 2

Prachtig chalet te koop in Oostkapelle, Walcheren

Wakker worden, gordijnen open en kijken naar de heerlijk beschutte tuin. Ben je op zoek naar een vakantieplek waar je met heel de familie ‘zorgeloos’ kunt genieten? Het hoeft niet langer een droom te zijn want dit prachtige Vroegop chalet staat nu te koop op camping Siblu in de Bongerd. Recreëren op een vakantiepark, maar in een luxe chalet dat van extra gemakken is voorzien.

Jaarhuur & info
Siblu in de Bongerd is het hele jaar geopend. De jaarhuur 2024 bedraagt €10.339,--. Dit is inclusief veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn het verbruik van internet, televisie, gas, water, videma, elektra en de toeristenbelasting. 

De verkoopprijs is inclusief de eenmalige privilege clausule om het chalet te verhuren en de mogelijkheid te hebben om het chalet in de toekomst weer te verkopen. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren of het kan in overleg opgenomen worden in het standaard verhuurprogramma van de camping. Honden zijn toegestaan op het park.

------------------

Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie voor een bezichtiging.

*Kijk voor meer foto’s en info op www.stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag