Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig Hackfort-chalet op eigen kavel aan het water op EuroParcs De Biesbosch te Dordrecht

Bekijk hier de video.

Dit chalet is prachtig gelegen aan het water. Door de prachtige raampartijen heeft u hier fantastisch uitzicht op. Daarnaast zorgen de grote ramen voor veel natuurlijke lichtinval. De ruime woonkeuken huist twee ruime banken, een salontafel, een tv-meubel en tv. De tv-zenders worden ontvangen middels een CAI-aansluiting en er is internet aanwezig.

De eethoek is voorzien van een ruime eettafel en vier stoelen. Ook vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht naar buiten toe. Aangrenzend aan de eettafel is de hoekkeuken gesitueerd. Deze is van alle gemakken voorzien. De keuken heeft een koel-vriescombinatie, een oven, een magnetron, een vaatwasser en een gaskookplaat en een afzuigkap.

Met 2 slaapkamers biedt het chalet slaapplaatsen voor vier personen. De eerste slaapkamer heeft een twee aaneengeschoven eenpersoonsbedden. Hier tegenover is een ruime inbouwkast geplaatst. De tweede slaapkamer is ook voorzien van twee aaneengeschoven eenpersoonsbedden. Ook hier is voldoende kastruimte aanwezig.

De badkamer is compleet betegeld en beschikt over een ruime douchecabine, toilet, wastafel en radiator. Tevens is hier genoeg opbergruimte voor het opbergen van toiletspullen.

Dit chalet wordt opgeleverd inclusief de huidige inventaris.

In de gezellige en zeer ruime tuin geniet men van alle rust. Hier is genoeg plaats voor het plaatsen van één of twee zitjes. De tuin is gemakkelijk in onderhoud door het gazon. Deze woning heeft ook een eigen parkeerplaats.



EuroParcs De Biesbosch

Op rijafstand van Nationaal Park De Biesbosch en net buiten de gezellige stad Dordrecht ligt EuroParcs De Biesbosch. Het vakantiepark heeft een jachthaven waar u een aanlegplaats kunt huren. Van hieruit vaart u zo de natuur in, het avontuur tegemoet! Ook liggen bruisende steden als Rotterdam en Breda vlakbij.

Nationaal Park de Biesbosch

EuroParcs De Biesbosch doet zijn naam eer aan: het ligt op de kruising van het Hollands Diep en de Dordtse Kil en vlak bij Nationaal Park De Biesbosch. Vanaf de jachthaven vaart u zo met een boot naar dit uitgestrekte natuurgebied. In deze unieke rivierdelta met getijden treft u wilgenbossen, kreken en eilanden. Een perfecte plek kortom voor avontuur, op de fiets, lopend of in een bootje. Sowieso komt u hier veel (water)vogels tegen en met een beetje geluk spot u zelfs een bever! Vanaf het bezoekerscentrum van De Biesbosch in Dordrecht worden ook avontuurlijke excursies georganiseerd. Overdag of juist ’s nachts. Compleet met een kampvuur en spannende verhalen.

Wij laten het graag aan u zien tijdens een bezichtiging.

🏡 Uw Tweedehuismakelaar: Dé Expert in Chalets, Bungalows en Vakantiehuizen!

Op zoek naar de ideale partner voor de verkoop van uw chalet, mobiele bungalow of vakantiewoning? Zoek niet verder! Uw Tweedehuismakelaar is dé centrale speler in de markt, gespecialiseerd in het vinden van de perfecte match tussen vraag en aanbod.

 Waarom Uw Tweedehuismakelaar?

  1. Uitgebreide Online Zichtbaarheid: Uw object wordt niet alleen gepromoot op onze eigen website, uwtweedehuismakelaar.nl, maar ook op gerenommeerde platforms zoals Huislijn en Jaap. We bereiken potentiële kopers via sociale media-kanalen zoals Facebook en Instagram, waardoor uw object de aandacht krijgt die het verdient.
  2. Expertise in de Markt: Uw Tweedehuismakelaar staat niet alleen centraal, maar ook bovenaan als het gaat om kennis van de markt voor chalets, bungalows en vakantiehuizen. We zijn nauw verbonden met de vraag en het aanbod, en begrijpen als geen ander wie de vragers zijn. Vertrouw op onze expertise voor een succesvolle transactie.
  3. Direct Contact: We begrijpen het belang van persoonlijk contact. Maak vandaag nog een afspraak met Uw Tweedehuismakelaar voor een persoonlijke bezichtiging of voor professionele bemiddeling bij de verkoop van jouw eigen chalet. Bel ons op 085 – 047 1603 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden naar een succesvolle transactie!

 Dichter bij de Markt Kun je Niet Staan!

Het belangrijkste pluspunt van samenwerken met Uw Tweedehuismakelaar is dat we letterlijk dichter bij de markt staan dan wie dan ook. We zijn toegewijd aan het begrijpen van uw behoeften en doelen, en we zorgen ervoor dat elke stap in het verkoopproces naadloos verloopt.

📆 Maak Direct een Afspraak!

Wil je jouw chalet, mobiele bungalow of vakantiewoning verkopen? Maak dan nu direct een afspraak met Uw Tweedehuismakelaar voor een persoonlijke bezichtiging of voor professionele bemiddeling bij de verkoop van jouw eigen chalet. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden naar een succesvolle transactie!

Bezoek onze website uwtweedehuismakelaar.nl voor meer informatie en neem vandaag nog de eerste stap naar een vlotte en succesvolle verkoopervaring

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 59

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
WC check Ja
Aan water Ja
Schuifpui Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 280
Douchecabine Ja
Gemeubileerd Ja
WC in badkamer Ja
Wastafel enkel Ja
Design radiator Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Beschutte ligging Ja
Parkeergelegenheid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 59

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
WC check Ja
Aan water Ja
Schuifpui Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 280
Douchecabine Ja
Gemeubileerd Ja
WC in badkamer Ja
Wastafel enkel Ja
Design radiator Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Beschutte ligging Ja
Parkeergelegenheid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

uwtweedehuismakelaar

Aangeboden door:

uwtweedehuismakelaar