Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen op een van de mooiste plekjes op het schilderachtige Park Zeedijk in Herkingen, biedt deze exclusieve vrijstaande recreatiewoning uit 2019 een unieke kans om in luxe en comfort te genieten van het beste wat de natuur te bieden heeft. Met een royaal perceel van 487m² eigen grond, omgeven door rust en privacy, is dit de ideale plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en volledig te ontspannen in uw eigen paradijs.

De woning is voorzien van 6 zonnepanelen, waardoor duurzaamheid en efficiëntie vooropstaan. Dit niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Daarnaast kunt u genieten van een fenomenaal uitzicht over het weidse polderlandschap, waar de natuurlijke schoonheid van het gebied tot leven komt. De perfecte setting voor ontbijt met zonsopgang of een avond borrel terwijl de zon ondergaat.
Voor uw gemak beschikt de woning over parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 personenauto’s, zodat u en uw gasten altijd gemakkelijk toegang hebben tot de woning. Bovendien wordt de woning opgeleverd inclusief een smaakvol geselecteerd interieur, waardoor u direct bij aankomst kunt beginnen met genieten van uw nieuwe thuis.

Een extra grote berging biedt voldoende ruimte voor al uw recreatieve uitrusting en opslagbehoeften, van fietsen tot surfplanken. Dit maakt het eenvoudig om alles georganiseerd en binnen handbereik te houden, zodat u maximaal kunt profiteren van alles wat de omgeving te bieden heeft.

De locatie van Park Zeedijk is ideaal, op circa 35 autominuten van zowel Rotterdam als Breda. Dit betekent dat cultuur, gastronomie en winkelen nooit ver weg zijn, terwijl u zich tegelijkertijd in een oase van rust bevindt.

De woning ligt op steenworp afstand van het Grevelingenmeer. Het Grevelingenmeer is het grootste zoutwatermeer van West-Europa en speelt een belangrijke rol op het gebied van natuur, recreatie en watersport. Voor recreanten biedt het meer talloze mogelijkheden zoals zeilen, duiken, vissen, en zwemmen. Er zijn verschillende jachthavens en recreatiegebieden langs de oevers van het meer te vinden.

Voor een zorgeloze ervaring kunt u kiezen uit verschillende extra servicepakketten, waaronder tuinonderhoud, glazenwassen en onderhoud voor airco en sfeerhaard. Dit, samen met een parkbijdrage van €1.845,- (excl. BTW) voor 2024 en een bescheiden €159,- (excl. BTW) voor WiFi-gebruik, zorgt ervoor dat uw verblijf altijd comfortabel en onbezorgd is.
De het park heeft op Zoover een beoordeling van 9.2 ontvangen, een getuigenis van de uitzonderlijke kwaliteit en de tevredenheid van eerdere bezoekers. Dit bevestigt dat u investeert in niet alleen een woning, maar ook in een levensstijl die door velen als 'fenomenaal' wordt beschouwd.
Naast de reeds beschreven charmes en voordelen van deze prachtige recreatiewoning, is het van belang om te benadrukken dat de woning eveneens een uitstekende beleggingsmogelijkheid biedt. Met een voor 2024 reeds vastgelegd huurcontract met Summio, presenteert deze woning zich als een zeer aantrekkelijk verhuurobject. Dit garandeert directe inkomsten voor de nieuwe eigenaar, wat de woning niet alleen een plek van rust en ontspanning maakt, maar ook een slimme investering (in 2024 zijn er 8 weken eigen gebruik. Dit is elk opvolgend jaar aanpasbaar).

Verder is het cruciaal om te vermelden dat de koopsom van de woning, inclusief de complete inventaris, inclusief btw is. De levering van de woning plaatsvindt volgens artikel 37d van de Wet op de Omzetbelasting. Hierbij worden de btw-aspecten overgedragen van de verkoper naar de koper, wat zorgt voor een duidelijke en zorgeloze overdracht.

Het is ook goed om te weten dat, ondanks het bestaande contract en de specifieke btw-voorwaarden, er ruimte is voor flexibiliteit. In onderling overleg zijn andere mogelijkheden en voorwaarden bespreekbaar, waardoor we kunnen voldoen aan specifieke wensen of eisen van de koper. Dit biedt potentiële kopers de gelegenheid om de aankoop volledig af te stemmen op hun persoonlijke of investeringsgerichte doelstellingen.

Met deze toevoeging willen we onderstrepen dat de woning niet alleen een ideale plek is voor persoonlijk genot en ontspanning, maar ook een waardevolle investering met een gegarandeerd rendement voor het komende jaar.

Kortom, deze prachtige recreatiewoning in Herkingen biedt een unieke combinatie van luxe, comfort, en natuur. Met zijn duurzame voorzieningen, complete interieur en de mogelijkheid om te genieten van extra services, is dit de ideale koop voor wie op zoek is naar een tweede huis waar rust en privacy gegarandeerd zijn. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van een stukje paradijs in een van de meest begeerde locaties van Nederland.

Entree:
PVC-vloer en airco.

Woonkamer:
PVC-vloer, gashaard, schuifpui, radiator en grote glas pui.

Keuken:
PVC-vloer, vaatwasser, enkele spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en combimagnetron.

Slaapkamer 1:
PVC-vloer, radiator, vaste bovenkasten en hor.

Slaapkamer 2:
PVC-vloer, radiator, vaste kast en openslaande deuren.

Slaapkamer 3:
PVC-vloer, vaste kast, radiator en hor.

Badkamer 1 (ensuite met slaapkamer 3):
Douche, wastafel met meubel, spiegel met verlichting, handdoekenradiator, geheel betegeld en mechanische afzuiging.

Badkamer 2:
Douche, zwevend toilet, wastafel met meubel, handdoekenradiator, spiegel met verlichting, geheel betegeld en mechanische afzuiging.

Toilet:
Zwevend, wastafel en geheel betegeld.

CV-ruimte:
Witgoedaansluitingen en CV-ketel (ATAG 2019).

Parkeren op eigen terrein, gras, terras en royale berging v.v. elektra.

Extra’s:
- Bouwjaar 2019;
- 6 zonnepanelen;
- Fenomenaal uitzicht over het polderlandschap;
- Op een van de mooiste plekjes op het park;
- Parkeren op eigen terrein;
- 487m2 eigen grond;
- Rust en privacy aanwezig;
- Eventueel incl. inboedel;
- Extra grote berging;
- Op ca. 35 autominuten van Rotterdam en Breda;
- Mogelijkheid tot het afnemen van extra servicepakketten w.o. tuinonderhoud, glazenwasser en/of onderhoud airco en sfeerhaard;
- Op Zoover 9.2 (fenomenaal).

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 64
Inhoud woonhuis 231
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 487
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 15.14
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2019
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 64
Inhoud woonhuis 231
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 487
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 15.14
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2019
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Krieger & Witte makelaars

Aangeboden door:

Krieger & Witte makelaars