Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Huurprijs: € 900.- exclusief

Lelystad- Cannenburch:

Prachtig gemeubileerd studentenkamer beschikbaar in de bruisende wijk De Landerijen!

Welkom op Cannenburch, een fantastische locatie in Lelystad waar je kunt genieten van het comfortabele stadsleven. Dit ruime appartement op de tweede verdieping is perfect voor alleenstaanden, studenten of werkenden die op zoek zijn naar een geweldige plek om te wonen.

Deze eenpersoonskamer van ongeveer 18 m2 is voorzien van alle gemakken die je nodig hebt. Ten eerste beschik je over je eigen flatscreen, zodat je kunt ontspannen en genieten van je favoriete films en series. Daarnaast heb je de luxe van een koelkast en magnetron binnen handbereik, zodat je altijd een lekkere snack bij de hand hebt.

De badkamer is een ware oase van rust en comfort. Met een tweede toilet, een stoomcabine met jets en een vaste wastafel, vind je hier alles wat nodig is om optimaal te ontspannen na een lange dag. Deze badkamer deel je uiteraard met de andere bewoners, maar in ruil daarvoor krijg je een gezellige woonkamer waar je samen kunt genieten van gezellige avonden.

De locatie van dit appartement is ook zeker het vermelden waard. In de levendige wijk De Landerijen vind je tal van voorzieningen binnen handbereik. Of je nu wilt winkelen, een hapje wilt eten in een gezellig restaurant of gewoon heerlijk wilt ontspannen in een van de vele parken in de buurt, hier vind je het allemaal. Ook is er een goede verbinding met het openbaar vervoer, waardoor je gemakkelijk de hele stad kunt verkennen.

De huurprijs voor deze geweldige studentenkamer bedraagt €900,- per maand, exclusief €200,- voor gas, water, elektriciteit, wifi en andere gemeentelijke belastingen. Daarnaast vragen wij een waarborgsom van €1250,-. Deze royale kamer is per direct beschikbaar, dus je kunt snel intrekken en genieten van alles wat deze geweldige plek te bieden heeft.

Ben je nieuwsgierig naar dit prachtige appartement op Cannenburch?

Wacht dan niet langer en boek nu jouw pre-booking.

Deze geweldige kans wil je niet missen!

Wacht niet langer, dit is de perfecte plek voor jou!

***Inkomenseis >€3500.-
****geschikt voor 1 persoon

#lelystad #almere #flevoland #zeewolde #harderwijk #amersfoort #nijkerk #ermelo #marketing #socialmedia #contentmarketing #internetmarketing #marketingnow #maakafspraak #seo #onlinemarketing #instamarketing #ztown #koffiedoen #letsmeet #givecall #wordpress #needmarketing #findyourunicorn #piratefunnel #ruysonlinemarketing #growthhacking #kenjeklant #digitalfirst #givemetimeandthenwellclimb

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 18
Inhoud woonhuis 393
Aantal verdiepingen 1

Overige

Aantal slaapkamers 1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 18
Inhoud woonhuis 393
Aantal verdiepingen 1

Overige

Aantal slaapkamers 1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Booking Benefits

Aangeboden door:

Booking Benefits