Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stijlvolle bovenwoning in hartje Schiedam
Huurprijs: €1750,00 exclusief G/W/E, internet/tv en gemeentelijke lasten
Staat: Gemeubileerd
Beschikbaar per: Direct
Huurperiode: Maximaal 24 maanden
Bijzonderheden:
– Ideale locatie in het centrum van Schiedam
– Volledig gemeubileerd
– Ruime woon/leefkeuken
Woning:
Deze woning in het centrum van Schiedam heeft alles wat u nodig heeft voor een fijne thuisbasis. De woning beschikt over een ruime woonkamer met gezellige zithoek en aansluitend zitgedeelte. Het hoge plafond geeft een ruimtelijk gevoel aan de woning. Vanuit hier is ook het knusse dakterras bereikbaar. Door een trap naar de ruime slaapkamer op een vide wordt de keuken gescheiden met het woongedeelte. In de slaapkamer is voldoende ruimte voor een twee persoonsbed en opbergruimte De keuken is modern met authentieke uitstraling en is voorzien van alle gemakken, denk hierbij aan een vaatwasser, ijskast en grote kookplaat met ingebouwde combi magnetron-oven. Achter de keuken bevind zicht de nette badkamer met ruime inloopdouche en wasbak.
Dit appartement is de juiste keuze voor wie op zoek is naar een verblijf op ideale locatie. Kom zelf de unieke sfeer ervaren en maak snel een afspraak voor een bezichtiging van dit prachtige appartement.
Locatie:
Grote Markt in Schiedam is een centrale locatie in het hart van de stad. De woning bevindt zich midden in het historische centrum van Schiedam, omgeven door een mix van winkels, restaurants, cafés en bars, waardoor het een levendige en bruisende omgeving is.
Op loopafstand bevind zich een winkelcentrum en supermarkt. Daarnaast zijn bus- en tramhaltes op vijf minuten loopafstand. Hiermee heb je gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer, waardoor je eenvoudig andere delen van de stad en omliggende gebieden kunt bereiken.
Voor deze woning kunt u contact opnemen met ******** Randstad!
Hoewel deze tekst met zorg is opgesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Maten zijn indicatief en niet NEN gemeten. Gunning voorbehoud goedkeuring door verhuurder/ eigenaar. Hoogte van waarborgsom kan variëren, afhankelijk van profiel. Geen huisdieren. Roken niet toegestaan. Huurovereenkomst voor bepaalde tijd. Algemene voorwaarden van ROZ van toepassing.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 90

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 90

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl