Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Welkom bij de Gran Canariastraat 54. Een eindwoning met een woonoppervlak van 170m2, 5 slaapkamers en een gunstig energielabel B.

Deze woning beschikt verder over een ruime en lichte living, een straatgerichte keuken, complete badkamer en zoals genoemd 5 slaapkamers waar voor ieder gezinslid een eigen plekje is. De kindvriendelijke ligging met speelplantsoentjes en scholen om de hoek maakt het woongenot compleet.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Het is echt de moeite waard om dit met eigen ogen te komen bekijken. Maak snel een afspraak en onze makelaars leiden je graag rond!

Het betreft een vanafprijs.

Entree
Stap de woning binnen in de hal , waar je de meterkast, het toilet met fonteintje en de trapopgang vindt. Aan het eind van de hal is de toegang tot de woonkamer.

Wonen en koken
Ervaar een strak vormgegeven geheel in de living; hier kom je graag thuis! Er is gekozen voor een mooie plavuizenvloer met vloerverwarming; een lichte doch sfeervolle basis waar veel interieurstijlen tot zijn recht komen! De woonkamer is tuingericht, en de vrijwel brede pui met openslaande tuindeuren en lichtstraat zorgt voor een oase aan daglicht. Of zet de deuren wijd open, om de onderhoudsarme tuin bij binnen te betrekken!

Aan de voorzijde is de keuken geplaatst. De keuken beschikt over een keukenblok in L-vorm met bar en is uitgerust met vaatwasser, koelkast, vriezer, 5-pits gaskookplaat met wokbrander, spoelbak, combimagnetron, oven, afzuigkap en voldoende opbergruimte in de kasten. Welk recept probeer jij hier uit?

Slapen en baden
Op de eerste verdieping tref je vanaf de overloop 3 slaapkamers en de badkamer. Deze verdieping is voorzien van een keurige laminaatvloer (2023). De slaapkamers bieden genoeg ruimte om zowel een combinatie van slapen en studeren te creëren.

De badkamer is van alle gemakken voorzien, en zeer stijlvol afgewerkt met afwisselend zwart en witte betegeling tot aan het plafond. Met een ruime inloopdouche, ligbad/jacuzzi, vrijhangend toilet, designradiator en dubbele wastafel is het hier optimaal verfrissen. Tevens beschikt de badkamer over vloerverwarming.

De tweede verdieping herbergt nog eens 2 riante slaapkamers en een aparte wasruimte met aansluitingen voor het witgoed, cv-opstelling en veel opbergmogelijkheden.

Op de eerste en tweede verdieping zijn in 2022 alle wanden en plafonds voorzien van nieuw stucwerk.

Tuin
De achtertuin is van goed formaat, en aangelegd met sierbestrating en border. Uiteraard is er nog extra groen toe te voegen met losse beplanting en kleurrijke bloempotten. Onderhoudsvrij genieten met een drankje in de ene hand en een goed boek in de andere. Zie jij jezelf hier al zitten?

Achter in de tuin is nog een handige vrijstaande berging gelegen, waar het tuinmeubilair, gereedschap of fietsen makkelijk gestald kunnen worden.

Locatie
Je komt te wonen in een rustige en kindvriendelijke buurt, met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Het station Oostvaarders en busstation zijn op loopafstand gelegen, en ook zijn er diverse winkels (AH), scholen en gezondheidscentra in de nabije omgeving. Dichtbij uitvalswegen A6/A27 en op fietsafstand (10 min) van de Oostvaarderplassen en het bos. 

Bijzonderheden

- 170 m² woonoppervlakte;
- 5 slaapkamers;
- Eindwoning.

De woning heeft een definitief energielabel, te weten B. Dit verloopt op 23-11-2030.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 170
Inhoud woonhuis 569

Overige

Perceel oppervlakte 204

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 170
Inhoud woonhuis 569

Overige

Perceel oppervlakte 204

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere