Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een ruime garagebox (ca. 24 m2) op een goed beveiligd en afgesloten terrein? Lees dan snel verder!

Op industrieterrein 'Oostervaart' is één van de 52 parken van GaragePark Nederland gelegen. Op dit goed onderhouden-, beveiligde en goed afgesloten terrein wordt deze ruime garagebox (type E) aangeboden. De garagebox is gesitueerd op de begane grond en beschikt onder meer over een overhead deur (zowel handmatig als via een afstandsbediening te openen), (extra) verlichting, krachtstroomaansluiting, een meterkast, een alarminstallatie en een vloeistofdichte gecoate vloer. Iedere garagebox heeft zijn eigen adres en postbus: Kwikstraat 3-3 te Lelystad.

Alvast binnen kijken? Bekijk de 3D matterport op onze eigen website!!

AFMETING GARAGEBOX:
- Oppervlakte: 24 m2
- Lengte: 8 meter (buitenmaat)
- Breedte: 3 meter (buitenmaat)
- Hoogte: 3,50 meter (buitenmaat)
- Doorrijhoogte: 2,90 meter
- Inhoud: 83 m3

VERENIGING VAN EIGENAARS:
Als koper van deze mooie garagebox wordt u automatisch lid van de Vereniging Van Eigenaars. De vereniging Van Eigenaars neemt een parkbeheerder aan en deze parkbeheerder zorgt o.a. voor het schoonhouden van het terrein, de sanitaire ruimtes en houdt uiteraard ook een oogje in het zeil. Tevens gebruik van/ onderhoud aan alarminstallatie, etc. De maandelijkse bijdrage bedraagt (ca.) € 27,88 (inclusief ca. € 10,00 aan voorschot bedrag voor de elektra). Omdat het park beschikt over zonnepanelen, is bij normaal gebruik 0- op de meter heel goed mogelijk!

BEVEILIGING:
Over de veiligheid hoeft u zich bij GaragePark geen zorgen te maken. De parken zijn voorzien van een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging en er is 24/7 cameratoezicht (aangesloten op een meldkamer). Zodra het donker is wordt het park verlicht en naast de sociale controle op het park heeft elk GaragePark ook een eigen parkbeheerder die een oogje in het zeil houdt. Elke garagebox heeft ook een eigen inbraak- en brandalarm. Kortom; uw spullen staan extreem veilig. De beveiliging is BORG-2 gecertificeerd, waardoor u aan een verzekeraar kunt aantonen dat uw spullen veilig zijn opgeborgen.

TOEGANG TOT HET PARK & FACILITEITEN:
Met een elektronische keytag heeft u 24/7 toegang tot uw garagebox. De parken zijn tevens goed bereikbaar door hun ligging aan snel- en uitvalswegen en dichtbij woonkernen. Ook geniet u van heel veel extra faciliteiten, zoals een eigen postbus en sanitaire voorzieningen. De parkbeheerder zorgt voor dagelijks onderhoud en controle en door de aanwezigheid van heel veel mede-ondernemers heeft u de mogelijkheid tot netwerken.

MULTIFUNCTIONEEL IN GEBRUIK:
De garageboxen zijn multifunctioneel te gebruiken als opslag- en werkruimte. Vele bedrijven hebben bij GaragePark hun ideale ruimte gevonden. Van loodgieters tot stukadoors, van webshops tot ateliers en van timmerbedrijven tot cateraars. Er is stroom en verlichting aanwezig in de box, er is voldoende ruimte voor de box zelf, er zijn sanitaire voorzieningen aanwezig op de parken en elke gebruiker krijgt een eigen brievenbus. Deze voordelen zijn niet alleen fijn als u de garagebox zelf gebruikt, maar dit biedt ook voordelen voor de verhuurbaarheid.

Vraagprijs: € 39.990,- k.k.
Oplevering: per direct

Kenmerken

Algemeen

Soort woning garagebox
Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Overige

Woontype Overigog
Perceel oppervlakte 0
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0
Aanvaarding opmerking Aanvaarding per direct

Kenmerken

Algemeen

Soort woning garagebox
Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Overige

Woontype Overigog
Perceel oppervlakte 0
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0
Aanvaarding opmerking Aanvaarding per direct

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?