Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

OMSCHRIJVING

De vraagprijs omvat het perceel van een indrukwekkende 833 m², inclusief de fundering, dakpannen, metselstenen, evenals de bouwtekeningen en vergunningen. Het perceel is gelegen aan de rand van het dorp en nabij water.


Bijzonderheden:
● Prachtige ligging aan de rand van het dorp
● Inclusief bouwtekeningen en vergunningen
● Dakpannen en Metselstenen reeds aanwezig
● Naar eigen smaak in te richten
● Rustige woonomgeving


De ligging van dit perceel is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een nieuwe plek om te wonen. Op een steenworp van de Waddenzee en op 15 minuten autorijden van Leeuwarden, ligt in het noordwesten van Friesland het gezellige dorp Tzummarum. Het is één van de grootste dorpen in de gemeente Waadhoeke, met ruim 1400 inwoners. Het dorp heeft een basisschool, een bakker, een huisartsenpraktijk, meerdere horecagelegenheden, een recreatiepark en diverse sportverenigingen. Kortom, deze prachtige eengezinswoning in Tzummarum is de ideale keuze voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een ruim, comfortabel en sfeervol [t]huis. Met zijn panoramisch uitzicht, serre, ruime garage en speeltuin tegenover de woning biedt deze woning alles wat je nodig hebt. Aarzel niet en kom snel een kijkje nemen! Neem vandaag nog contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging!


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 833
Tuin rondom Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 833
Tuin rondom Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Miedema Makelaars

De nieuwste koopwoningen in Tzummarum