Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een uitstekende en unieke locatie aan de rand van het prachtig groene bungalowpark ‘Woelwijk’ gelegen onder architectuur verbouwde vrijstaande –gelijkvloerse – bungalow. Op een perceel van maar liefst 1660 m² eigen grond, omgeven door een royale veel privacy biedende tuin en grenzend aan open water met eigen aanlegsteiger.

Het oorspronkelijk ontwerp van dit object is van de hand van het vermaarde Architectenbureau Bonnema in Hardegarijp. Zijn kenmerkende stijl is tijdens de verbouwing in 1983 bewaard gebleven.

De woning grenst aan het Bos van Ypey en het uitgestrekte recreatie- en natuurgebied De Groene Ster met de 18-holes golfbaan direct achter uw woning. Je kunt dus lopend vanuit jouw achtertuin zo de green opstappen voor een ontspannend potje golf! Of overweeg je wellicht een KANGOEROE-WONING? Deze woning leent zich uitstekend om geschikt te maken voor het onderbrengen van meerdere generaties.

Via de ruime voortuin en oprit kom je bij de overdekte entree (carport) van de woning. We beginnen met de open keuken met een eigentijds kookeiland, perfect voor diegenen die houden van koken en gezelligheid. Uitgevoerd in een lichte kleur, inclusief hoge en lage greeploze keukenkasten, diverse inbouwapparatuur en een doorgang naar een ruime living, is dit huis ontworpen voor comfort en stijl. De woonkamer zelf, met grote -tot de grond reikende – ramen, baadt in het natuurlijke licht en biedt de mogelijkheid om een sfeervolle zit- en eethoek te realiseren, die je uitnodigen tot urenlang genieten. Je kunt vanuit hier ook de achtertuin betreden. Vanuit de zithoek is toegang tot de ouderslaapkamer met veel vaste kastruimte. Ook hier geniet je dankzij de grote raampartijen van uitzicht op eigen tuin. Bovendien is er aangrenzend een fijne badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele wastafel aanwezig.
De slaapvleugel die vanuit de centrale hal toegankelijk is, geeft toegang tot 3 slaapkamers (waarvan één momenteel is ingericht als kantoor), een separaat toilet, een inpandige berging en de tweede badkamer welke is voorzien van een dubbele wastafel, toilet, inloopdouche en sauna.

Achter de keuken bevindt zich de technische ruimte en de ruime bijkeuken met aansluiting voor het witgoed en doorgang naar buiten.

Aan de voorzijde van de woning is een ruime overkapping en de royale omliggende tuin biedt vooral aan de achterzijde van het huis veel privacy. Een unieke plek voor de liefhebber van rust en ruimte in een groene bosrijke omgeving. Het perceel rondom de woning is smaakvol aangelegd met diverse terrassen (achtertuin op het westen), deels bestrating, een grasgazon en borders met prachtige vaste beplanting. Met een prieel aan het water en de boot aan eigen wal is het ultiem genieten. Bovendien is er een vrijstaande houten berging voor bijv. het stallen van tuinmeubilair en -gereedschap. De oprit biedt voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's, evenals de carport aan de voorzijde.

Het dorp Tytsjerk beschikt over een goed dorpsvoorzieningenniveau. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in de naastgelegen dorpen Oentsjerk, Gytsjerk of Hurdegaryp, allen op korte afstand gelegen. Kinderen kunnen in het dorp naar de basisschool, peuterspeelzaal en de kinderopvang en er zijn volop sportaccommodaties en sportverenigingen in het dorp aanwezig. Ook zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer aanwezig. Genieten van de natuur en het landelijk gebied, maar binnen 10 minuten op de fiets of in de auto, sta je in hartje centrum onder de Oldehove of om te shoppen op de Nieuwstad in Leeuwarden.

Goed om te weten:
• Royaal perceel van 1.660 m²
• 4 slaapkamers
• 2 badkamers waarvan 1 met sauna
• 20 zonnepanelen (285 Wp per stuk)
• Energielabel D
• Recente CV-ketel (Vaillant – 2023)
• Fantastisch vrije en groene ligging die voor rust en privacy zorgt!

Kortom, deze prachtige woning biedt ca. 231 m² aan woonoppervlakte op een schitterend perceel met heel veel privacy. Dit is je kans om te wonen in alle rust en ruimte! Interesse? Neem snel contact op, dan maken we graag een afspraak voor een individuele rondleiding.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 231
Inhoud woonhuis 847.9
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
Sauna Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 1660
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2023
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 231
Inhoud woonhuis 847.9
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
Sauna Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 1660
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2023
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Miedema Makelaars