Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dorps, groen en bijzonder sfeervol; oftewel de drie kernwoorden van de nieuw te bouwen woonwijk Rimpeler. In de nieuwbouwwijk Rimpeler word je omgeven door groen. De nieuwe straten vormen zich naar de eeuwenoude omgeving, waardoor er een zeer karaktervolle woonwijk ontstaat. Een fijn thuis voor gezinnen waar jij wellicht onderdeel van kunt worden! Heb jij altijd al gedroomd van het bouwen van je eigen droomhuis? Project Rimpeler FASE 1 biedt jou de mogelijkheid om één droomwoning te realiseren op deze centrale locatie in Putten. De nog beschikbare tweekappers zijn stuk voor stuk uniek! Wij kunnen je een ding verzekeren… in deze tweekappers is aan ruimte en aan wooncomfort geen gebrek. Door de vormgeving hebben ze een geheel eigen uitstraling in deze nieuwe woonwijk. Dat is nog eens écht nieuw binnenkomen straks!
Door de nieuwe regelgeving worden woningen steeds duurzamer, zo ook de woningen in Rimpeler. De woningen in dit project voldoen nu al aan de nieuwe eisen die pas op 1 januari 2019 ingaan. De woningen worden BENG opgeleverd (BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw). Om te voldoen aan deze eis zijn de woningen in Rimpeler gasloos en voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Zo ben jij tenminste voorbereid op de toekomst met deze nieuwe technieken.
We begrijpen volkomen dat je nieuwsgierig bent geworden naar deze woningen. De mogelijkheid om een duurzaam en op de toekomstgerichte woning te bouwen heeft al veel woningzoekers geboeid. Maar ook die vormgeving, de ruimte en de oriëntatie van de woningen zal ook jou vast aanspreken. Lees snel verder dan lichten wij de bijzonderheden voor je uit.
Van het type F3 is er letterlijk maar 1! Deze woning spant letterlijk de kroon van de nieuw te bouwen woonwijk. De gekleurde kopgevel torent hoog uit boven de andere bebouwing en maakt een echt statement in de wijk. Waar deze woning nog meer uniek in is uit zich in de metrage van het perceel en het woonoppervlak. Met een binnenmaat van 5,70 is ook deze tweekapper uitzonderlijk breed. De buitenmaat is maar liefst 6 meter! Je hebt hier voldoende ruimte om een royale woonkamer te creëren. In dit type zijn op de eerste verdieping drie slaapkamers, een vaste kast en een badkamer ingetekend. De kamers zijn stuk voor stuk van een royaal formaat.
De bouwnummers van dit type die momenteel vrij zijn:
- Bouwnummer 11 (ONDER OPTIE)
Koopprijs € 475.000,- v.o.n.
Woonoppervlakte ca. 175 m²
Perceeloppervlakte ca. 400 m²
BIJZONDERHEDEN VAN DEZE BOUWNUMMERS:
- Nieuwbouw twee-onder-één-kapwoningen gelegen in de nieuw te bouwen woonwijk Rimpeler vanuit de eerste fase;
- Unieke mate van wooncomfort;
- Woningen worden BENG (Bijna Energie Neutraal) opgeleverd en voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming- en koeling;
- Sanitair in de woning wordt uitgevoerd van het merk Villeroy en Boch;
- De woningen worden niet voorzien van een keuken, deze mag je geheel naar eigen smaak uitzoeken;
- De woning wordt voorzien van zonnepanelen t.b.v. de energieopwekking;
- Stuk voor stuk zijn deze woningen uniek met een geheel eigen vormgeving;
Interesse in een van deze beschikbare bouwnummers? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van de makelaarskantoren. Zij staan je graag te woord over de mogelijkheden van het project.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning 2-onder-1-kapwoning,eengezinswoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 175
Inhoud woonhuis 689
Aantal verdiepingen 3

Overige

WC Ja
Garage Ja
Zolder Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Woontype Woonhuis
In aanbouw Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 400
Tuin achter Ja
Dak opmerking Dak materiaal: pannen
Douchecabine Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Garage aangebouwd steen
Aantal slaapkamers 3
Verwarming opmerking vloerverwarming gedeeltelijk
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Zielman Makelaardij - Putten

Dorpsstraat 44
3881BE Putten (Gelderland)
T: 0341 360 244
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Rimpeler type F3 (bouwnummer 11) in Putten?