Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Droom jij over landelijk wonen? Maak kennis met deze riante woning in de natuurrijke omgeving van Keijenborg. Een kindvriendelijke, duurzame woning en met talloze mogelijkheden qua indeling.

UNIEK AAN DEZE WONING
● Riante woning met maar liefst 7 slaapkamers
● Landelijk wonen met prachtig uitzicht op de weilanden
● Ruim perceel 789m²,
● Bruto vloeroppervlakte woning 348 m²
● Authentieke bouwstijl
● Unieke fontein in de voortuin
● Achtertuin met kweekkas, overkapping en buitenschuur
● Binnenwerkplaats en/of hobbyruimtes
● Duurzaam wonen; 54 zonnepanelen, hemelwateropslag en daarmee deels zelfvoorzienend

ALGEMEEN
Deze woning uit 1924 is goed onderhouden en heeft nog diverse mooie oude elementen. De woning is vorig jaar nog gerenoveerd en geïsoleerd en nu grotendeels voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met hr++ glas. Bijzonder aan deze woning is de koppeling tussen het authentieke gedeelte ‘De Norre’ en het later bijgebouwde gedeelte. Hierdoor is er veel woonoppervlak op de begane grond. In totaal beschikt deze woning over 13 (!) kamers.

Ben je milieubewust en draag je graag een steentje bij aan een duurzame samenleving? Dan is deze woning geschikt voor jou. De woning heeft zonnepanelen en een eigen hemelwateropvang. In de achtertuin zijn opvangtanks ingegraven voor maar liefst 3000 liter water. Met dit water kan de wasmachine en het toilet worden voorzien van water, en kan ook de tuin en kas worden beregend. Dit is tot stand gekomen middels een project van de gemeente Bronckhorst genaamd ‘Op morgen voor klimaat’.

OMGEVING
Keijenborg is een charmant dorp gelegen in de gemeente Bronckhorst, in het hart van de Achterhoek. De groene omgeving is geschikt voor rustig wonen. Omringd door weidse landschappen en pittoreske boerderijen, belichaamt Keijenborg de schoonheid van het platteland. De natuurrijke omgeving leent zich perfect voor wandel- en fietstochten. Keijenborg is de perfecte plek voor wie op zoek is naar een thuisbasis in een fijne gemeenschap. Gelegen op een perceel van maar liefst 789 m2 en vrij uitzicht over de weilanden, mooier kun je het bijna niet krijgen!

In deze woning beleef je het vrije gevoel van achteraf wonen met veel groen en privacy om je heen terwijl het centrum van Hengelo met de fiets in slechts 10 minuten te bereiken is. Ook bevindt zich op korte rijafstand het gezellige Zelhem. In beide centra vind je een diversiteit aan winkels, restaurants en terrassen en diverse basisscholen. Overigens zit de basisschool op 300 meter afstand in Keijenborg. Mocht je even aan de rust van het dorp willen ontsnappen dan zijn de bruisende steden als Zutphen en Doetinchem met de auto makkelijk te bereiken.

BEGANE GROND
ENTREE
Aan de zijkant van het huis bevindt zich een lange oprit met garage die ruimte biedt voor meerdere auto’s. Tussen de oprit en de woning bevindt zich de netjes onderhouden en omheinde voortuin met een zithoek en uitzicht op de fontein. Vanaf hier geniet je van prachtige vergezichten op het uitgestrekte weiland.

Via de voorkant van het huis betreed je de woning. Eenmaal binnen sta je in een lichte hal met wenteltrap en (meter)kast.

WOONKAMER
De volgende ruimte die je betreedt is de ruime woonkamer. Deze woonkamer vormt een mooie diversiteit aan oude elementen en moderne gemakken. De eetkamertafel staat in het midden van de ruimte. Aan de voorkant van het huis bij het raam bevindt zich momenteel de zithoek met hoekbank en sfeerhaard. Vanaf hier heb je uitzicht over de uitgestrekte weilanden. Dit deel van de woonkamer is voorzien van een houtdelen vloer. Deze ruimte biedt talloze mogelijkheden voor allerlei indelingen. Het achterste deel van de woonkamer is voorzien van vloerbedekking en wordt gebruikt als speelkamer voor kinderen.

Hal
Als je deze ruimte doorloopt kom je in de hal die tevens dient als tussenruimte naar de eetkamer, keuken, separaat toilet, badkamer en achtertuin. Hier bevindt zich de nieuwe CV-ketel en boiler.

KEUKEN EN ZITHOEK
De keuken heeft een landelijke stijl en is ruim van opzet. Je kunt het gerust een fijne leefkeuken noemen. Het is voorzien van een kunststof, lichtbruinaanrechtblad en crèmekleurige keukenkastjes met ornamenten. Ook is hij van alle gemakken voorzien; een oven, inductiekookplaat, afzuigkap, grote koelkast en vaatwasser. Dankzij de bovenkasten en de kastruimte onder het keukenblad heb je meer dan voldoende bergruimte.
Aangrenzend aan de keuken vind je de zithoek.
BADKAMERS
Op de begane grond van deze woning bevinden zich twee badkamers. De eerste badkamer is voorzien van een wasbak, inloopdouche en ligbad. Hiernaast bevindt zich een separaat, staand toilet. De tweede badkamer is te vinden aan de voorkant van het huis en beschikt over een wasbak, toilet en douchecabine.

HAL EN GANG
Vanuit de keuken loop je door naar de hal. Aan deze hal grenzen 2 slaapkamers, de trap naar boven en een gang die op haar beurt grenst aan de waskamer/bijkeuken en twee verschillende werkruimtes. Deze fijne werkruimtes hebben veel daglicht en hebben uitzicht op de tuin.

SLAAPKAMER 1 EN 2
De eerste slaapkamer is uitermate geschikt als ‘master bedroom’ en biedt ruimte voor een tweepersoonsbed. De tweede slaapkamer is tevens ruim en kan ook worden gebruikt als kinderkamer.

EERSTE VERDIEPING (AANBOUW/ACHTERKANT)
De trap naar de verdieping aan de achterkant van de woning is met tapijt bekleed. Eenmaal boven kom je terecht op de ruime overloop. Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers met voldoende kastruimte onder de schuine gedeeltes van het dak. Dankzij de dakramen en de ingebouwde spots krijgen de ruimtes een aangename lichtinval. Op het dak van dit gedeelte van de woning zijn zonnepanelen geplaatst.

EERSTE VERDIEPING (‘DE NORRE’/VOORKANT)
De overige drie slaapkamers bevinden zich aan de voorkant, op de eerste verdieping van de oorspronkelijke woning. Deze verdieping bereik je via de wenteltrap bij de entree. Op de overloop zitten vaste inbouwkasten met veel ruimte. 1 kamer is geschikt voor een 2 persoonsbed De andere 2 kamers zijn voornamelijk geschikt voor eenpersoonsbedden en tevens te gebruiken als hobby-, kleding- of werkkamer.

TUIN
Deze tuin is een waar paradijs voor mensen met groene vingers! Uniek aan deze tuin is namelijk de kweekkas waarin je allerlei gewassen kunt verbouwen. Deze kas heeft een oppervlakte van ruim 18 m2 met aangrenzend tomatenkas zodat je hier zelf de lekkerste groenten en vers fruit laten groeien. Bij de 2e kweekkas staat een schuur van 15 m3 met werkbank dat als o.a. berging gebruikt kan worden voor (tuin)materialen. De gezellige tuin is omringd door schutting en deels betegeld en deels voorzien van gras. In het midden van de tuin staat een overkapping van 5 bij 5 meter die zorgt voor voldoende schaduw en een gezellige zithoek. Ook het dak van deze overkapping in de tuin is bedekt met zonnepanelen. Er staat ook een berging voor een aanhanger met een dak volledig voorzien van beplanting Daarnaast biedt de tuin voldoende ruimte voor speeltoestellen of andere tuinmeubels om fijne hoeken te creëren. De achtertuin is via de garage, de wasruimte als de hal te betreden.

GARAGE
Aan het eind van de oprit en naast de tuin vind je een garage. Een ideale plek voor hobbyisten of voor al je opslag. En vergeet natuurlijk je fietsen of andere tweewielers niet!

Kortom, deze riante woning in de groene omgeving is geschikt voor een groot gezin die dromen van voldoende ruimte en privacy of mensen met de wens voor veel ruimte voor hobby- en/of werkgelegenheid.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 227
Inhoud woonhuis 939
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 110
Tuin voor Ja
Garage opp 22.33
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 789
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 11
CV ketel combi Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2023
Aantal slaapkamers 7
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 227
Inhoud woonhuis 939
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 110
Tuin voor Ja
Garage opp 22.33
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 789
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 11
CV ketel combi Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2023
Aantal slaapkamers 7
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Maison Makelaars Graafschap Midden

De nieuwste koopwoningen in Keijenborg