Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Voel je welkom in Module Basis 75A!

Met een privé parkeerplaats voor de deur is deze woning gemakkelijk te bereiken. Eenmaal op het perceel treft u een strak aangelegde onderhoudsarme tuin uitgebreid met een tuinset.

Als u intrede neemt tot de woning krijgt u direct toegang tot alle vertrekken. Met een ruimtelijke woonruimte, badkamer en 2 slaapkamers is deze 5 persoons woning geschikt voor zowel verhuur als eigen gebruik. De royale master bedroom voorzien van meer dan genoeg bergruimte door middel van een ingebouwde wandkast. Aansluitend vindt u de moderne badkamer uitgevoerd met een zeer ruime glazen douchecabine, toilet en een wastafelmeubel.

Door een hoog plafond, grote raampartijen en een open indeling voelt deze woning niet alleen ruim, maar ook nog eens ontzettend sfeervol. Zo kunt u heerlijk neerploffen op de bank na een lange dag of 's ochtends een krantje lezen aan tafel. Ook de keuken is voorzien van een moderne afwerking en meerdere inbouwapparatuur en van alle gemakken voorzien, u kunt hier heerlijke gerechten bereiden!

Kenmerken:

Woonoppervlakte: 46 m2
Perceelgrootte:195 m2
Bijzonderheden: gestoffeerd en gemeubileerd.

Deze instapklare woning is geschikt voor zowel eigen gebruik als verhuur.

Wanneer u een vakantiehuis koopt met een combinatie van eigen gebruik en verhuur bepaalt u wanneer u de vakantiewoning zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Op deze manier geniet u van vakantie wanneer u daar aan toe bent én profiteert u van een interessant rendementspercentage. Ook heeft het kopen van een vakantiewoning met een combinatie van eigen gebruik en verhuur diverse fiscale voordelen. Via een persoonlijke link kunt u aangeven wanneer het vakantiehuis beschikbaar is voor verhuur, vanaf dat moment gaat de verhuurorganisatie van het park voor u aan de slag. Zij regelen het volledige verhuurproces, van de verhuur tot aan de schoonmaak. U ontvangt vervolgens een interessant rendementspercentage.

Over Bospardk Ede...

Bospark Ede ligt in de Gelderse gemeente Ede. Dit gebied kenmerkt zich door een verscheidenheid aan natuurlandschappen: van bossen en uitgestrekte heidevelden tot zandverstuivingen. In de omgeving vindt u dan ook vele fiets- en wandelroutes door de natuurgebieden en de gezellige dorpen in de omgevingen zoals Lunteren, Otterlo, Bennekom, Harskamp, Wekerom of Kootwijk. Ook sportieve gasten halen hun hart op: de omgeving leent zich perfect voor een actieve mountainbiketocht. Op Bospark Ede kunt u bij de receptie mountainbikes huren om avontuurlijk te mountainbiken in de omgeving van Bospark Ede.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 46
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 195
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 46
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 195
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij