Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar rust en ruimte en altijd al een paardje of wat kleinvee willen houden? Hier is je kans! Deze leuke woning is gelegen buiten de bebouwde kom tussen Randwijk en Heteren en heeft een aantal stallen, 2 weitjes, een paddock/rijbak en is gelegen op een ruim perceel van 3235 m2. De woning is aan de binnenkant recent gemoderniseerd en heeft energielabel A++.

Ligging:
De woning is centraal gelegen tussen Randwijk en Heteren. In Heteren vind je alle benodigdheden voor de dagelijkse voorzieningen. Zin in een dagje cultuur snuiven of gewoon lekker winkelen? De steden Arnhem en Nijmegen liggen op resp. 15 en 25 minuten rijden. Een dagje de natuur in? Binnen een half uur staat u op Het Nationale Park de Hoge Veluwe. De uitvalswegen A50 en A15 liggen op enkele auto minuten rijden.

Indeling
Begane grond:
We stappen de woning via de voordeur binnen en komen dan in de hal waar zich de trapopgang bevindt. De hal geeft toegang tot de slaapkamer en de woonkamer. De slaapkamer is ruim en heeft voldoende daglicht. Aansluitend aan deze kamer ligt de wasruimte waar de wasmachine en droger staan opgesteld. Het is mogelijk om hier een badkamer te realiseren zodat er een volledig woonprogramma op de begane grond ontstaat en je daarmee een levensloopbestendige woning creëert.
De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen en de openslaande deuren. Door de openslaande deuren heb je uitzicht op de weitjesbieden aan de achterzijde van de woning. De gesloten woonkeuken grenst aan de woonkamer en is een paradijsje voor de kookliefhebber. Zo is deze voorzien van een aanrecht met dubbele wasbak en een apart aanrecht met een Belling fornuis met 5 inductiezones, 3 ovens (grill, conventioneel en 3D hetelucht) en een opbergruimte. Daarnaast is er nog een aparte kastenwand met combimagnetron. Aan opbergruimte ontbreekt het in deze keuken niet.
Vanuit de keuken kom je vervolgens in de bijkeuken. Hier bevindt zich ook het toilet en een voorraadkast. Via de bijkeuken kom je in de achtertuin. De gehele begane grond is voorzien van een keramische tegelvloer in houtlook.

1ste verdieping:
Via de trap in de hal komen we op de 1ste verdieping. Hier vinden we 2 ruime slaapkamers. De grootste slaapkamer is voorzien van airco. De andere slaapkamer heeft een vaste kastenwand. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet, ruime inloopdouche en wastafelmeubel.

Garage/schuur/Stallen:
Naast de woning staat een vrijstaande garage met daaraan gebouwd een ruimte met stallen en een opslag/berging. Op het dak van de opslag liggen asbestplaten. Het gebouw is voorzien van water en elektra.

Tuin:
De tuin is gelegen rondom de woning en heeft wat aandacht nodig omdat op dit moment de paarden rond het huis lopen. Er zijn twee aparte weitjes en een paddock/rijbak.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1947;
- Perceeloppervlakte: 3235m²;
- Inhoud: 409, 5m³;
- Energielabel A++;
- Woonoppervlakte: 126,5m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Geheel voorzien van houten kozijnen;
- Verwarming en warmwater middels warmtepomp;
- Dak garage voorzien van zonnepanelen;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1947
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1947
Woon oppervlakte 126
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 3235
Woonboerderij Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1947
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1947
Woon oppervlakte 126
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 3235
Woonboerderij Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Huizonline.nl

De nieuwste koopwoningen in Randwijk