Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Als we deze hoekwoning één ding mogen noemen dan is het wel instapklaar. De woning is recentelijk van onder tot boven gemoderniseerd. Dat in combinatie met een eigen oprit, garage en drie slaapkamers maakt het de perfecte woning voor starters!

De wijk Lindenholt heeft een ruimte opzet en alle benodigde dagelijkse voorzieningen zijn er te vinden. Op loopafstand van de woning vinden we een drogisterij, supermarkt en pizzeria. Het centrum van Nijmegen en winkelcentrum Dukenburg zijn zowel op de fiets als met de auto goed te bereiken. De ligging ten opzichte van de uitvalswegen is ook uitzonderlijk goed, deze bereikt u binnen enkele minuten.


Indeling
Begane grond:
Direct achter de voordeur bevindt zich een ruime entree, waar ook direct de meterkast is te vinden. Als u de gang volgt is direct daarna het toilet aan de linkerhand gelegen en daaropvolgend de opgang naar de eerste verdieping. Aan het einde van de hal zijn een diepe trapkast en de toegang tot de woon- en eetkamer te vinden. De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en uitgerust met een vaatwasser, vriezer, koelkast, vierpits-gasfornuis en combi-oven. In de overgang van de keuken naar de woonkamer is ruimte voor een riante eettafel. De grote open ruimte komt volledig tot zijn recht doordat er veel gebruik is gemaakt van lichte kleuren en er een flinke hoeveelheid daglicht de woning binnen komt. De woonkamer kijkt uit op de tuin en kan naar eigen voorkeur gemakkelijk op verschillende manieren worden ingedeeld. Dankzij de dubbel openslaande deuren kan met lekker weer het zonneterras als het ware bij de woonkamer worden getrokken.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vinden we drie volwaardige slaapkamers en een badkamer, die net zoals beneden, een erg strak uiterlijk hebben gekregen. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning kijken uit op een groot grasveld, waardoor er volledige privacy is. De grootste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Als laatste vinden we op deze verdieping de badkamer die uitgerust met een douchecabine, toilet, wastafel en ruimte voor een was opstelling.

Tuin(en):
Voor de woning vinden we een voortuin met een vrijstaande stenen berging. Ideaal voor het stallen van de fietsen. De oprit loopt langs de berging op en biedt ruimte aan één auto. De oprit verschaft tevens toegang tot de garage die 8 meter (!) diep is. Vanuit de garage is ook de achtertuin te bereiken. Deze is gelegen op het zuiden en is maar liefst 9 meter breed en bijna 13 meter diep. Ook hier geldt: doordat de achtertuin grenst aan een groot grasveld en het een hoekwoning betreft, is er vrijwel volledig privacy in de achtertuin.

Bijzonderheden:
- Woning verwarmd door luchtverwarming
- Energielabel B
- Eigen oprit met diepe garage
- Ruime achtertuin
- Woning volledig instapklaar
- Oplevering op zeer korte termijn mogelijk


Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1984
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 98
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Hoekwoning Ja
Perceel oppervlakte 254
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1984
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 98
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Hoekwoning Ja
Perceel oppervlakte 254
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

WitteWoning Makelaars Nijmegen