Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Breeuwershoeve 118 te Apeldoorn

Welkom bij Breeuwershoeve 118, een instapklare eengezinswoning op korte afstand van De Hoge Veluwe. Met maar liefst 4 slaapkamers, uitstekende afwerking, een ruim woonoppervlak van 135m2 en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein, biedt deze woning alles wat u zoekt om comfortabel en stijlvol te wonen. De woonkamer in het bijzonder, is een fijne plek om te vertoeven; deze is dankzij de uitbouw met lichtstraat zeer ruim en rijk aan daglicht. Bovendien staat de woonkamer in directe verbinding met een open keuken en de achtertuin. De 9 zonnepanelen op het dak, de externe berging van 14m2, de achtertuin met veranda en de ruime kamer op de zolderverdieping bieden u veel wooncomfort.

In deze kindvriendelijke buurt woont u op steenworp afstand van basisscholen, middelbare school, speeltuinen en park. Binnen 5 minuten fietsen bereikt u winkelcentrum ‘De Eglantier’ met een uitgebreid winkelaanbod. Via de A1 en A50 rijdt u eenvoudig en snel richting noord, oost, zuid en west.

Indeling:
Vanuit de hal heeft u directe toegang tot de woonkamer, modern toilet en de trap naar de eerste verdieping. Dankzij de uitbouw, de open keuken, openslaande deuren en lichtstraat, is de woonkamer een royale en lichte leefruimte. De nette keuken is voorzien van moderne apparatuur en een ruim schiereiland. De gehele ruimte is uitstekend afgewerkt met strakke muren.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vindt u maar liefst 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is netjes en compleet, voorzien van een instapdouche, een ligbad, een dubbele wastafel en toilet. De zwart-witte betegeling en de inbouwspotjes maken de ruimte tot een smaakvol geheel.

Zolderverdieping:
Op zolder vindt u een overloop met aansluitingen voor uw wasmachine en droger. Tevens is er een ruime kamer met airco en elektrische zonwering. De gehele zolder heeft schotbergruimte met schuifdeuren en een vliering waar u veel opbergruimte heeft.

Tuin:
In de achtertuin kan je genieten van een mooi groen uitzicht. De tuin is onderhoudsvriendelijk en biedt een fraaie veranda. Op het terras kunt u een grote eettafel plaatsen.
De voortuin heeft een brede oprit voor 2 auto’s en een ruime schuur met 2 ingangen voor bijvoorbeeld een motor.

Bijzonderheden:
- Instapklare eengezinswoning
- Lichte en ruime woonkamer met lichtstraat en open keuken
- Uitstekende afwerking
- 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
- Zowel voor als achter vrij uitzicht
- Zolderverdieping met 2 dakkapellen
- 9 zonnepanelen van makkelijk uitbreidbaar systeem Enphase
- Directe ligging aan een park
- Veel voorzieningen op korte afstand
- Onderhoudsvriendelijke achtertuin met veranda

Spreekt deze woning u aan? Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de vele voordelen van deze woning.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1982
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 135
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 177
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1982
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 135
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 177
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

WitteWoning Makelaars Apeldoorn