Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WINKEWIJERTLAAN 51, EEN IDEALE WONING VOOR GROEIENDE GEZINNEN!
Op zoek naar een ruime en energiezuinige woning in Winkewijert? Dit huis biedt jonge en groeiende gezinnen de ruimte die ze nodig hebben. Met vijf slaapkamers, een energiezuinig karakter en een ruim perceel is dit de ideale plek om je thuis te voelen. Het gemak van parkeren op eigen terrein en de toevoeging van 16 zonnepanelen maken het plaatje compleet.

DE KERNPUNTEN VAN DE WONING
Vijf slaapkamers bieden genoeg ruimte voor een groot of groeiend gezin.
Energielabel A staat garant voor een energiezuinige woning.
16 zonnepanelen dragen bij aan een lagere energierekening en een duurzame levensstijl.
Een groot perceel van 346 m² biedt veel buitenruimte voor ontspanning en spel.
Parkeren op eigen terrein neemt de zorg voor het vinden van een parkeerplek weg.

EEN UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE WONING
Deze woning in Winkewijert combineert ruimte met energiezuinigheid. De woonkamer is licht en biedt uitzicht op de tuin, wat zorgt voor een aangename leefomgeving. De keuken is modern en van alle gemakken voorzien, ideaal voor het bereiden van maaltijden en het samen zijn met het gezin. De achtertuin van de woning grenst direct aan het bos, wat het idee geeft van een extra rustige en ruime achtertuin!

Elke slaapkamer heeft voldoende ruimte voor persoonlijke inrichting en biedt privacy. De hoofdslaapkamer is ruim genoeg voor een groot bed en een royale kledingkast. De badkamer is functioneel ingericht met zowel een douche als een bad.

De tuin is omringd met bomen en grens direct aan het bos. Met de ligging op het zuidoosten, kun je goed van de zon genieten. Het is een veilige en prettige plek voor kinderen om te spelen en voor volwassenen om te ontspannen.

DUURZAAMHEID ALS STANDAARD
Met een energielabel A en 16 zonnepanelen is deze woning niet alleen comfortabel, maar ook toekomstbestendig en milieuvriendelijk. Dit draagt bij aan een lagere energierekening en een kleinere ecologische voetafdruk.

DE HIGHLIGHTS SAMENGEVAT
Deze woning biedt een combinatie van ruimte en duurzaamheid. Met vijf slaapkamers is er genoeg plek voor iedereen. Het energielabel A en de zonnepanelen zorgen voor een energiezuinig huis. Het ruime perceel en de mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein voegen extra gemak toe. Met een woonoppervlakte van 171 m² is er genoeg leefruimte voor het hele gezin.

OMGEVING
Wat deze woning echt speciaal maakt, is de locatie. Slechts vijftien minuten fietsen en je staat in het bruisende centrum van Apeldoorn of bij het NS treinstation. En alsof dat nog niet genoeg is, bevindt deze woning zich ook nog eens dicht bij diverse winkelcentra, scholen, zorgvoorzieningen, sportverenigingen en de oprit naar de A1 en A50. Daarnaast heeft de woning een achtertuin direct grenzend aan het bos. Kortom, een centrale locatie waar alles binnen handbereik is voor het ultieme woongenot.

NEEM DE VOLGENDE STAP
Kun je jezelf al voorstellen in deze tuin, genietend van de rust terwijl de kinderen spelen? Zie je de mogelijkheden die dit huis biedt voor jou en je gezin? Neem dan de volgende stap en plan een bezichtiging via onze website. Dit huis aan de Winkewijertlaan biedt een fijne plek voor jouw gezin om te groeien en samen te zijn. Maak van dit huis jouw nieuwe thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 634

Overige

Perceel oppervlakte 346
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 634

Overige

Perceel oppervlakte 346
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn