Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN PRACHTIG ONDER ARCHITECTUUR GEBOUWDE VILLA 
Ontdek een plek waar jonge gezinnen en families met behoefte aan meer ruimte zich direct thuis voelen. Deze onder Lars Courage architectuur gebouwde villa in Groot Zonnehoeve combineert een energiezuinig karakter met een stijlvol design. Met een energielabel A+++, een overvloed aan natuurlijk licht en een hoogwaardige afwerking, biedt dit huis een comfortabele en toekomstbestendige woonomgeving. De toevoeging van 40 zonnepanelen maakt het plaatje compleet voor wie duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

DE KERN VAN COMFORT EN DUURZAAMHEID
- Energielabel A+++: Een energiezuinig huis dat bijdraagt aan een lagere energierekening en een beter milieu.
- Architectonisch ontwerp: Een unieke villa met een doordachte indeling en een moderne uitstraling.
- Glaspuien voor een prachte lichtinval: Geniet van heldere en lichte ruimtes door het hele huis.
- 40 zonnepanelen: Wek je eigen energie op en leef met een kleinere ecologische voetafdruk.
- Luxe afwerking: Ervaar dagelijks het comfort van hoogwaardige materialen en een verfijnde afwerking.
- Woning is volledig smart ingesteld, hierdoor ervaar je het gemak van een automatische badkamer, licht en niet te vergeten de prachtige hoogwaardige muziek installatie. 

EEN HUIS DAT AAN ALLE WENSEN VOLDOET
Deze villa in Groot Zonnehoeve is een toonbeeld van modern wonen. Met een woonoppervlakte van 165 m² is er genoeg ruimte voor het hele gezin. De vier slaapkamers bieden iedereen een eigen plek, terwijl de tuin op het zuiden een heerlijke buitenruimte is voor ontspanning en spel. 

Woonkamer en keuken
De woonkamer, met hoge plafonds van 7 meter hoog, grote glaspuien en prachtige staalconstructies, vormt een prachtige lichte en uitnodigende centrale ruimte. De gehele begane grond is voorzien van een gietvloer met vloerverwarming en verkoeling.

De open woonkeuken, is voorzien van alle luxe en moderne apparatuur. Zo beschikt de keuken met een ruim kookeiland over twee vaatwassers, combi stoom oven, combi magnetron met oven, warmhoudlade, koffiemachine en een inductiekookplaat.

Ook is het mogelijk om te genieten van Bio ethanol haard wanneer u in het woongedeelte zit, een prachtige samenkomst van licht, ruimte en rust.

Badkamers
De woning beschikt over twee badkamers op de begane grond. De eerste badkamer is te betreden vanuit de gang. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en een ruime inloopdouche. De tweede badkamer is zeer royaal en is te betreden vanuit de master bedroom. De badkamer is voorzien van een ruim ligbad, dubbele wastafel, inloopdouche en toilet. 

Slaapkamers en technische ruimte
De woning beschikt op de begane grond over vier slaapkamers, vanuit twee slaapkamers heb je middels een trap toegang tot de vide waar de twee slaapkamers op de eerste verdieping gesitueerd zijn. Middels de vide is er toegang tot de technische ruimte. 

De technische ruimte bevat een warmtepomp, WTW-installatie, omvormer van de zonnepanelen, verdeler van de vloerverwarming en een patchkast met internet voorziening.

Tevens is de eerste verdieping voorzien van vloerverwarming en verkoeling.

Tuin
De tuin is erg fraai aangelegd en is gelegen op het zuiden. In de tuin bevindt zich een royale veranda, deze is voorzien van een buitenkeuken. In de aangebouwde berging bevindt zicht een separaat toilet. 

Omgeving
De locatie is simpelweg perfect. Een wijk met alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals winkelcentra, scholen en een treinstation. Reizen is een eitje, met het treinstation op steenworp afstand en de snelwegen binnen handbereik. Voor gezinnen met kinderen zijn de vele speelvoorzieningen in de buurt een waar paradijs.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 809

Overige

Perceel oppervlakte 557
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 809

Overige

Perceel oppervlakte 557
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn