Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

UNIEKE KANS OM ZELF TE BOUWEN!
DEZE KOOPSOM PERCEEL GROND IS INCLUSIEF VERMEERDERING VAN
€ 50.000,- k.k. voor de reeds uitgevoerde voorbereidingswerkzaamheden:
BOUWTEKENING, TECHNISCHE BESCHRIJVING, CONSTRUCTIE BEREKENING, OMGEVINGSVERGUNNING, BOUWRIJP MAKEN & FUNDERING.

Het nieuw te bouwen plan betreft een exclusieve, geschakelde urban villa met 3-tal woonlagen, erf, tuin en ondergrond met een 2-tal parkeerplaatsen, ontworpen door Baas Architecten te Tilburg. Woonoppervlakte 202 m², inhoud 700 m³, 5 kamers, 3 slaapkamers, bergruimte inpandig 18 m².

Souterrain: tuingerichte open woonkeuken met vide, schuifpui naar de tuin, hal naar inpandige berging en technische ruimte.

Toiletruimte. Trapopgang naar de begane grond.
Begane grond: overdekt entree, garderobehal met meterkast, toiletruimte, trappartij naar splitlevel werkkamer met vide en woonkamer (gesitueerd aan de voorzijde). Trapopgang naar de verdieping.

Verdieping: royale overloop met 3-tal slaapkamers. De hoofdslaapkamer is v.v. balkon, slaapkamers 2 & 3 hebben een Frans balkon. Badkamer en separaat toilet.

Voortuin, achtertuin (zuidwesten). Parkeermogelijkheid voor 2 auto's op eigen terrein voorts voldoende parkeermogelijkheden op openbaar terrein
(gratis en vergunningsvrij).

2 slaapkamers zijn v.v. een Frans balkon.

De kavel ligt is op goede stand gesitueerd aan de dijk en buitenrand van het historische centrum van Huissen met vrij uitzicht over de uiterwaarden.
Huissen heeft de omvang van een dorp maar kreeg in de 14e eeuw stadsrechten en maakt thans deel uit van de gemeente Lingewaard. Huissen ligt tussen de plaatsen Nijmegen en Arnhem en nabij de grens met Duitsland. Huissen heeft een fraai historisch centrum met uitgebreid winkelaanbod met aanvullende mode- en specialiteitenzaken. Daarnaast zijn er een diversiteit aan horecagelegenheden. Op korte afstand van het centrum van Huissen sportfaciliteiten, medische zorg, scholen en kinderopvang. Recreatiemogelijkheden zijn het Slingerbos, de prachtige uiterwaarden van de Rijn en de kilometerslange dijken.

ZELF BOUWEN?
Gaat u liever zelf iets anders bouwen of planwijzigingen doorvoeren? Dan gaat u zelf aan de slag met een nieuwe omgevingsvergunning. U dient u er wel rekening mee te houden dat uw ontwerp dient te voldoen aan het Beeldkwaliteitsplan, de BENG-norm en een GPR-score van 8. Ook dient u te kijken naar de financierbaarheid van zowel de kavel en de te bouwen woning. Onze hypotheekadviseur wijst u de weg en kent de door geldverstrekkers gehanteerde voorwaarden.

KOSTEN KOPER
LET OP KOSTEN KOPER: BTW/Overdrachtsbelasting is afhankelijk van de intentie van koper, informeer bij uw belastingexpert.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 296
Tuin achter Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Show with reservation -1
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 296
Tuin achter Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Show with reservation -1
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bell Makelaardij