Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN DROOMSTART VOOR STARTERS EN EEN GELUKZALIGE HAVEN VOOR SENIOREN

Stel je voor: je eerste eigen plek, een thuis waar je je leven kunt beginnen of in alle rust kunt genieten van je gouden jaren. Dit pareltje van een woning biedt het allemaal. Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een ruime woonkamer en een aparte keuken is comfort hier het sleutelwoord. De nette afwerking en de fijne tuin met twee bergingen maken het plaatje compleet. Kortom, een heerlijke starterswoning, maar ook ideaal is voor senioren.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Rustig gelegen: Ontsnap aan de drukte en vind je rust in deze vredige omgeving.
Fijne tuin: Geniet van je eigen groene oase en laad op in de privacy van je achtertuin.
Toekomstbestendig: Met alle essentiële voorzieningen op de begane grond ben je klaar voor de toekomst.
Ruimtelijk wonen: Met een woonoppervlakte van 75 m² is er ruimte in overvloed.
Praktische indeling: De voorzolder met wasruimte en een extra slaapkamer boven bieden slimme opbergoplossingen en extra ruimte.

EEN THUIS WAAR ELK MOMENT TELT

Stap binnen in een wereld waar elke dag een belofte is van comfort en gemak. De ruime woonkamer, badend in natuurlijk licht, nodigt uit tot ontspannen avonden en gezellige samenkomsten. De aparte keuken, een canvas voor culinaire creativiteit, biedt alle ruimte om te experimenteren met smaken en recepten. De slaapkamer op de begane grond, jouw persoonlijke retreat, zorgt voor een ongestoorde nachtrust.

De badkamer, praktisch, is een toevluchtsoord waar je de dag fris begint of juist ontspannen afsluit. De voorzolder met wasruimte is een toonbeeld van functionaliteit, terwijl de tweede slaapkamer boven de vrijheid biedt om te gebruiken als logeerkamer, studeerkamer of hobbyruimte.

De tuin, een verlengstuk van je woonplezier, is de perfecte plek voor zomerse barbecues, het kweken van je eigen groenten of simpelweg genieten van de zon. De twee bergingen zijn een uitkomst voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap en andere spullen.

OOK IDEAAL VOOR SENIOREN

Deze woning is niet alleen een fantastische start voor jonge huizenjagers, maar ook een slimme keuze voor senioren die comfortabel en gelijkvloers willen wonen. Met alle voorzieningen binnen handbereik en een tuin is dit huis een zorgeloze investering in je levenskwaliteit.


In deze oase van rust geniet je van de stilte en de privacy die de locatie te bieden heeft. De tuin is een groene enclave waar je ongestoord kunt ontspannen. Het huis is toekomstbestendig, met een levensloopbestendige indeling die het mogelijk maakt om jarenlang van je woning te genieten. De ruime woonkamer en praktische voorzieningen zoals de voorzolder met wasruimte en de extra slaapkamer zorgen voor een comfortabele leefomgeving.

PRIKKEL JE ZINTUIGEN, ONTDEK JE TOEKOMST

Voel de warmte van de zon op je huid in de tuin, proef de verse kruiden uit je eigen kweek, hoor de stilte die de rustige omgeving je biedt, zie de ruimte die elk vertrek ademt en ruik de geur van een nieuw begin. Dit huis is meer dan een dak boven je hoofd; het is een plek waar herinneringen gemaakt worden, waar elke dag een nieuw avontuur is.

Ben je klaar om de stap te zetten naar een leven vol comfort en gemak? Wacht dan niet langer en plan direct een bezichtiging in via onze website. Jouw nieuwe thuis wacht op je!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 267

Overige

Perceel oppervlakte 145

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 267

Overige

Perceel oppervlakte 145

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen