Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Twee unieke bouwkavels te koop voor het realiseren van uw droomhuis.

Gelegen aan de Oosterweg, aan de rand van het agrarische landschap. De Oosterweg is een fraaie laan met veel bomen. Aan de achterzijde van de percelen ligt een watergang en een gebied met de bestemming natuur.

De bestaande loods en tennisbaan worden gesloopt. Op beide kavels dienen een vrijstaande Nul-op-de-meter (Nom)-woning gerealiseerd te worden. De beide percelen dienen conform het inrichtingsplan ingericht worden zodat een doorkijk naar het zuiden (Huurlingsedam) gewaarborgd blijft.

Kavel 2 is groot circa 2.500 m² met een bouwvlak van 15 x 19 m1 waarbinnen de hoofdbebouwing gerealiseerd moet worden. Het bijgebouw mag groot worden 120 m² met een goothoogte van 3 m1 en een bouwhoogte van 6 m1. Het bouwen van een kelder is toegestaan. Het bouwen van een zwembad is toegestaan. Er dienen 3 parkeerplaatsen op eigen terrein te worden gerealiseerd.

De te realiseren woningen moeten passen binnen het beeld van de reeds gerealiseerde woningen aan de Oosterweg. De bouwhoogte van het hoofdvolume is 9 m1. Het bestemmingsplan met alle randvoorwaarden is op te vragen bij de makelaar. In april 2024 dient dit nog door de raad te worden vastgesteld.

- Woonbestemming circa 1750 m² - Agrarische bestemming met waarden en onderhoudsstrook watergang 750 m² - Waterbestemming A-watergang achterzijde perceel

Er is een landschappelijke inpassing gemaakt. De kopers dienen dit in samenspraak uit te voeren.

De koopsom is vrij op naam. Een uitgebreide documentatie met alle uitgebreide voorwaarden is op te vragen bij de makelaar.

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0

Overige

Perceel oppervlakte 2500

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0

Overige

Perceel oppervlakte 2500

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Beaufort Makelaars