Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op fraaie locatie in het Heeschebos aan de rustige Pe Hawinkelsstraat te Nijmegen (woonomgeving Hees) gelegen royale, modern afgewerkte hoekwoning met 5 slaapkamers, 2 bergingen, eigen oprit en wellness in de achtertuin. De woning is aan de voorzijde vrij gelegen tegenover groenvoorziening. Instapklaar. Een ideale gezinswoning van alle gemakken voorzien met een zeer smaakvolle, moderne en luxe inrichting! De woning heeft 18 zonnepanelen (2024) en heeft energielabel A.

LIGGING

Het Heeschebos is een jonge, kindvriendelijke woonwijk, ruim opgezet met veel groen, speelplaatsen voor kinderen en voldoende parkeergelegenheid. De omgeving kenmerkt zich door veel groen met volgroeide bomen en plantsoenen (vrij parkeren in de directe omgeving) en is centraal gelegen in Nijmegen aan de rand van de wijk Hees. Alle voorzieningen als scholen (o.a. Basisschool De Lanteerne met het Tweetalig Primair Onderwijs en Dominicuscollege), winkels, uitvalswegen naar A73 en de nieuwe stadsbrug De Oversteek en Sportfondsenbad Nijmegen-West zijn binnen handbereik. De woning is gelegen nabij alle voorzieningen als het stadscentrum, CWZ ziekenhuis, Radboudumc en -Universiteit, het Centraal station en station Nijmegen-Goffert.

INDELING

Begane grond: Bij binnenkomst via de voordeur kom je in de hal met de meterkast, een modern vrijhangend toilet met fonteintje, de trapopgang en een bergkast met de cv-opstelling. Vanuit de hal bereik je de ruime woonkamer. De luxe open keuken aan de voorzijde van de woning is een echte eyecatcher. Deze strakke, matzwarte U-vormige keuken is uitgerust met 1 1/2 spoelbak, zelfsluitende laden, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat met wokbrander, twee combi-oven/magnetrons en een Quooker. De Amerikaanse koelkast met grote vriezer en ijsblokjesmachine maakt het geheel compleet. De woonkamer is royaal en comfortabel dankzij de uitbouw aan de linkerachterzijde, waar een gezellige zithoek is ontstaan. Er is een praktische, ruimte provisie/trapkast. Via openslaande dubbele tuindeuren kom je in de luxe, zonnige serre met groot lichtvenster, verwarming en Hue-verlichting. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en een fraaie lichte PU2 gietvloer. Aan de voorzijde van de woning is een fietsenberging/schuur met dubbele deuren

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een royale overloop en luxe moderne badkamer. De gehele verdieping heeft een lichte laminaatvloer die keurig is aangelegd. De masterbedroom is met ca. 15,4 m² zeer ruim te noemen. De overige twee strakke slaapkamers zijn respectievelijk ca. 8 en 8,6 m² groot. De badkamer is van alle luxe voorzien. Zo is er een inloopdouche met douchegoot, zwevend toilet, dubbele wastafel en spiegel met spiegelverwarming.

Tweede verdieping: De tweede verdieping biedt een lichte overloop dankzij een raam aan de lange zijde van de woning en een groot Velux dakraam. Hier zijn de aansluitingen voor witgoed en de mechanische ventilatie. Aan de voorzijde bevindt zich de 4e slaapkamer met keurige laminaatvloer en twee grote Velux dakramen met zonwerende screens. Aan de achterzijde is de 5e slaapkamer, die zeer ruim is door de grote dakkapel over de gehele breedte. Inbouwkasten en veel bergruimte achter de knieschotten maken deze kamer ideaal als extra slaapkamer of kantoor.

Tuin: Voortuin met brede oprit voor parkeren van uw auto en mogelijkheid plaatsen elektrisch laadpunt. Met de achtertuin heeft u Welness aan huis met een fraaie buitendouche met warm en koud water met een teakhouten vlonder. Tevens een luxe 5-persoons Jacuzzi met sfeerverlichting en ingebouwde speakers (ter overname). De fraai aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin is gelegen op het westen en is voorzien van een zonneterras, gazon en luxe Hue up en down outdoor wandlampen. Deze slimme verlichting is een ideale manier om de sfeer van de avond te bepalen met kleur of een zachte gloed. In deze tuin kunt u optimaal genieten van de zon op alle dagdelen. Er is een afsluitbaar achterom en er is een berging aanwezig voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap, etc.

Deze woning wacht op jou, stap in om je droom waar te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Onze specialist, Kees Witlox, staat klaar voor een uitgebreide rondleiding.

BIJZONDERHEDEN

- Bouwjaar 2012 - Inhoud ca. 540 m³ - Volledig INSTAPKLAAR - 5 volwaardige slaapkamers - 18 zonnepanelen (2024) - Ruime wellness achtertuin - Elektrisch bedienbare rolluiken - Energielabel A - Houten kozijnen met HR++ glas - Kindvriendelijke locatie met alle voorzieningen op loopafstand.

Voor meer informatie of om een vrijblijvende bezichtiging te plannen, bel 085-2220901 of e-mail naar [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 540

Overige

Perceel oppervlakte 229
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 540

Overige

Perceel oppervlakte 229
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars