Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In het Villapark-Sint Pieter in Maastricht, ligt dit unieke object.

Dit mooie  en unieke object ligt aan de voet van de Sint Pietersberg, op slechts 50m van de Maas en op loopafstand van het historisch centrum van Maastricht. Bovendien is deze locatie dichtbij de uitvalswegen richting de A2 en de A79.
In St Pieter zijn alle noodzakelijke voorzieningen zoals een klein winkelcentrum op ca. 300m, een basisschool met buitenschoolse opvang op 100m en diverse restaurants en sportverenigingen.
Begane grond.
Via een aparte entree/hal is er toegang naar de woonkamer en naar de hal met het karakteristieke trappenhuis en een totaal vernieuwde meterkast.
Deze meterkast is voorzien van 3 x 25 ampère aansluitingen en krachtstroom aansluiting.
Op de begane grond is een zeer riante woonkamer met aangrenzend een ruime unieke serre die direct toegang geeft naar de grote keuken, naar een terras en naar de tuin. De tuin kan worden ingericht met diverse terrassen. Vanuit  de keuken kunt u naar de garage die ook bereikbaar is vanuit een achteringang in de tuin. De begane grond wordt compleet gemaakt met een toiletruimte en de toegang naar een riante wijnkelder in de kelder.
De 1ste verdieping.
Op de eerste verdieping is een woonkamer, met aansluitingen voor een keukenblok. Tevens is er op de overloop een badkamer en een separaat toilet. Bij een andere indeling van deze grote woning zou de eerste verdieping onder andere kunnen bestaan uit 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met een en-suite badkamer en een separaat toilet (zie 3D presentatie).

De 2de verdieping
Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers (ca. 34m2 en ca. 10m2), een open kantoor ruimte en een overloop. De tweede verdieping zou kunnen worden aangepast naar drie slaapkamers en een overloop met kleine kantoorruimte. Er is zelfs de mogelijkheid voor een tweede badkamer (badkamer en-suite). Al dat niet met separaat toilet (zie 3D presentatie).


De 3de verdieping.
De derde verdieping is een bergzolder waarvan het dak is vernieuwd en is voorzien van isolerende Unidek dakelementen.
Dit object is in uitstekende staat van onderhoud, en heeft vele, mogelijke indelingen .
Het pand is voorzien van nagenoeg volledig dubbelglas, en 10 zonnepanelen.
Op basis van de grootte van dit mooie object  zijn er talloze mogelijkheden (waaronder eventueel een kantoor,  werken aan huis of kinderopvang) op een werkelijk unieke locatie. Momenteel heeft dit pand ook nog de functieaanduiding horeca, wat betekent dat het pand kan worden gebruikt als horeca met wonen aan huis.

Als u geïnteresseerd bent in dit bijzondere object, neem dan contact op met ons en laat ons uw nieuwsgierigheid en interesse weten! Via onze presentatie hebben wij al enige 3D impressies opgenomen zodat wij u de mogelijkheden van de inrichting kunnen tonen.
De genoemde maten zijn ca., hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Vraagprijs: € 865.000,-

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 232
Inhoud woonhuis 900

Overige

Herenhuis Ja
Hoekwoning Ja
Perceel oppervlakte 359
Aantal slaapkamers 6

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 232
Inhoud woonhuis 900

Overige

Herenhuis Ja
Hoekwoning Ja
Perceel oppervlakte 359
Aantal slaapkamers 6

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Koophuis makelaars Maastricht