Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DHVC VASTGOED biedt u aan: Royale geschakelde twee-onder-één-kapwoning met aangebouwde garage op een gewilde en kindvriendelijke woonlocatie in de woonwijk Heuveleind te Best. De woning beschikt over een eigen oprit, garage met verdieping, fraaie badkamer, moderne keukeninrichting, 4 volwaardige slaapkamers, sfeervolle living en een privacy biedende achtertuin. De woning is gebouwd omstreeks 1995 en vanuit de bouw volledig geïsoleerd en geheel voorzien van dubbel glas.

LIGGING:
De woning is gelegen in de gewilde, jonge woonwijk Heuveleind. Een aantrekkelijke woonomgeving voor (toekomstige) jonge gezinnen die hier uitstekend uit de voeten kunnen. Het winkelcentrum, peuterspeelzaal en basisscholen bevinden zich loopafstand.

INDELING:

BEGANE GROND:

Middels eigen oprit naar de entree van de woning welke toegang biedt tot de trapopgang naar de 1e verdieping, meterkast, moderne toiletruimte en de sfeervolle living.

WOONKAMER:
Vanuit de hal heeft u toegang tot de royale L-vormige woonkamer met erker. Een verrassend ruime en sfeervolle kamer die is afgewerkt met een fraaie (natuurstenen) tegelvloer voorzien van vloerverwarming. De grote raampartijen aan de voor- en achterzijde zorgen voor een optimale hoeveelheid natuurlijke lichtinval. Via dubbele openslaande tuindeuren heeft u toegang tot de fraai aangelegde achtertuin.

TOILET:
De moderne geheel betegelde toiletruimte is voorzien van een zwevend closet en fonteintje.

KEUKEN:
De half open keuken is voorzien van een moderne keukeninrichting in een hoekopstelling met sfeerverlichting. Alle kasten en lades zijn uitgevoerd in een lichte kleurstelling en is afgewerkt met een donker kunststof keukenblad. De keuken is uiteraard voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur zoals: rvs-spoelbak, inductie kookplaat, een afzuigkap, een koelkast, vrieslades, een combimagnetron en een vaatwasser.

BIJKEUKEN / TOCHTPORTAAL
Vanuit de keuken toegang tot de kleine bijkeuken met daarin praktische inbouwkasten, aansluitingen voor een wasmachine en middels een loopdeur toegang tot de achtertuin.

EERSTE VERDIEPING:
Via de ruime overloop toegang tot 3 slaapkamers, luxe badkamer en trapopgang naar de 2e verdieping. Deze verdieping is aan de achterzijde geheel voorzien van screens.

SLAAPKAMERS:
De drie volwaardige slaapkamers zijn allemaal voorzien van een laminaatvloer en afgewerkt met stucwerk wanden en spuitwerk plafonds. Twee slaapkamers zijn aan de voorzijde van de woning gelegen en de derde slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen. De royale 4e slaapkamer bevindt zich op de zolderverdieping, en is afgewerkt met een linoleum vloer. Aan de zijkant van de woning voorzien van een groot dakraam, en aan de achterzijde een groot dakkapel met grote raampartijen welke zorgen voor een natuurlijke lichtinval en ventilatie.

BADKAMER:
De ruime en moderne badkamer is voorzien van sfeerverlichting is volledige betegeld en is ingericht met een fraaie inloop regendouche, een ligbad, een wandcloset en een dubbele wastafel in een bijpassend hoogglans-wit meubel. Een raam zorgt voor de natuurlijke lichtinval, maar ook voor de natuurlijke ventilatie.

TWEEDE VERDIEPING:
Middels een vaste trap toegang tot de open zolder met een groot dakkapel voorzien van kunststof kozijnen. De gehele verdieping is afgewerkt met een linoleum vloer. Hier bevinden zich de opstelling van de cv-combiketel (Bosch 2009), spoelbak met mengkraan, unit mechanische ventilatie en de aansluitingen ten behoeve van de was-apparatuur.

GARAGE:
Op het perceel bevindt zich tevens een inpandige garage. De muren zijn opgetrokken uit steen en het dak is met bitumineuze dakbedekking gedekt. De garage is voorzien van een kanteldeur met loopdeur, betonvloer en middels een vlizotrap toegang tot de vliering met veel opbergruimte.

TUIN:
Achter de woning bevindt zich een keurig aangelegde tuin met terras, sierbestrating, en diverse borders met vaste beplantingen. De tuin is ca. 12 meter diep, is geheel omsloten en is georiënteerd op het noordwesten.

KENMERKEN:

• de aanvaarding van deze woning is geheel in overleg.
• de woning is volledig geïsoleerd en voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie alsmede geheel voorzien van dubbele beglazing.
• de gehele begane grondvloer met uitzondering van de garage is voorzien van vloerverwarming.
• de woning bevindt zich in prima staat van onderhoud en is voorzien van een hoogwaardig afwerkingsniveau.


VOOR EEN VIRTUELE TOUR VAN DEZE WONING GA NAAR DHVC.NL


ALGEMENE INFORMATIE:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

BANKGARANTIE:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

MEETCLAUSULE:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.




Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 617
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 99
Tuin voor Ja
Garage opp 17.17
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 233
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11
Garage water Ja
Tuin breedte 9
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2009
Garage aangebouwd Steen
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Vloerverwarming deel Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 617
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 99
Tuin voor Ja
Garage opp 17.17
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 233
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11
Garage water Ja
Tuin breedte 9
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2009
Garage aangebouwd Steen
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Vloerverwarming deel Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

DHVC Vastgoed