Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

| ALGEMEEN |

Vlakbij de grens met onze zuiderburen staat deze luxe, vrijstaande woning te koop in Zundert. Deze levensloopbestendige woning beschikt over 4 slaapkamers, heeft 156m2 woonoppervlakte en staat op een perceel van 309m2. De woning is centraal gelegen en beschikt over allerlei mogelijkheden voor verschillende doelgroepen. Zo is er de mogelijkheid voor bijvoorbeeld mantelzorg, kantoor aan huis of zelfs een Bed & Breakfast in het achterste woongedeelte welke in 2020 volledig is vernieuwd. De platte daken van het aangebouwde stuk woning bieden overigens veel ruimte voor het plaatsen van zonnepanelen voor een nog duurzamere woning.

Het auto luwe winkelcentrum aan de Molenstraat is op loopafstand bereikbaar. Parkeren doe je voor je deur en een busverbinding naar Breda, Roosendaal of Etten-Leur bevindt zich op 2 minuten lopen. Het geboortedorp van Vincent Van Gogh staat bekend om zijn jaarlijks fenomenabel bloemencorso (Unesco erfgoed) die enkele tientallen meters verderop aan hun route beginnen. Meerdere scholen zijn op loop- en fiets afstand bereikbaar en de autosnelweg naar Rotterdam of Antwerpen ligt op 8 autominuten rijden. Een treinverbinding is bereikbaar op 15 minuten rijden.

| INDELING |

Begane grond

Bij binnenkomst wordt direct de toon gezet door de glas in lood elementen en hoogwaardige afwerking van de hal. Hier vind je onder andere de meterkast, trapopgang en de doorgang naar het leefgedeelte.

Vanuit de entree bereik je de lichte imposante woonkamer met nette laminaatvloer. Ook zijn er twee royale erkers aan de voorzijde, en aan de zijkant van de woning. De schuifpui aan de achterzijde van de woonkamer biedt toegang tot de tuin. De woonkamer is in praktische open verbinding met de keuken en heeft tevens toegang tot een koele kelderruimte voor de opslag van uw keukenvoorraad.

Vanuit de sfeervolle keuken kijk je uit op de beide onderhoudsvriendelijke tuinen. Doordat het gehele huis in u-vorm om beide tuinen heen loopt voelt het als twee luxe binnentuinen waar het al vroeg in het voorjaar heerlijk vertoeven is. Beide tuinen zijn voorzien van bestrating en bieden zon, schaduw en veel privacy.

In de keuken beschik je niet alleen over veel beweegruimte, maar ook aan luxe is geen gebrek. Met strakke glossy kastjes, metro tegel achterwand en een visgraat-patronenvloer. Er zijn 2 ovens, een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een grote Amerikaanse koel-vries combinatie. De ramen van de keuken zijn net als de twee erkers in de woonkamer voorzien van luxe schuifbare Louvre luiken.

Aansluitend op de keuken leidt een hal naar het toilet, de tuin en een grote multifunctionele ruimte. Deze ruimte is aan een zijde voorzien van een royale schuifpui en aan de andere zijde een royale glaspartij met deur. De ruimte is zeer licht en verschaft toegang tot beide tuinen. Deze ruimte kan gebruikt worden als creatief atelier, thuiswerk- of studeerplek, zaak aan huis, winkelruimte of gewoon als vierde slaapkamer. Eventueel is het achterste woongedeelte met deze ruimte te gebruiken voor mantelzorg of zelfs een Bed & Breakfast gelegenheid. Kortom, er zijn talloze opties uitvoerbaar.

De vloer is van dezelfde visgraat tegel als in de keuken. De lange wand is voorzien van een reeks hoge kwaliteit vaste kasten.
Tevens verschaft deze ruimte toegang tot de bijkeuken/wasruimte voor uw witgoed waar ook de HR-verwarmingsketel (Nefit CW6) is geplaatst. Een tweede keukenblok plaatsen is in deze ruimte ook mogelijk.

Hiernaast is de en-suite badkamer gesitueerd met toegang tot de master bedroom. Door de unieke combinatie van stijlen voelt de badkamer vooral warm en luxe aan. Daarbij beschik je over een massage ligbad met douche en zijn de dubbele wastafels verwerkt in een oud eiken dressoir met veel opbergruimte. De verwarmde vloer met het visgraat patroon is reeds bekend. De afwerking in de badkamer bestaat uit bronskleurige stijlvolle wandtegels en decoratief photobehang met klaprozen. De sfeervolle balken in het plafond en naast het badkamermeubel maken deze badkamer helemaal af.

Als laatste ruimte betreed je de royale en luxe master bedroom. Deze ruimte is voorzien van een sfeervol balkenplafond, verwarmde visgraat tegelvloer, openslaande tuindeuren en-suite met de tuin. Deze royale ruimte is samen met de badkamer, wasruimte en 'hobbyruimte/werkruimte' in 2020 volledig vernieuwd. Tevens is de master bedroom voorzien van een nieuwe dakconstructie met Isotherm isolatie (12cm dikte) voor koelte in de warme zomers van nu en extra isolatie voor de koude winter.

Eerste verdieping

De overloop met raampartij bovenaan de vaste trap biedt toegang tot een viertal ruimtes. Deze leiden naar een apart toilet, de badkamer en twee slaapkamers.

De royale eerste slaapkamer aan de linkerzijde is langwerpig en heeft een hoog plafond welke één is met het dak. De vloer is voorzien van hetzelfde laminaat als in de woonkamer. De slaapkamer is voorzien van grote inbouwkast, twee draai-kiep ramen en aan de buitenzijde trendy Louvre luiken als zonwering.

Tegenover deze slaapkamer bevindt zich de tweede kleinere slaapkamer welke voorzien is van een raampartij met ook dezelfde laminaatvloer.

Naast deze slaapkamer bevindt zich de lichte tweede badkamer met groot draai/kiep raam. De badkamer beschikt over een modern badkamermeubel en douche met cabine. Deze ruimte biedt voldoende ruimte voor een extra kast of dressoir. De grote vloertegels zijn identiek aan de vloertegels in de hal beneden.

Aan het einde van de overloop bevindt zich het ruime aparte toilet met fonteintje. Deze ruimte heeft dezelfde grote vloertegels als de badkamer. Over de gehele woning is dus dezelfde stijl terug te vinden. Op de eerste verdieping is ook een aparte elektrische boiler geplaatst voor duurzamer gebruik van de badkamer op de eerste verdieping.

Buitenruimten

Zoals eerder genoemd bevinden de achtertuinen zich zowel links van de keuken als aan de achterzijde van de keuken. De tuin aan de achterzijde is zeer zonnig en de linker zijde bied veel schaduw. De tuinen zijn volledig bestraat en bieden enorm veel privacy. Meerdere zonnige- en schaduwplekjes maken deze unieke tuinen heerlijke zitplekken voor elk gewenst van het jaar. Een perfecte plaats voor het realiseren van een buitenkeuken is mogelijk door de stroomvoorziening vanuit de grote bergruimte naast de woning. Aan beide zijden van de woning bevinden zich extra brede inlooppoorten. De aansluiting voor glasvezelkabel bevindt aan de voorzijde van de woning in de royale voortuin.

| BIJZONDERHEDEN |

- vrijstaande woning vol ruimte en mogelijkheden (b.v. B&B of mantelzorg)
- 3 slaapkamers, waarvan master bedroom op begane grond
- vierde slaapkamer op begane grond ook mogelijk
- levensloopbestendig
- mantelzorg mogelijk
- luxe keuken en badkamer
- slaapkamer en-suite met zowel badkamer als tuin
- lichte ruimtes
- op loopafstand van winkelcentrum
- vlakbij bushalte
- rustige omgeving
- scholen op loop- en fietsafstand

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1955
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 156
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 309
Aantal badkamers 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1955
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 156
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 309
Aantal badkamers 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Huizenpraktijk