Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Ben je op zoek naar een leuke tweekapper op een gewilde locatie? Zoek niet verder, wij hebben de perfecte woning voor je beschikbaar! Met 1 slaapkamer beneden en maar liefst 4 slaapkamers verdeeld over de verdiepingen biedt deze woning alle ruimte die je nodig hebt.  Verder kun je hier rekenen op een lichte woonkamer, nette keuken, keurige badkamer en een zonnige tuin.

Deze charmante tweekapper is gelegen in de populaire buurt “’t Zwin” op korte afstand van alle gewenste voorzieningen. De gewilde locatie, gecombineerd met het energielabel B, maakt dit huis een uitstekende investering voor de toekomst. 

Enthousiast geworden en wil je de woning graag van binnen zien? Neem contact op met ons kantoor voor een bezichtiging aan Nijvelstraat 1.

Indeling

Welkom
Bij binnenkomst word je verwelkomd door de overdekte entree, waardoor je altijd droog naar binnen kunt. In de hal tref je het separate toilet met fontein en de trapopgang naar de eerste verdieping. 

Daarnaast is de handige trapkast ook het benoemen waard, want wie houdt er nu niet van extra opbergruimte?!

Wonen
De lichte woonkamer straalt een gezellige sfeer uit en biedt volop ruimte voor al je meubels en decoraties. Hoe deel jij de ruimte in? De afwerking en kwaliteit van de begane grond zijn uitstekend, met een prachtige tegelvloer die voorzien is van vloerverwarming en lichte kleuren op de wanden. 

Koken
De keuken beschikt over een nette uitstraling en is voorzien van de nodige inbouwapparatuur, te noemen: een keramische kookplaat, koelkast, oven (2021) en een vaatwasser (2022). Vanuit de keuken krijg je toegang tot de tuin.

Slapen
Op de begane grond van deze woning tref je de eerste slaapkamer welke voorzien is van een douche en een wastafel. Dit maakt levensloopbestendig wonen mogelijk!

Via de vaste trap komen we op de overloop van de eerste verdieping waar je de drie slaapkamers en de badkamer treft. De vertrekken zijn goed bemeten, keurig afgewerkt en voorzien van een aangename lichtinval.

En wanneer je met de vaste trap omhoog gaat, kom je op de voorzolder waar je nog een vijfde volwaardige slaapkamer vindt. Op de voorzolder tref je tevens de CV-ketel (Remeha, 2011).

Opfrissen
De badkamer op de eerste verdieping is in 2017 vernieuwd en uitgerust met een douche, dubbel wastafelmeubel en een tweede toilet. Hier kun je de dag fris en fruitig beginnen!

Buitenleven
De tuin is ruim en biedt voldoende mogelijkheden om te genieten van het buitenleven. Creëer je eigen groene oase, geniet van gezellige BBQ's met vrienden en familie, of ontspan gewoon met een goed boek in de warme zonnestralen. Daarnaast zorgt de ligging op het zuiden ervoor dat de tuin altijd badend is in het zonlicht. 

Omgeving
Deze prachtige woning is gelegen in de populaire wijk "'t Zwin" en ligt op korte afstand van alle gewenste voorzieningen. Als je houdt van groen en rust, dan zul jij je hier direct thuis voelen. De woning is namelijk omringd door openbaar groen, waardoor je heerlijke wandelingen kunt maken en van de natuur kunt genieten. 

Ook alle benodigde faciliteiten zijn binnen handbereik. Op loopafstand vind je het winkelcentrum WoensXL, waar je terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn diverse scholen, een ziekenhuis en de meubelboulevard Ekkersrijt gemakkelijk bereikbaar. Ben je veel onderweg voor werk of andere verplichtingen? Geen probleem! De woning is gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen, waardoor je binnen no-time op je gewenste bestemming bent.

De woning heeft een definitief energielabel, te weten B. Dit verloopt op 07-10-2026.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 526

Overige

Perceel oppervlakte 260
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 526

Overige

Perceel oppervlakte 260
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij