Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze ruime instapklare tussenwoning met ruime stenen berging is gelegen in de Kortendijk en heeft 4 slaapkamers, een royale lichte woonkamer met een half open keuken. De achtertuin is keurig verzorgd en is gelegen op het westen. De wijk Kortendijk is speels qua opzet. Kenmerkend is het vele openbare groen en in enkele minuten lopen in het buitengebied. Alle dagelijkse voorzieningen in de buurt; voor je boodschappen kun je terecht bij winkelcentra het Dijkcentrum (loopafstand) en de Lindenburg. Er zijn diverse sportfaciliteiten, scholen, een park en een bos in de directe omgeving. De bushalte is gelegen op een paar minuten lopen en heeft een directe verbinding met het centrum en het treinstation. Kortom: alle voorzieningen die zorgen voor woongenot zijn in de buurt. Uitvalswegen zoals A17 en A58 zijn op 5 minuten rijden van de woning. De indeling is als volgt: Begane grond: Door de ruime voortuin komt u bij de voordeur. Naast de voordeur is een aparte deur naar de voor berging. Via de voordeur komt u in de hal met aan de rechterzijde een inpandige deur naar de voor berging/ wasruimte. In de gang aan de linkerzijde is het toilet. Tevens is hier ook de meterkast.. De hal geeft verder toegang tot de trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer. De royale woonkamer heeft veel lichtinval en is voorzien van een keramische tegelvloer met vloerverwarming.

Aan de voorkant bevindt zich de keurige neutrale keuken (2016), welke is voorzien van; een koelvries- combinatie, een 5 pits gasfornuis, een afzuigkap, een vaatwasser en een combi oven. Er is een groot raam vanwaar u zicht heeft op de straat en wat wederom voor veel lichtinval zorgt. De woonkamer is ruim opgezet en beschikt over bergruimte in de trapkast. In de trapkast is de toegang tot de kruipruimte. Achterin de woning is een loopdeur naar de achtertuin. Eerste verdieping: Vanaf de overloop zijn de drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. Aan de voorzijde van de woning is slaapkamer (1). Dit is de hoofdslaapkamer. Aan de achterzijde zijn nog 2 slaapkamers (2 en 3). Slaapkamer 3 is nu als kastenkamer in gebruik. De moderne badkamer (2018) is voorzien van een 2e toilet, een wastafelmeubel, een spiegelkast, een ligbad en een douche.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap bereikt u de 2e verdieping. Deze verdieping heeft een dakkapel. Deze dakkapel heeft een kunststof kozijn en een rolluik. Aan de andere zijde van deze kamer is een Velux kunststof dakraam (2023). Deze royale 4e slaapkamer heeft inbouwspotjes en is eveneens een erg lichte ruimte. In de schuinte van het dak aan de rechterzijkant is een kast waar de opstelling van de CV installatie is Remeha Calenta cw5 2016. Exterieur: De ruime voortuin is keurig afgewerkt, voorzien van een buitenkraan en volledig betegeld. De royale achtertuin heeft een eigen achterom en een vrijstaande stenenberging voorzien van een rolluik voor de deur. De achtertuin is grotendeels betegeld en in het midden is een stuk kunstgras. Beide tuinen zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Aan de achtergevel hangt een zonnescherm.

Bijzonderheden: - Woonoppervlakte 124m²; - Woonkamer voorzien van vloerverwarming; - Keuken 2016; - Badkamer met een douche en een ligbad 2018; - Alle binnendeuren zijn vernieuwd; - Nette vloer- en wandafwerking; - 4 slaapkamers; - CV 2016 Remeha Calenta cw5 eigendom; - Ruime voor- en achtertuin; - Aparte voorberging/ wasruimte/ bijkeuken; - Vrijstaande stenen berging; - 1e en 2e verdieping Rolluiken; - Buiten schilderwerk 2023; - Energielabel C:

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 440

Overige

Perceel oppervlakte 153
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 440

Overige

Perceel oppervlakte 153
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars