Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De bewoner: “In 2020 hier komen wonen voelde meteen als thuis komen. Het is een erg fijne wijk waar alle faciliteiten op loop of fietsafstand te bereiken zijn. Ook ben je zo in het centrum. Het is een heerlijke, en vooral rustige straat. De lieve buren zorgen ervoor dat iedereen goed en respectvol met elkaar omgaat. Een fijn huis dat ruimtelijk aanvoelt en efficiënt is ingedeeld. Een groot pluspunt is voor ons de achterom naar de tuin. In die tuin zitten we erg graag; vanaf begin van de middag totdat hij onder gaat schijnt de zon er heerlijk. We genieten ook enorm van de woonkamer met open keuken. Gezellig tafelen en kokkerellen doen we hier graag. Zomaar een greep van de vele pluspunten. Wij gaan naar een volgende stap in onze wooncarrière, maar we hopen dat nieuwe bewoners er met net zo veel plezier gaan wonen als wij dat hebben gedaan.”

De indeling is als volgt: Begane grond: Door de ruime voortuin komt u bij de voordeur. Via de voordeur komt u in de hal met aan de linkerzijde de meterkast (2020). Verder geeft de hal toegang tot de woonkamer. De royale woonkamer heeft veel lichtinval en is voorzien van een nette laminaatvloer en de wanden zijn keurig afgewerkt. Aan de achterkant bevindt zich de moderne keuken 2020, die is voorzien van; een 5 pits gaskookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een oven en een koel- vriescombinatie. De woonkamer is ruim opgezet mede doordat de muur van de keuken heeft plaatsgemaakt voor een heerlijke open keuken. De woonkamer beschikt over een ruime bergkast. Via een hal achterin de woning heeft u toegang tot het toilet, een toegangsdeur naar de tuin, de bijkeuken en de trapopgang naar de 1e verdieping. De bijkeuken is eveneens voorzien van een loopdeur naar de achtertuin. Ook is hier de aansluiting voor de wasmachine en voldoende ruimte voor de opstelling van een droger. Deze bijkeuken heeft ook een vliering (zie plattegrond). Eerste verdieping: Vanaf de overloop zijn de twee slaapkamers en de badkamer te bereiken. Aan de voorzijde van de woning is de hoofdslaapkamer (nr. 1). Dit is een royale kamer met dakkapel. Slaapkamer nr. (2) is aan de achterzijde van de woning. Deze eveneens royale kamer is voorzien van extra bergruimte De moderne badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, een inloop douche, een design radiator, een badkamerkast en een mechanische ventilatie. Tweede verdieping: Middels een vlizotrap is deze zolder te bereiken. Hier is ook de opstelling van de CV installatie (Remeha Avanta eigendom).

Exterieur: Keurige voortuin en een ruime achtertuin met eigen achterom en stenenberging voorzien van elektra.

Bijzonderheden: - Moderne keuken (2020) en badkamer; - Energielabel C; - CV Remeha Avanta eigendom; - Achtertuin met stenenberging en eigen achterom; - Meterkast 2020; - nette wand- en vloerafwerking; - Ruime zonnige tuin op het westen gelegen; - Instapklaar:

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 348

Overige

Perceel oppervlakte 141
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 348

Overige

Perceel oppervlakte 141
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars