Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Verscholen tussen het groen, op een toplocatie nabij het centrum van Hapert tref je deze zeer royale twee-onder-een-kap woning. Deze woning biedt volop mogelijkheden om hier je droomhuis te realiseren. De woning beschikt over veel leefruimte op de begane grond, vier royale slaapkamers en een moderne badkamer. De goede ligging, met fraaie achtertuin en ruime garage maken het plaatje compleet. De Neptunus 26 in Hapert is een geweldige nieuwe stap in jouw wooncarrière!

Entree
Aan de rechter voorzijde van de woning bevindt zich een lange oprit met carport waar meerdere auto's eenvoudig kunnen worden geparkeerd. Via de stoep voor het huis en een looppad bereik je de voordeur van de woning. De entree is keurig onderhouden en beschikt over meterkast, toilet v.v. closet en fonteintje en geeft toegang tot de woonkamer en via de trap tot de eerste verdieping.

Woonkamer
Deze royale woonkamer is een heerlijke plek om te verblijven. Door de grote raampartijen beschikt de woonkamer over veel natuurlijk daglicht en tevens een prachtig uitzicht over de groene Neptunus. Door de L-vormige indeling biedt deze ruimte meerdere indelingsmogelijkheden. Momenteel is de TV-hoek aan de linker-achterzijde geplaatst bij de toegang tot de keuken maar deze kan ook eenvoudig naar de voorzijde worden geplaatst. De gezellige houtkachel zorgt voor een aangename atmosfeer.

Keuken
Middels een deur bereik je de keuken die aan de achterzijde/zijkant van de woning is gerealiseerd. Deze royale leefkeuken beschikt over veel potentie; een fantastische plek voor eten, drinken en verblijven met familie en je gasten! De ruimte heeft een directe connectie met de achtertuin door de grote schuifpui, ideaal voor de zomermaanden. De oerdegelijke keuken in hoekopstelling beschikt over een oven, gasfornuis, dubbele spoelbak en afzuigkap. De witgoedaansluitingen zijn weggewerkt in een brede kastenwand aan de linker zijmuur.

De ruime dubbele overloop geeft toegang tot drie royale slaapkamers, een badkamer en praktische inbouwkast. De overloop is afsluitbaar zodat de warmte op elke verdieping beter kan worden behouden.

Slaapkamers
De eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is ruim opgezet. Deze slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en beschikt over een wastafelmeubel en veel natuurlijk daglicht. De andere twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en zijn beiden royaal opgezet waarvan de linkerslaapkamer een mooi uitzicht geeft op de achtertuin. De masterbedroom is opvallend ruim en loopt over naar een tweede, lager gelegen gedeelte. Dit deel heeft extra bergkasten onder de dakschuinte. Hiervandaan heb je middels een deur toegang tot een kantoor/hobbyruimte, wederom met extra bergkasten onder de dakschuinte. Daglicht komt er voldoende binnen door de dakramen en zijramen.

Badkamer
Deze badkamer is in 2018 gerenoveerd, is ruim van opzet en heeft een moderne uitstraling Deze volledig betegelde badkamer beschikt over een royale inloopdouche, een hangcloset, mechanische ventilatie en wastafelmeubel.

Middels een vaste trap bereik je de overloop van de tweede verdieping waar zich nog een (extra) bergzolder bevindt.. In de voorzolder is de technische ruimte aanwezig waar de CV ketel is geïnstalleerd. De tweede ruimte is in gebruik als opslag en berging. De achterzolder is wederom een verrassende ruimte waar gemakkelijk een vierde royale slaapkamer kan geworden gerealiseerd. Door de open nok en grote dakkapel voelt het hier ruimtelijk aan en komt er lekker veel daglicht binnen. Deze ruimte is afgewerkt met een fraaie houtenvloer en beschikt over een vaste wastafel.

Achtertuin
Via de achterom aan de rechterzijde is de heerlijke achtertuin bereikbaar, welke zich kenmerkt door sierbestrating, diverse beplanting en een vijver. De achtertuin is volledig omheind en biedt volop privacy. Verder beschikt de woning over een vrijstaande garage met grote carport waar meerdere voertuigen kunnen worden geparkeerd. Rechts naast de garage is nog een overdekt deel wat handig is voor de kliko's.

Voortuin
Groen aangelegde voortuin met diverse beplanting, boompartijen en aangelegde sierpaden. Rechts naast de woning is een ruime oprit aanwezig.

- Bouwjaar 1972
- Zeer royale verassende twee-onder-een-kap woning
- Volop mogelijkheden voor creëren van een eengezinswoning
- Moderne badkamer (2018)
- 12 zonnepanelen
- Energielabel D
- Grotendeels kunststof kozijnen & isolerende beglazing
- Achtertuin vernieuwd & nieuwe schutting
- Garage met carport
- Gelegen op een gewilde locatie nabij het centrum van Hapert, dichtbij de snelweg A67 (richting Antwerpen, ASML, Eindhoven, Brainport High Tech Campus)

Kortom, laat je verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 167
Inhoud woonhuis 575
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Tuin opp 65.32
Tuin voor Ja
Garage opp 18.25
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 360
Tuin achter Ja
Tuin diepte 7.1
Tuin breedte 9.2
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 4
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 167
Inhoud woonhuis 575
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Tuin opp 65.32
Tuin voor Ja
Garage opp 18.25
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 360
Tuin achter Ja
Tuin diepte 7.1
Tuin breedte 9.2
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 4
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Revast Makelaardij