Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen in een rustige woonomgeving, dicht bij de natuur en in een prachtige vrijstaande woning met vier slaapkamers? Dat is mogelijk aan de Pinksterbloem 4 te Hapert! Deze prettig ingedeelde woning beschikt over een zee van ruimte met vier slaapkamers op de eerste verdieping, een grote bergzolder op de tweede verdieping en een fraaie achtertuin met optimale privacy. De woning is gebouwd in 1989, volledig geïsoleerd en beschikt over energielabel B. Kortom, op zoek naar een ideale gezinswoning gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt dan moet je deze woning zeker gezien hebben!



Entreehal
Als je deze woning binnenkomt kom je in de ruime hal met toegang tot de eerste verdieping, meterkast en woonkamer. De hal is keurig netjes afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming, geschilderde wanden en gestuukte plafonds.

Woonkamer
De L-vormige living heeft een fijne indeling en ontvangt door de grote raampartijen veel natuurlijk daglicht. Deze ruimte is dan ook ruim van opzet en biedt aan de voorzijde een heerlijke ruime zithoek met genoeg ruimte voor een (lounge)bank. Wanneer je doorloopt naar de de achterzijde tref je een een grote eethoek met aansluitend de keuken. Plof jij na een lange werkdag heerlijk op de bank in de fijne zithoek, of lees jij liever een goed boek onder het genot van een wijntje met uitzicht over de tuin? Een heerlijke plek om samen met de familie of vrienden lekker te tafelen. De living is afgewerkt met een moderne tegelvloer met vloerverwarming, strak gestuukte wanden- en plafonds. Ook heb je direct toegang tot de tuin via de twee openslaande tuindeuren.

Keuken
De open keuken is onderdeel van de riante living en loopt dan ook fijn in elkaar over. De keuken in neutrale kleurtinten is in een hoekopstelling geplaatst en is voorzien van een 4- pits inductie kookplaat (2023), afzuigkap, vaatwasser (2023), oven, koelkast, wasbak met mengkraan en volop kastruimte. Al bij al een heerlijke plek om samen met de familie lekker na te tafelen. Via de keuken is er toegang tot de verdiepte kelder en de bijkeuken.

Bijkeuken
De praktische ruim opgezette bijkeuken is deels betegeld, beschikt over vloerverwarming, een uitstortgootsteen en is voorzien van aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en droger. Via de bijkeuken heb je toegang tot de tuin, garage en het toilet wat voorzien is van een hangcloset, fonteintje en geheel betegeld is.

Garage
Vanuit de bijkeuken is de inpandige garage te bereiken. Deze is ideaal voor de handige klusser, het opslaan van spullen of het creëren van een werk/speelkamer. De garage is verder voorzien van een handmatige garagedeur en zijn de Nefit Cv-ketel (2021) en verdeler van de vloerverwarming geïnstalleerd. De garage is netjes afgewerkt met een tegelvloer, gestuukte wanden-en plafond en beschikt over een vaste radiator.


Overloop
Middels degelijke vaste trap bereik je de royale overloop met toegang tot vier slaapkamers, een badkamer, kantoorruimte, toilet en een vlizotrap naar de bergzolder. De gehele eerste verdieping is voorzien van een prachtige houtenvloer met band en bies, de wanden zijn voorzien van stucwerk en de plafonds zijn netjes afgewerkt.

Slaapkamers
Deze verdieping telt vier slaapkamers met variërende grootte. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de tuinzijde van de woning waarvan de masterbedroom de grootste slaapkamer is. Hier heb je genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en vaste kast. De tweede slaapkamer aan de achterzijde is eveneens ruim van opzet en beschikt nog over extra bergruimte onder de schuine kanten. De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn eveneens prima van formaat en bieden genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed. Alle slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met draai-kiep functie.

Toilet
Geheel betegelde toiletruimte (2017) voorzien van hangcloset, fonteintje, radiator en raampje voor de natuurlijke ventilatie.

Kantoorruimte
Via de overloop heb je toegang tot de kleinste kamer wat omgetoverd is tot praktische kantoorruimte. Door de dakkapel kun je deze ruimte ventileren en komt er voldoende daglicht binnen.

Badkamer
De praktisch ingedeelde badkamer is geheel betegeld in neutrale kleurtinten en voorzien van een riant ligbad, een douche, groot badkamermeubel met dubbele wastafel, spiegel, kastruimte en inbouwspots. De badkamer beschikt over een riante dakkapel wat zorgt voor extra stahoogte en enorm veel daglicht geeft.

Middels een vlizotrap te bereiken riante bergzolder op sta-hoogte. De zolder is voorzien van geïsoleerde dakplaten, vloerbedekking en kun je veel spullen bergen.

Achtertuin
Loop naar buiten en verwelkom deze heerlijke achtertuin. Een tuin die zich kenmerkt met een oase van rust, ruimte en optimale privacy biedt door de leilinden aan de schuttingzijde. De tuin gelegen op het zuidwesten met een dubbel terras biedt altijd een plekje In de zon waar je heerlijk kunt vertoeven. Liever in de schaduw? Aan de woningzijde hangt een grote elektrische luifel waar je zomers een schaduwplekje kunt opzoeken. Deze aangelegde achtertuin wordt gekenmerkt door gras, diverse beplanting en (fietsen)berging.

Voortuin
De voortuin wordt gekenmerkt door diverse beplanting en bestrating. De ruime oprit aan de rechterzijde van de woning biedt ruimte om meerdere auto's op eigen terrein te parkeren en hier bevindt zich de achterom. Gezien het brede perceel is het ook mogelijk om links langs de woning een tweede achterom te realiseren.

- Bouwjaar 1989
- Energielabel B
- 144 m² woonoppervlakte & 657 m³ inhoud
- Royale woonkamer met open keuken
- Vier slaapkamers
- Kunststof kozijnen (m.u.v. voor-en achterdeur) en isolerende beglazing
- 2017 begane grond vloer opnieuw geïsoleerd en nieuwe vloerverwarming gelegd
- Inpandige garage & grote bergzolder
- Nefit CV ketel 2021
- Tuin grotendeels vernieuwd in 2021
- Deuren begane grond 2024 geschilderd
- Achtertuin met optimale privacy





Zie jij jezelf hier wel wonen? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 657
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Tuin opp 55.07
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 440
Tuin achter Ja
Tuin diepte 3.79
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
Tuin breedte 14.53
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 59.01
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Garage inpandig Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2021
Vloerverwarming Ja
GarageCV verwarmd Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 657
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Tuin opp 55.07
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 440
Tuin achter Ja
Tuin diepte 3.79
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
Tuin breedte 14.53
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 59.01
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Garage inpandig Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2021
Vloerverwarming Ja
GarageCV verwarmd Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Revast Makelaardij