Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INTRODUCTIE – WAAR HET HART VAN VOL IS, STROOMT HET LEVEN OVER
Stel je een plek voor waar het groen van de natuur je begroet, waar de stadse gemakken binnen handbereik zijn en waar je leven in balans komt. Dit instapklare appartement in de levendige wijk Vlokhoven is de sleutel tot een nieuw hoofdstuk. Perfect voor starters die dromen van een eerste thuis, eenpersoonshuishoudens die hun eigen plekje willen creëren, koppels klaar om samen te cocoonen, jonge gezinnen die ruimte en veiligheid zoeken en senioren die comfort en gemak op prijs stellen. Dit is meer dan een huis; dit is waar je thuis komt.

HIGHLIGHTS – DE KERN VAN COMFORT EN STIJL
- Instapklaar appartement: Pak je spullen en begin direct met genieten.
- Tweede verdieping met uitzicht: Jouw eigen uitkijkpunt op de wereld.
- Privéparkeergelegenheid: Altijd jouw auto kwijt kunnen zonder zorgen.
- Moderne keuken & nette badkamer: Luxe en gemak in één.
- Heerlijk balkon op het westen: De zonsondergang wacht op jou.
- Snel beschikbaar: Vertraag je dromen niet, start je toekomst nu.

HET APPARTEMENT – JOUW DROOMWONING ONTRAFELD
Een zeldzame kans doemt op in Vlokhoven; een parel van een appartement dat comfort, stijl en gemak ademt. Bij binnenkomst voel je de warme uitnodiging van een ruimte die klaar is om jouw persoonlijke touch te ontvangen. Met twee slaapkamers biedt het appartement genoeg ruimte voor een diversiteit aan levensstijlen, van het bruisende gezinsleven tot de serene rust van een boek lezen op een luie zondagmiddag.

Je auto parkeer je zorgeloos op je eigen vaste parkeerplek, een luxe in deze tijden van parkeerdruk. De inpandige berging biedt uitkomst voor alles wat je liever uit het zicht hebt, maar toch binnen handbereik wilt houden. Van seizoensdecoraties tot je verzameling vintage vinyl; hier is ruimte voor al jouw schatten.

De keuken is een lust voor het oog en een feest voor de fijnproever. Strakke lijnen, moderne apparatuur en genoeg werkruimte om de sterrenchef in je naar boven te halen. En wanneer het tijd is om te ontspannen, wacht de badkamer met een heerlijk ligbad en prachtige design radiator om je een spa-ervaring in eigen huis te bieden.

Het balkon op het westen is jouw podium voor de ondergaande zon; een plek waar drankjes gekoeld worden door de avondlucht en waar gesprekken bloeien onder de sterrenhemel. En dat snel beschikbaar? Dat betekent dat je niet hoeft te wachten om je droom te leven; je kunt bijna direct beginnen.

HIGHLIGHTS UITGEDIEPT – WAAR JE HART SNELLER VAN GAAT KLOPPEN
Stap binnen in dit instapklare appartement en laat je meevoeren door de harmonie en rust die het uitstraalt. Het ligt op de tweede verdieping, hoog genoeg om je een gevoel van privacy te geven, maar ook zo dat je nog steeds verbonden bent met de levendige omgeving. De twee slaapkamers ademen mogelijkheden; een plek voor dromen en ontwaken. Parkeer je auto met gemak op je eigen plek en berg je bezittingen op in de ruime inpandige berging. De keuken en badkamer zijn het toonbeeld van moderne elegantie, en het balkon is een uitnodiging voor eindeloze avonden in de buitenlucht. Beschikbaarheid? Die is zo snel, dat het enige wat je hoeft te doen is besluiten wanneer je wilt verhuizen.

PRIKKEL DE ZINTUIGEN – EEN OPROEP TOT ACTIE
Voel de warme gloed van de ondergaande zon op je gezicht terwijl je nipt aan een koel glas op je balkon. Ruik de frisse lucht van het groen in je omgeving terwijl je luistert naar het zachte geruis van de stad in de verte. Proef de creaties uit je eigen moderne keuken en raak geïnspireerd door de ruimte en het licht dat je nieuwe thuis je biedt. Zie jezelf al wonen in dit pareltje in Vlokhoven? Neem dan snel actie! Dit juweel wacht op jou, dus plan vandaag nog een bezichtiging in en zet de stap naar het leven dat je verdient. Waar wacht je nog op? Jouw sleutel tot geluk ligt binnen handbereik!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 248

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 248

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij