Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Overweegt u kangoeroebewoning of een praktijk aan huis? Dit zeer riante landhuis aan de Streekweg 72 in Hoogkarspel maakt het mogelijk!

Het vrijstaande landhuis met energielabel A is onder architectuur gebouwd op een zeer grote kavel. U profiteert er van maar liefst vijf slaapkamers, twee badkamers en een achtertuin op het zuiden. Bovendien zult u hier ongetwijfeld genieten van de mooie locatie. Komt u de rust eens ervaren? Wij staan graag voor u klaar!

Indeling

Entree/hal en kelder

U betreedt de woning via de hal met de meterkast en toegang tot het separaat toilet met een fonteintje, de eerste slaapkamer, trapopgang naar boven, trap naar de kelder en de woonkamer. De kelder is circa 8 m2 groot en biedt extra opslagruimte.

Op de begane grond liggen een betonnen vloer en plavuizen met vloerverwarming. De wanden zijn van steen en gestuct.

Woonkamer

Vanuit de hal komt u in de enorme woonkamer met een schuifpui op het zuiden en openslaande tuindeuren op het westen. De woonkamer is een royale leefruimte met plek voor iedereen. Hier kunt u dan ook leuk familie en vrienden ontvangen. Gezellig met z’n allen aan tafel of knus samen op de bank voor de haard. Door de ramen rondom valt veel daglicht naar binnen en heeft u mooi uitzicht op de tuin. Middels openslaande deuren en de schuifpui is binnen met buiten te verbinden.

Keuken en bijkeuken

Naast het eetgedeelte in de woonkamer is de keuken toegankelijk. De keuken komt uit 1990 en is voorzien van een inductiekookplaat, koel-/vriescombinatie, de aansluiting voor de vaatwasser en veel keukenkastjes. Zo kunt u alle keukenbenodigdheden en boodschappen gemakkelijk opbergen. Wat voor lekkers zet u op tafel?

Naast de keuken ligt de bijkeuken en de aansluiting voor de wasapparatuur. In de bijkeuken zit de verdeler van de vloerverwarming welke een gescheiden systeem is van de andere verwarming. Deze verleent vervolgens toegang tot het tweede separaat toilet met een fonteintje en ook de garage.

Slaapkamers

De woning biedt in totaal vijf slaapkamers, waarvan één op de begane grond en vier op de bovenverdieping. De slaapkamer op de begane grond heeft een badkamer ensuite. De kamers zijn allemaal royale ruimtes die zich voor verschillende doeleinden lenen. Denk niet alleen aan een slaapkamer, maar bijvoorbeeld ook aan een werk-, studeer- of hobbykamer. Mogelijkheden genoeg!

Op de bovenverdieping ligt een laminaatvloer en de wanden zijn strak geschilderd. De kamers worden verwarmd middels radiatoren.

Badkamers

Er zijn twee badkamers aanwezig; één op de begane grond, grenzend aan de slaapkamer op diezelfde verdieping en één op de bovenverdieping. Beide badkamers zijn netjes uitgevoerd. De badkamer beneden is voorzien van een douchecabine en wastafel en de badkamer boven is voorzien van een douchecabine, ligbad, wastafel en toilet. Uw toiletspullen kunt u gemakkelijk kwijt in de badkamermeubels.

Tuin en garage

De enorme tuin ligt rondom de woning, met de achtertuin op het zuiden. De buitenruimte is netjes aangelegd met veel groen, een groot gazon en een terras met een elektrisch zonnescherm. Hier kan heerlijk buiten worden geleefd, gespeeld en ontspannen. Dat belooft optimaal genieten!

Tot slot is er een dubbele garage met een vliering aangebouwd. De garage is voorzien van elektra, verwarming en water. De CV-ketel bevindt zich op de vliering.

Bijzonderheden:

 - Kangoeroe-bewoning en een praktijk aan huis mogelijk;

- Vijf slaapkamers en twee badkamers;

- De achtertuin is gelegen op het zuiden;

- De vloer op de begane grond is voorzien van vloerverwarming;

- Kunststof kozijnen en deuren met HR++ glas;

- Overal raamhorren en hordeuren;

- Zeventien zonnepanelen = 29 m2;

- Elektrisch bedienbare zonneschermen;

- Twee garagedeuren (handmatig te kantelen);

- CV-combiketel uit 2007;

- Energielabel A t/m 24-03-2025.

Omgeving

De woning ligt vlakbij het toekomstige dorpsbos van Hoogkarspel en de vernieuwde Westfrisiaweg en de N307 met aansluiting op de A7. Binnen 40 autominuten bent u in Amsterdam. Het dorp Hoogkarspel is een gemoedelijk dorp met alle denkbare voorzieningen, zoals een NS-station, winkelcentrum, basisscholen, een openlucht zwembad, wekelijkse markt op vrijdag en diverse horeca. De omgeving leent zich uitermate om heerlijk te gaan fietsen of varen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning landhuis, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 265
Inhoud woonhuis 1175

Overige

Perceel oppervlakte 2440
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning landhuis, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 265
Inhoud woonhuis 1175

Overige

Perceel oppervlakte 2440
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn

De nieuwste koopwoningen in Hoogkarspel