Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een sfeervolle én toekomstbestendige gezinswoning? Dan ben je bij Matissehof 7 aan het juiste adres! 

Deze geschakelde twee-onder-één-kapwoning is levensloopbestendig dankzij de extra slaap- en badkamer op de begane grond. Boven heb je de beschikking over nog eens 3 slaapkamers (meer mogelijk) en een badkamer. Verder ben je voorzien van een eigen oprit, een heerlijk lichte woonkamer, keuken met erker en een fijne tuin gelegen aan het water. Het energielabel B en de gunstige ligging in een kindvriendelijke buurt met alle voorzieningen om de hoek maken het plaatje compleet. 

Enthousiast geworden? Maak een afspraak voor een bezichtiging en laat je rondleiden door onze makelaar.

Indeling

Begane grond
Je parkeert de auto op eigen erf en stapt de woning binnen in de hal met de meterkast, het toilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is niet alleen verrassend ruim, maar ook nog eens heerlijk licht dankzij de hoge ramen en de openslaande deuren naar de achtertuin. De ruimte is smaakvol afgewerkt met een parketvloer. Weet jij al hoe je de woonkamer gaat inrichten? Ook vind je in de woonkamer de trap naar de eerste verdieping en een trapkast. Door middel van en-suite deuren heb je toegang tot de keuken en eetkamer aan de voorzijde.

De nette, ruime keuken is uitgerust met veel werk- en kastruimte. De vloer is voorzien van plavuizen en de keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een koel-/vriescombinatie, een Boretti 6-pits fornuis, een afzuigkap en een vaatwasser. De gezellige erker met ruimte voor een eethoek maakt het helemaal af! 

De voormalige garage is omgebouwd tot een praktische berging aan de voorzijde met een extra slaapkamer en badkamer aan de achterzijde. Hierdoor heb je de mogelijkheid om helemaal gelijkvloers te wonen! De slaapkamer is toegankelijk vanuit de woonkamer en de badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en inloopdouche. 

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot nog eens drie slaapkamers en een complete badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van veel lichtinval en zijn goed van formaat. De grote slaapkamer aan de voorzijde zou eventueel eenvoudig gesplitst kunnen worden in twee slaapkamers. Deze slaapkamer biedt tevens toegang tot het balkon aan de voorzijde. De slaapkamers zijn afgewerkt met tapijt en spuitwerk. Op de overloop is een aansluiting voor wasmachine en droger in een aparte ruimte met deur.

De badkamer is bereikbaar vanaf de overloop en vanuit de grote slaapkamer. Deze badkamer is voorzien van een toilet, wastafelmeubel, douche en hoekbad. 

Tweede verdieping
Met de vaste trap bereik je de tweede verdieping. Hier heb je een overloop en een praktische bergzolder met de cv-ketel. Je hebt hier zelfs de mogelijkheid om een vijfde slaapkamer te realiseren!

Tuin
De tuin is gelegen op het noordoosten en ligt aan vaarwater met een aanlegplaats voor een boot. De tuin is aangelegd met bestrating, een vlonder terras, borders met beplanting, een vijver en een houten berging. Hier kun je heerlijk genieten van het buitenleven! 

Omgeving
Deze fijne twee-onder-één-kapwoning is gebouwd in de Amsterdamse Schoolstijl en is gelegen in het geliefde Kersenboogerd-Zuid. Dit is een kindvriendelijke wijk met veel groen en speelgelegenheden. Alle denkbare voorzieningen, zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten, bevinden zich op korte afstand. 

Bijzonderheden:
- Energielabel B;
- Levensloopbestendig wonen mogelijk;
- Tuin aan het water;
- Parkeren op eigen erf.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 529

Overige

Perceel oppervlakte 252

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 529

Overige

Perceel oppervlakte 252

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn