Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Spectaculaire trendy en energie-neutrale vrijstaande woning met een rietgedekte kap, dubbele garage annex bijgebouw met 3 overheaddeuren, vide en 84 zonnepanelen. Het perceel is ca. 2000 m² groot met zicht over de weilanden en de dijk van het Markermeer waar je de zeilboten in de verte voorbij ziet varen. Het perceel achter de woning met een oppervlakte van ca. 7500 m² kan optioneel worden aangeboden.
En dan de woning...je wordt omarmt door een luxe waar velen van dromen. Er zijn bij de bouw in 2020 hoogwaardige materialen gebruikt en via een Domotica systeem kunnen alle innovativiteiten worden geregeld. Het uitzicht vanuit de living en de open keuken is niet te beschrijven, zo mooi! Grenzend aan de royale hal, is een waskamer, kantoor, toegang tot de living en de trapopgang naar de slaapverdiepingen waar we 5 slaapkamers tellen, een ruime vide en een schitterende badkamer.
Kortom... dromen bestaan en kunnen uitkomen!

Entree
Via het brede pad kunt u de auto ruim parkeren met plek voor meerdere auto’s. Er is buitenverlichting in het portaal bij de voordeur en gevelverlichting wat in het donker een sprookjesachtige uitstraling geeft. Via de dubbele voordeur nodigen wij u uit in de woning met een imposante hal vanwege de ramen naast de voordeur met warmte- en zonwerende triple beglazing. Dit is overigens in de hele woning toegepast.
Een stijlvolle pvc vloer met vloerverwarming en koeling siert de gehele begane grond en we zien overal designdeuren en in de hal een bedieningspaneel van het Domotica systeem. Alle wanden en plafonds zijn strak gestuukt en ook dat is in alle ruimten toegepast, alsmede verzonken inbouwspots met LED verlichting. Vanuit de hal heeft u toegang tot de diverse ruimten, zoals een waskamer, het kantoor, ruim toilet, technische ruimte, diepe garderobekast, de trapopgang en uiteraard de living.

Waskamer
Een ruime waskamer op de begane grond met vaste kastenwand waar de wasmachine en droger verhoogd geplaatst kunnen worden met een schuifplateau om de wasmand op te plaatsen. De ruimte heeft veel lichtinval vanwege een groot raam tot aan de vloer. In een hoek is plek om een wasrek uit het zicht te plaatsen en er is een aansluiting met warm water toevoer gemaakt voor een spoelbak.
De vuile was kan via de waskoker in de badkamer worden opgevangen in de vaste kast in de hal. U hoeft dus niet met wasmanden te sjouwen.

Toilet
Royale toiletruimte met stijlvol betegelde achterwand, speelse koof en wandcloset. Er is een breed plateau met een waskom en de zijwanden zijn sfeervol behangen.

Kantoor
Ruim kantoor met een grote raampartij tot aan de vloer en zicht op de voortuin. De wanden zijn strak gestuukt en er zijn voldoende stopcontacten, hoge zwarte plinten, geluidsboxen in het plafond en balansventilatie die in alle kamers en ruimten separaat is te regelen. Gegarandeerd een fijne en rustige werkplek.

Technische ruimte
Het hart van alle hightech apparaten in de woning. Zo treffen we er de unit voor de vloerverwarming/koeling, Nefit binnendeel voor de warmtepomp, een 290 liter boiler, Duco balansventilatie, de waterontharder en de unit voor het Domotica systeem.

Living
Een stalen zogenaamde taatsdeur geeft toegang tot de living en de open keuken. In de tuingerichte living zijn rondom raampartijen met spectaculair uitzicht. Waar je ook kijkt zie je groen en geniet u van volop privacy. In het gestuukte plafond zijn verdiepte inbouwspots geplaatst met LED verlichting, ingebouwde home cinema systeem en tevens een geïntegreerde gordijnrail.
Het uitzicht is beslist een sellingpoint want achter de weilanden ligt de dijk van het Markermeer. Je ziet in de verte soms een eenzame fietser op de dijk maar ook de zeilboten voorbij varen.
De wanden zijn strak gestuukt en enkele wanden sfeervol behangen. Bij zo’n huis hoort een gesloten haard en die vinden we hier terug in een gemetselde schouw met een opbergplek voor haardhout. De warmte van de haard circuleert via een 2-delig systeem. Aan alles is gedacht! Bij de tv wand is een vast, praktisch wandmeubel en de tuindeur geeft toegang tot een groot terras.

Keuken
Zoals te verwachten is de keuken in stijl geplaatst met een ruim opgezet kookeiland v.v. een inductie kookplaat met 5 zones, een spoelbak met Quooker, soft-close laden en een geïntegreerde besteklade, veel werkblad en een verlaagd plafond met afzuigkap en inbouwspots. Prettige bijkomstigheid is dat u tijdens het koken ook zicht heeft over de tuin en achterliggende weilanden. Op het eiland is een gezellige bar met massief houten blad geplaatst en aan de kamerzijde nog 4 kasten, dus veel ruimte om uw spullen in op te bergen. Achter het eiland is een brede kastenwand met koelkast, 5 laden vriezer, de vaatwasser, een Bosch combi oven en separate combi stoomoven. In deze wand is naast veel kastruimte nog een werkblad en een 2e spoelbak met stijlvolle tegelwand en verlichting.

1e Verdieping
De trapopgang naar de royale overloop is met hout bekleed en de verlichting achter de leuning kan qua kleur worden aangepast van warm wit naar uw kleurkeuze. Op de betonnen verdiepingsvloer is dezelfde pvc vloer met vloerverwarming doorgelegd als op de begane grond en ook op de slaapverdieping zijn alle wanden en het plafond strak gestuukt en voorzien van inbouwspots met LED verlichting. Ook de hoge designdeuren met degelijk hang- en sluitwerk zijn op deze verdieping terug te vinden.
Masterbedroom – als u deze kamer inloopt zult u zich ook afvragen hoe je met zo’n uitzicht en ’s avonds met de prachtige sterrenhemel überhaupt in slaap komt! Het is namelijk een royale slaapkamer met grote raampartijen en zicht op de tuin met de achterliggende weilanden. De nieuwe “oude” balken die zijn geplaatst geven deze kamer extra sfeer, net zoals het hoge plafond en de balustrade van de vide. Er zijn 2 inloopkasten en wakker worden in deze kamer is ook een feestje!
2e Slaapkamer – ruime kamer met gestuukte wanden, voldoende en laag geplaatste stopcontacten. Voor het lichtinval zijn er 2 Velux in kunststof uitgevoerde dakramen met verduisteringsgordijnen geplaatst.
3e en 4e Slaapkamer aan de voorzijde– ruime kamers met een grote raampartij en zicht op de voortuin. De wanden zijn gestuukt, inbouwspots met LED verlichting en in alle kamers is de warmte en balansventilatie apart in te stellen.

Badkamer
De kenmerkende stijl, prachtige materiaalkeuze, sfeer en klasse zijn ook hier van toepassing. Deze ruimte moet je ervaren, maar we zullen een poging doen het goed te beschrijven. Ook deze ruimte is weer bijzonder vanwege een grote raampartij en er liggen grote vloertegels met vloerverwarming. Vervolgens is er een breed wastafelmeubel met 2 waskommen en kranen uit de wand, 3 laden en een wandkast geplaatst tegen een zwarte tegelwand en spiegels met verlichting. Inbouwspots verlichten de badkamer. Een bijzonder design ligbad is uitgevoerd in een kom met vrijstaande mengkraan met handdouche. Achter de douche een wandcloset en een heel royale 2 persoons douchegelegenheid met grote donkere wand- en vloertegels, een dubbele regendouche, handdouche, thermostaatkranen, drainafvoer en een koof voor de shampoo. De douchehoek heeft aan de buitenzijde een houtlook tegelwand.
En dan is er nog de handige waskoker naar beneden dus geen wasmanden met vuile was in deze mooie ruimte.

2e Verdieping
De trapopgang is afgesloten door een deur vanaf de overloop en is met hout bekleed. We gaan naar de vide… de ideale ruimte voor een extra werkplek of
chill ruimte met zicht op de masterbedroom en ook weer de weilanden. Op de houten verdiepingsvloer is dezelfde lichte pvc vloer gelegd, de wanden zijn gestuukt en vanaf de vide heeft u toegang tot de 5e slaapkamer. Er is nog geen deur geplaatst maar dat is eenvoudig te realiseren. Ook in deze kamer weer een fraaie raampartij aan de voorzijde van de woning en heel geschikt voor sport- of werkruimte.

Tuin
De aangelegde tuin rondom de woning siert zich door de gepaste eenvoud in combinatie met de grote kiezels en op het terras achter de woning zit u volop in de zon. Mocht u de extra grond er bij willen kopen, dan kijken we naar een tuin van circa 200 meter diep, 60 meter breed en het achterliggende weiland zo’n 40 meter breed.
Een beregeningsinstallatie is al voorbereid en ook zijn de aansluitingen voor de buitenverlichting aanwezig. Het weiland achterin is omgeven door een sloot met natuurlijke schoeiing. Het is een heerlijke tuin voor een BBQ met het gezin, vrienden en kennissen met voldoende ruimte dus laat die zomer maar komen!

Garage/bijgebouw
Grote garage/bijgebouw met een afmeting van 10 x 15 meter, aan de voorzijde 2 elektrisch te bedienen en geïsoleerde segmentendeuren, 2 zijdeuren en achterin de 3e geïsoleerde segmentendeur. Het gebouw is onderheid en geïsoleerd, heeft stalen spanten en een betonnen vloer.
De omvormers zijn hier geplaatst voor de 84 zonnepanelen die hier aan de oost- en westzijde op het dak liggen. Op een zonnige dag is het kicken om de geleverde energie af te lezen. Achterin de garage is een vaste trap naar de vliering.
Er past een bedrijf bus in de garage en het betonpad vanaf de weg is van zware kwaliteit dus ook zwaarder materiaal kan de garage worden ingereden.
Bij de parkeerplekken voor de garage is de aansluiting voor een oplader van een elektrische auto voorbereid.
Achter het bijgebouw nog een flinke wegzetruimte met betonnen platen.

Bijzonderheden:
- Fundering woning en bijgebouw op betonpalen
- Vloerverwarming en koeling begane grond en 1e verdieping is hoofdverwarming/koeling
- Alle constructieberekening, bestek en bouwtekeningen digitaal beschikbaar
- Nul-op-de-meter / Energieneutrale woning
- 84 Zonnepanelen
- Intercom en tablets gekoppeld aan het Domotica systeem en blijven achter
- Overal aluminium kozijnen met triple warmte- en zonwerend glas
- In de hele woning is folie en tape toegepast bij alle aansluitingen om het tochtvrij te maken en daarmee volledige isolatie
- Het perceel achter de woning met een oppervlakte van ca. 7500 m² kan optioneel worden aangeboden

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Landhuis
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 257.4
Inhoud woonhuis 954.7
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 12000
Garage opp 150
In overleg Ja
Openhaard Ja
Perceel oppervlakte 2000
Tuin achter Ja
Tuin diepte 200
Tuin breedte 60
ADSL aansluiting Ja
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Garage vrijstaand Steen
Volledig isolatie Ja
Zonnecollectoren Ja
Aantal slaapkamers 5
Garage electra deur Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Landhuis
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 257.4
Inhoud woonhuis 954.7
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 12000
Garage opp 150
In overleg Ja
Openhaard Ja
Perceel oppervlakte 2000
Tuin achter Ja
Tuin diepte 200
Tuin breedte 60
ADSL aansluiting Ja
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Garage vrijstaand Steen
Volledig isolatie Ja
Zonnecollectoren Ja
Aantal slaapkamers 5
Garage electra deur Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Margit Nijboer Makelaardij