Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Het betreft een bieden vanaf prijs van 650.000,- k.k!

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Op zoek naar een vrijstaande woning op een unieke locatie in Hoorn? Dan moet u zeker deze prachtige woning gelegen aan het park de Risdammerhout bekijken! 

De woning beschikt over maar liefst vijf grote slaapkamers en biedt daarmee genoeg ruimte voor het hele gezin. Bovendien zijn er volop mogelijkheden tot uitbreiding en renovatie om deze woning om te toveren tot uw droompaleis. Daarnaast heeft de grote garage veel potentie en is geschikt voor allerlei verschillende doeleinden. 

Kortom, wilt u genieten van de rust en het groen dat de Risdammerhout te bieden heeft, maar toch dichtbij alle voorzieningen van de stad wonen? Dan is deze woning echt iets voor u! Maak snel een afspraak voor een bezichtiging aan Karos 44 en wie weet wordt dit uw nieuwe thuis.

Indeling

Begane grond
Binnenkomst via de overdekte entree waarna u binnenstapt in de grote hal met de meterkast, het separate toilet met fonteintje en de trapopgang naar de eerste verdieping. Middels de hal krijgt u toegang tot de eetkamer met daaraan grenzend de woonkamer.

De eetkamer is goed bemeten en voorzien van een fijne lichtinval waardoor u over een ideale ruimte beschikt om urenlang te tafelen met vrienden en/of familie. Middels de toog krijgt u toegang tot de ruime woonkamer waar eveneens het daglicht rijkelijk naar binnen schijnt. De woning is verder afgewerkt met een parketvloer, plavuizen en een combinatie van stenen en lichte kleuren op de wanden. Met het plaatsen van een nieuwe vloer en een nette wandafwerking zult u over een ideale basis beschikken om op voort te borduren met uw woonwensen. Heeft u al enig idee hoe u de ruimtes gaat indelen?

De woonkeuken biedt zoveel meer dan alleen een plek om te koken. Het is een ruimte waar u kunt ontspannen, eten, entertainen en bijpraten met vrienden en familie. Het is ook de ingang naar de bijkeuken en garage, waardoor deze ruimte de spil van het huis is. Hoewel de keuken gedateerd is (geïnstalleerd in 1979), biedt het nog steeds veel mogelijkheden om het een modern tintje te geven. Het is functioneel en biedt alles wat u nodig heeft bij het koken en bakken van heerlijke maaltijden. De wasmachine aansluiting bevindt zich tevens in de bijkeuken.

Eerste verdieping
Middels de overloop krijgt u toegang tot 4 van de 5 slaapkamers en de badkamer. Deze vertrekken bieden voldoende ruimte voor het hele gezin. Drie slaapkamers zijn voorzien van een vaste wastafel en één andere slaapkamer heeft een grote inloopkast voor al uw kleding. Vanuit één van de slaapkamers zou ook een doorgang naar de bovenruimte van de garage kunnen worden gecreëerd. 

De functionele badkamer is circa 2 jaar geleden gerenoveerd en uitgerust met een douchecabine en een wastafel. 

Tweede verdieping
Met de vaste trap komen we op de zolderverdieping die bestaat uit twee grote ruimtes. De ruimtes zijn onderverdeeld in de voorzolder met de CV-ketel en de vijfde en tevens laatste slaapkamer. Hoe deel jij de vertrekken in?

Tuin
De perfecte plek om te genieten van de zon en rust in uw eigen tuin! Deze fraaie tuin is gelegen op het zuidoosten en omringt de woning met zijn prachtige aanleg. De tuin is zo aangelegd, dat het natuurlijk lijkt te horen bij het park grenzend aan Risdammerhoutpark. Het lijkt bijna alsof je in je eigen stukje groen van het park zit! 

Naast de fraaie aangelegde tuin, zijn er ook verschillende voorzieningen aanwezig. Denk hierbij aan een handig zonnescherm, zodat u een plekje in de schaduw kunt creëren op de warmere dagen. Ook is er een buitenkraan en elektra aanwezig in de tuin, zodat u bijvoorbeeld verlichting of geluidsinstallatie kunt aansluiten.

Garage
Deze garage (voorzien van elektra en water) biedt een zee aan mogelijkheden! Met de elektrische sectionaaldeur kunt u gemakkelijk uw auto in en uit rijden en dankzij de vaste trap naar de zolderruimte heeft u ook nog eens veel extra opslagruimte tot uw beschikking. Maar daar houdt het niet op. Want wat dacht u van het creëren van een woonunit voor een inwonend kind of ouder? Of een praktijkruimte waar u in alle rust kunt werken? De ruimte is er in ieder geval groot genoeg voor.

Omgeving
De locatie bevindt zich in de wijk Risdam, een rustige omgeving die geschikt is voor gezinnen met kinderen. Er zijn tal van voorzieningen in de buurt, zoals winkels, scholen en speeltuinen, wat het een handige locatie maakt voor dagelijkse activiteiten. Dit biedt een vredige omgeving voor bewoners om te genieten van hun woonervaring. Door de kindvriendelijke en rustige ligging is deze locatie de perfecte plek om een gezin te stichten of op te groeien in een veilige en kalme omgeving.

Bijzonderheden:

- Op een prachtige rustige locatie;
- Groene parkachtige omgeving;
- Heel veel ruimte en mogelijkheden.
- Let op; woning beschikt over een kwaaitaal vloer. 

De woning heeft een definitief energielabel, te weten C. Dit verloopt op 26-06-2033.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 181
Inhoud woonhuis 775

Overige

Perceel oppervlakte 509
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 181
Inhoud woonhuis 775

Overige

Perceel oppervlakte 509
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn