Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De verkoop van Rozenbuurt in Zwaag is in volle gang!

In het oude dorpshart van Zwaag, waar ooit de kassen van Rozenkweker Balk stonden, bloeit en groeit iets moois: Rozenbuurt. Een groene woonwijk, waar de komende jaren ongeveer 420 nieuwe woningen en appartementen gebouwd gaan worden met voor elk wat wils. Zo komen er rijwoningen, half vrijstaande woningen, rug aan rug woningen, appartementen en vrijstaande woningen en kavels in verschillende prijsklassen. Voor starters en doorstromers, kleine huishoudens, gezinnen en senioren.

Aanbod
Het plan zal in vier fases worden aangeboden, het eerste aanbod zal bestaan uit 47 grondgebonden koopwoningen en 20 kavels om zelf uw woondroom te realiseren.

Locatie
Rozenbuurt verrijst op een 10 hectare groot terrein dat ligt op de hoek van de Dorpsstraat en de Oostergouw in Zwaag. Centraal binnen de bebouwde kom van het dorp, omringd door veel groen en grenzend aan park en sportvelden. Een prima stek voor een nieuwe wijk.

Vrije kavels in Rozenbuurt; een droom wordt werkelijkheid

Je eigen woning bouwen; het is een droom van velen. In Rozenbuurt wordt die droom werkelijkheid. Je hebt de keuze uit 20 vrije kavels die verspreid liggen over vier zones. Je krijgt volop ruimte om jouw ideale woning te ontwerpen en te bouwen, maar uiteraard gelden er wel bepaalde voorwaarden als het gaat om architectuur en uitstraling. Hoe wil jij graag wonen in Rozenbuurt?
We zijn heel benieuwd.

De 20 vrije kavels in Rozenbuurt zijn verdeeld over vier zones. Voor elke zone gelden specifieke aandachtspunten waaraan je je moet houden wanneer je je woning gaat bouwen. Zo kun je op een aantal kavels niet zomaar een cataloguswoning bouwen. Per zone en per kavel zijn er voorwaarden en regels. Dit vind je terug op het kavelpaspoort op de projectwebsite.

Aan de impressies en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Kleurencombinaties onder voorbehoud wijzigingen.
Afhankelijk van de positie van het bouwnummer kan de omgeving afwijken ten opzichte van de getoonde impressie.

In het project worden meer kavels aangeboden, voor het overzicht hebben wij 1 woning van dit type aangemeld.
Ga voor het volledige overzicht, informatie en inschrijfformulier naar de projectwebsite.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Woningdetails

Woon oppervlakte 0
Inhoud woonhuis 0

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Woningdetails

Woon oppervlakte 0
Inhoud woonhuis 0

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn