Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze 4-kamereengezinswoning met Energielabel Label A is modern afgewerkt en zeer goed onderhouden. De woning beschikt over een uitgebouwde woonkamer met lichtstraat, een open keuken met een speelse indeling, 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een fraaie achtertuin op het westen met een overkapping en een buitenkeuken. De woning ligt aan een rustige straat met vrij uitzicht op een parkje en op korte afstand van het Stadshart van Amstelveen. Al met al een prachtig afgewerkte woning om zo te betrekken.

Er is in de directe nabijheid voldoende parkeergelegenheid, met parkeervergunning, aanwezig. De woning is centraal gelegen nabij buurtwinkels aan de Van der Hooplaan en Lindenlaan. Een wandeling naar het Stadshart van Amstelveen met o.a. de Bijenkorf, musea en schouwburg duurt niet langer dan 10 min. De haltes van bus (lijn 347, 357, 348, 358, 171, 174) en de nieuwe Amstelveenlijn zijn in de onmiddellijke omgeving aanwezig, terwijl uitvalswegen zoals de Beneluxbaan, A9, A10 en A1 vlot bereikbaar zijn. Ziekenhuis Amstelveen, diverse scholen en sportaccommodaties zijn op fietsafstand bereikbaar en recreatie is mogelijk in het Amsterdamse Bos en de Poel, die beide ‘om de hoek’ liggen.

*** English translation see below! ***

Indeling: Vanuit de sfeervolle ruime entree met Portugese tegels en steigerhouten accenten is de garderobekast, de trapkast, het moderne toilet, de vaste trapopgang voorzien van laminaat naar de 1e verdieping én de woonkamer met open keuken te betreden. De hal is destijds door het t.v.-programma Eigen Huis en Tuin ingericht en verbouwd. De mooie en zeer onderhoudsvriendelijke gietvloer loopt geheel door van de keuken naar de eet-, en woonkamer. De woonkamer is voorzien van spots met dimmers, verschillende internetpunten en vloerverwarming die is aangesloten op de C.V.-installatie.

De sfeervolle open keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en kijkt mooi uit op de groenvoorzieningen (park) tegenover de woning. De keuken beschikt over een kookeiland met inductiekookplaat (Siemens Studioline) met in het plafond een afzuigsysteem. De keuken is ingedeeld met veel bergruimte, een combi, - stoomoven (Siemens Studioline) verwerkt in een hoge kast, een warmwaterkraan en een vaatwasser. Vanuit de keuken vloeit de ruimte door naar de woonkamer die met 2,5 meter is uitgebouwd en voorzien is van een lichtstraat. Hierdoor is het een heerlijke lichte zitkamer. Via een schuifpui is de tuin bereikbaar. In 2020 is de achtertuin verhoogd met een terras van hardhouten vlonderdelen zodat deze gelijkvloers is aan de woning. De tuin heeft een hardhouten overkapping waar de buitenkeuken is geplaatst die voorzien is van water en stroom. De achterom van de woning is bereikbaar via de overkapping. De 1e verdieping is ingedeeld met een overloop die toegang biedt tot twee ruime slaapkamers, een badkamer en een waskamer met aansluiting voor de wasmachine en droger. De slaapkamers zijn voorzien van een airco-unit met een verwarmingsfunctie en een moderne laminaatvloer. In de luxe badkamer vindt u een ligbad, een separate inloopstortdouche, een designradiator, een hangcloset en een wastafelmeubel met wastafel. Hier is vloerverwarming aanwezig die is aangesloten op de C.V.-installatie.

Via een vaste trap, afgewerkt met laminaat, is de 2e etage bereikbaar die toegang biedt tot de vliering, de 3e slaapkamer en de 2e badkamer. In 2019 is het woongenot van deze verdieping geoptimaliseerd door het plaatsen van een nokverhoging over de gehele breedte van de woning. In de slaapkamer is er over de gehele lengte van de slaapkamer een kast op maat met een speelse indeling en opbergruimte. Deze kamer is ook voorzien van een airco-unit met een verwarmingsfunctie.

De modern afgewerkte badkamer is aangesloten op een 125 liter elektrische boiler waardoor er in beide badkamers gelijktijdig gedoucht kan worden. De badkamer is voorzien van een douchehoek, hangcloset, een designradiator, een wastafel en elektrische vloerverwarming. Op de vliering bevindt zich de mechanische ventilatie en de boiler.

Woonoppervlakte is 120 m² Inhoud woning: 425 m³ Oplevering in overleg. Bouwjaar 1955. De ruime voortuin is voorzien van water en stroom. Op de vliering is de omvormer voor de 23 zonnepanelen geplaatst. In de meterkast14 groepen, 4 aardlekschakelaars en 2 kookgroepen aanwezig. De kelder heeft een hoogte van 70 cm en kan goed gebruikt worden als opslagruimte. De afmetingen van de achtertuin zijn: circa 6.00 meter x 5.50 meter De woning is voorzien van houten en kunststofkozijnen met H+++ dubbele glas De woning beschikt over een eigen C.V.-installatie, merk Intergas, bouwjaar 2014 met een onderhoudscontract bij Feenstra. De woning beschikt over energielabel A, geldig tot 30 oktober 2033. De mogelijkheid bestaat om deel te nemen aan de buurtmoestuin. In de buurt is er een kinderbadje voor warme zomerdagen en er is een skatebaan in het park(je) aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een deskundige NVM-makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Wij treden alleen op voor de verkopende partij en behartigen derhalve niet ook uw belangen. Indien u specifieke wensen omtrent de woning heeft adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen, eventueel door middel van een bouwtechnische keuring. De brochure houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een bod c.q. openen van de onderhandelingen. Er is pas sprake van een bindende overeenkomst na ondertekening van de schriftelijke koopovereenkomst door zowel verkoper als koper.

*** English translation.***

This 3-bedroom family home with Energy Label Label A has a modern finish and is very well maintained. The house has an extended living room with skylight, an open kitchen with a playful layout, 3 spacious bedrooms, 2 bathrooms and a beautiful West-facing backyard with a canopy and an outdoor kitchen. The house is located on a quiet street with an unobstructed view of a small park and a short distance from the city center of Amstelveen. All in all, a beautifully finished home ready to move into. There is ample parking in the immediate vicinity, with a parking permit. The house is centrally located near local shops on Van der Hooplaan and Lindenlaan. A walk to the city center of Amstelveen with, among others, the Bijenkorf, museums and theater takes no longer than 10 minutes. The bus stops (lines 347, 357, 348, 358, 171, 174) and the new Amstelveen line are in the immediate vicinity , while highways such as the Beneluxbaan, A9, A10 and A1 are easily accessible. Amstelveen Hospital, various schools and sports facilities are within cycling distance and recreation is possible in the Amsterdamse Bos and the Poel, both of which are 'around the corner'.

Layout: From the attractive spacious entrance with Portuguese tiles and scaffolding wood accents you can enter the wardrobe, the stair cupboard, the modern toilet, the fixed staircase with laminate to the 1st floor and the living room with open kitchen. The hall was decorated and renovated by the TV program Eigen Huis en Tuin. The beautiful and very maintenance-friendly cast floor extends completely from the kitchen to the dining and living room. The living room has spotlights with dimmers, various internet points and underfloor heating that is connected to the central heating system.

The attractive open kitchen is located at the front of the house and has a beautiful view of the green areas (park) opposite the house. The kitchen has a cooking island with induction hob (Siemens Studioline) with an extraction system in the ceiling. The kitchen is laid out with plenty of storage space, a combination steam oven (Siemens Studioline) incorporated in a high cupboard, a hot water tap and a dishwasher. From the kitchen the space flows through to the living room, which has been extended by 2.5 meters and has a skylight. This makes it a wonderfully light sitting room. The garden is accessible via sliding doors. In 2020, the backyard was raised with a terrace of hardwood decking components so that it is on the same level as the house. The garden has a hardwood canopy where the outdoor kitchen is placed, which is equipped with water and electricity. The back entrance of the house is accessible via the roof.

This information has been compiled by us with the necessary care. However, no liability is accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative.

The 1st floor has a landing that provides access to two spacious bedrooms, a bathroom and a laundry room with connections for the washing machine and dryer. The bedrooms are equipped with an air conditioning unit with a heating function and a modern laminate floor. In the luxurious bathroom you will find a bath, a separate walk-in shower, a design radiator, a hanging toilet and a washbasin with sink. There is underfloor heating here that is connected to the central heating system.

The 2nd floor is accessible via a staircase, finished with laminate, which provides access to the attic, the 3rd bedroom and the 2nd bathroom. In 2019, the living enjoyment of this floor was optimized by installing a ridge increase over the entire width of the house. In the bedroom there is a custom cupboard running the entire length of the bedroom with a playful layout and storage space. This room is also equipped with an air conditioning unit with a heating function. The modern bathroom is connected to a 125 liter electric boiler, allowing you to shower simultaneously in both bathrooms. The bathroom has a corner shower, hanging toilet, design radiator, sink and electric underfloor heating. The mechanical ventilation and boiler are located in the attic.

Living area is 120 m² House contents: 425 m³ Delivery in consultation. Built in 1955. The spacious front garden has water and electricity. The inverter for the 23 solar panels is placed in the attic. The meter cupboard contains 14 groups, 4 earth leakage circuit breakers and 2 cooking groups. The basement has a height of 70 cm and can be used as storage space. The dimensions of the backyard are: approximately 6.00 meters x 5.50 meters. The house has wooden and plastic frames with H+++ double glazing. The house has its own central heating system, brand Intergas, built in 2014 with a maintenance contract with Feenstra. The house has energy label A, valid until October 30, 2033. It is possible to participate in the neighborhood vegetable garden. There is a children's pool nearby for hot summer days and there is a skating rink in the park.

We advise you to engage an expert NVM broker who will guide you through the purchase process. We only act for the selling party and therefore do not represent your interests. If you have specific wishes regarding the property, we advise you to make these known to your purchasing agent in good time and to have this carried out independently, possibly by means of a building inspection. The brochure is only an invitation to make an offer or to open negotiations. There is only a binding agreement after the written purchase agreement has been signed by both seller and buyer.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 425

Overige

Perceel oppervlakte 122

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 425

Overige

Perceel oppervlakte 122

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Admiraal ERA Makelaardij o.g. b.v.