Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Laat je betoveren door dit prachtige object! Wat direct in het oog springt, is deze volledig gerenoveerde, vrijstaande woonboerderij. De afgelopen jaren is er veel tijd en aandacht geïnvesteerd in het verfraaien en verbeteren van deze woonplek. En met succes; het resultaat mag er immers zijn. 

De woning ligt op een royaal perceel van maar liefst 1800 m2; een riant stuk grond, waarop in alle rust en privacy genoten kan worden van de buitenruimte. Bij aankomst navigeer je  over de indrukwekkende oprijlaan, die wordt afgesloten met een elektrisch hekwerk.

Wat betreft uitstraling ontbreekt het deze woonboerderij aan niets. Met veel zorg en liefde is een oase van rust gecreëerd die er verzorgd en uitnodigend uitziet. De combinatie van de landelijke architectuur van de boerderij en het groene erf eromheen zorgt ervoor dat het hier enorm plezierig wonen is. 

Kortom, een droomplek voor liefhebbers van het buitenleven en landelijk wonen. Wacht niet langer en neem direct contact op met ons kantoor. Onze makelaars verwelkomen je graag aan Middelie 71 in Middelie.

Indeling

Woonkamer
Stap binnen in de royale woonkamer met sfeervolle open haard. Het geheel is verrijkt met een stijlvolle vide die bijdraagt aan het ruimtelijk gevoel van de woning. Veel daglicht stroomt binnen en verlicht de kamers, dankzij de overvloed van ramen die over het hele huis zijn geplaatst. De vele ramen zorgen niet alleen voor een uitnodigende en luchtige sfeer in de woning, maar bieden ook een geweldig uitzicht op de buitenomgeving.

Ondanks de vele moderniseringen die het huis heeft ondergaan, zijn de authentieke details zorgvuldig bewaard gebleven. De originele balken, die getuigen van de historische charme van het huis, ademen een nostalgische sfeer uit en voegen een uniek karakter toe aan de woning.

Keuken
Deze prachtige, luxe keuken uit 2013 is een complete droom voor elke kookliefhebber. Het geheel is uitgerust met een vaatwasmachine, een handige koel-/vriescombinatie en een Quooker. Het hart van deze ruimte is zonder twijfel het schitterend kookeiland, geplaatst in het midden van de keuken en van twee zijden toegankelijk.

Een spectaculaire gashaard voegt een extra vleugje gezelligheid toe aan de sfeer van de keuken, ideaal voor koude winteravonden.

Daarnaast is de keuken voorzien van een tegelvloer die naadloos overloopt in de woonkeuken. Tevens zijn er prachtige stalen deuren geplaatst, die de woonkamer en keuken van elkaar scheiden. Naast de keuken bevindt zich nog een bijkeuken die is uitgerust met een wasmachineaansluiting en een pantry. Bovendien biedt de keuken direct toegang tot de tuin.

Bovenverdieping
De eerste verdieping biedt maar liefst vier royale slaapkamers. De master bedroom is voorzien van een walk-in closet, terwijl een andere slaapkamer beschikt over vaste kasten. Alle kamers zijn netjes afgewerkt met stucwerk en veel daglicht stroomt binnen door de vele dakramen en creëert een open, heldere sfeer. De spotverlichting voegt een extra modern tintje toe aan de stijl van de verdieping. 

Vervolgens komen we in de eigentijdse badkamer. Deze ruimte geniet van een dubbel wastafelmeubel, een toilet en zelfs een ligbad. De afwerking in beton cire draagt bij aan de luxe en moderne uitstraling. Het is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag.

De tweede verdieping biedt een unieke, open zolderruimte die strak gestucte wanden combineert met originele balken. De lichte afwerking zorgt voor een gevoel van ruimte en openheid, ideaal voor een hobbyruimte. 

Tuin
Gelegen in een prachtig landelijk gebied vind je dit uitzonderlijke huis, omringd door een verzorgde tuin die de droom is van iedereen die de wens koestert om te genieten van veel rust en privacy. De tuin biedt een prachtig, weids uitzicht op de omringende landschappen.

In de tuin is er altijd wel een plekje te vinden waar je kunt genieten van de zon of, op warmere dagen, juist van de schaduw. Het gazon, grenzend aan het water, geeft een extra dimensie aan deze buitenruimte.

Daarnaast is het terrein ruim genoeg om meerdere auto's te parkeren. Naast voldoende parkeergelegenheid vind je hier ook een dubbele garage.

Tenslotte, op de zonnigste plek van deze prachtige buitenruimte, ligt het zonneterras: de perfecte plek voor een zonnige brunch, een ontspannen middag met een goed boek, of een gezellige avond met vrienden. Hier kun je optimaal genieten van het buitenleven in alle rust en privacy.

Omgeving
Deze woning is rustig en zeer landelijk gelegen in Middelie. Rondom de woning vind je veel groen en daarnaast heb je hier dankzij de kindvriendelijke omgeving alle ruimte. In de buurt vind je het wapen van Middelie, een huisarts en een basisschool.

Bijzonderheden
- Dak 2003;
- Bovenverdieping 2008;
- Alles beneden 2010;
- Gevels 2013 geïsoleerd;
-  Cv 2015;
- Airco 2020;
- Keuken 2013.

De woning heeft een definitief energielabel, te weten C. Dit verloopt op 24-10-2033.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 303
Inhoud woonhuis 1070

Overige

Perceel oppervlakte 1875
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 303
Inhoud woonhuis 1070

Overige

Perceel oppervlakte 1875
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend

De nieuwste koopwoningen in Middelie