Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN DE PURMER-NOORD
Droom jij van een zorgeloze start met je gezin in een huis waar comfort en gemak de boventoon voeren? Deze instapklare parel in de Purmer-Noord is een waar feest voor het jonge gezin dat op zoek is naar ruimte, moderniteit en een zonnige toekomst. Met een volledig gemoderniseerd interieur, een luxe badkamer en een tuin op het zuidwesten biedt dit huis alles wat je hartje begeert. En dat alles met de zekerheid van een energielabel B!

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
- INSTAPKLAAR WONEN: Geen klusstress, direct genieten in een huis dat door de jaren heen liefdevol is gemoderniseerd.
- CULINAIRE VRIJHEID: Een verzorgde keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur waar je de sterren van de hemel kookt.
- BADEN IN LUXE: Een moderne, recent geplaatste badkamer die je dagelijkse routine in een spa-ervaring transformeert.
- ZONOVERGOTEN TUIN: De tuin op het zuidwesten is een zonnige oase waar je tot in de late uurtjes geniet.
- PARKEREN OP EIGEN ERF: Ruimte voor twee auto's, dus nooit meer zoeken naar een parkeerplek.
- DUURZAAM EN ZUINIG: Goed geïsoleerd met energielabel B, wat zorgt voor lage stookkosten en een warm thuis.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS
Stap binnen in een wereld waar elke vierkante meter zorgvuldig is bedacht en uitgevoerd om jou en je gezin het ultieme thuisgevoel te geven. Met een woonoppervlakte van 76 m² en een perceel van 130 m² is er genoeg ruimte om te leven, te lachen en te groeien. De twee slaapkamers vormen een rustige haven na een drukke dag, terwijl de tuin op het zuidwesten je uitnodigt om te ontspannen en te genieten van de zon.

De vernieuwde badkamer uit 2018 is een toonbeeld van moderne elegantie, terwijl het toilet, dat in 2018 / 2023 een make-over kreeg, de puntjes op de i zet in jouw dagelijkse comfort. De schuifpui, eveneens uit 2015, zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten en baadt de woonkamer in natuurlijk licht. De achtertuin, keurig verzorgd en recentelijk opnieuw bestraat, is de perfecte plek voor zomerse barbecues en ontspannen middagen.

EEN KORTE SAMENVATTING VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS
In deze kant-en-klare woning geniet je van een volledig gemoderniseerd interieur, een keuken met inbouwapparatuur, een luxe badkamer, een zonnige tuin op het zuidwesten, parkeergelegenheid op eigen erf en de duurzaamheid van energielabel B. Met 76 m² woonoppervlakte en een perceel van 130 m² biedt dit huis een warm welkom aan jou en je gezin.

EEN HUIS DAT AL JE ZINTUIGEN PRIKKELT
Voel de warmte van de zon op je huid in de tuin, proef de liefde in elke maaltijd die je in de moderne keuken bereidt, hoor het gelach van je kinderen in de ruime woonkamer, zie het licht dansen door de grote ramen van de schuifpui en ruik de frisheid van de vernieuwde badkamer. Dit huis in de Purmer-Noord is een zintuiglijke ervaring die je niet wilt missen.

OMGEVING
De woning is gelegen in de kop van Purmer-Noord, een kindvriendelijke en groene woonwijk.  

De directe omgeving van de woning is rijk aan voorzieningen. Op slechts een steenworp afstand vind je het winkelcentrum Gildeplein met een divers aanbod aan winkels. Eveneens zijn er verschillende lagere scholen op een acceptabele afstand, wat deze woonomgeving ideaal maakt voor gezinnen. Tevens ligt sportschool Basic Fit en Monkey Town op loopafstand.

Qua bereikbaarheid is deze woning ook zeer gunstig gelegen. Via de provinciale weg de N244 is er een directe ontsluiting met de A7. Dit maakt niet alleen steden zoals Amsterdam en Haarlem makkelijk bereikbaar, maar ook de rest van Nederland. Bovendien is het busstation richting Amsterdam, Volendam en Edam dichtbij, waardoor je gemakkelijk gebruik kunt maken van het openbaar vervoer.

Ben je klaar om de stap te zetten naar een zorgeloze toekomst in een huis dat aan al je wensen voldoet? Wacht dan niet langer en neem actie. Bezoek onze website, plan een bezichtiging en laat je hart veroveren door dit prachtige thuis. Jouw nieuwe leven begint hier, in de Purmer-Noord. Welkom thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 290

Overige

Perceel oppervlakte 130

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 290

Overige

Perceel oppervlakte 130

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend