Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Richtprijs € 575.000,- k.k.

Verrassend ruime, moderne en geschakelde 2/1 kap woning met inpandig te bereiken studio/appartement, een laadpaal en 15 zonnepanelen. De woning is tiptop onderhouden en we proberen kort samen te vatten wat u hier zoal kan verwachten. Achter de voordeur is een ruime hal met de trapopgang, toegang tot de studio in de voormalige garage, straatgerichte keuken, royale living met schuifpui in de aanbouw naar de zonnig gelegen tuin, bijkeuken, 4 royale slaapkamers, kantoor, gloednieuwe trendy badkamer en een wegzetzolder.
Als kers op de taart een fijne tuin op het zuidwesten zonder directe achterburen en een houten berging met een ontzettend sfeervolle veranda met een houtkachel. Winkelcentrum, school en een speeltuintje zijn op loopafstand en de Alver is niet alleen een hele leuke straat, maar het ligt ook nog eens in een gezellig dorp.

Entree
Speelse “poort” naar de overdekte entree met verlichting. Parkeren kan op eigen terrein en als u een elektrische auto rijdt kunt u direct inpluggen in de laadpaal. Achter de voordeur de hal met een grote inloopmat en een massief eikenhouten vloer die is doorgelegd in de living. Het plafond met sierlijst en de wanden zijn gestuukt.
Naast de meterkast is hier de trapopgang met extra wegzetluik onder de trap, toegang tot de studio, een strakke ombouw om de radiator en het toilet met licht betegelde wanden, getrommeld marmeren vloertegels, een wandcloset, fonteintje, urinoir, LED inbouwspot en centraal afzuigsysteem.

Living
Als u een royale living zoekt, dan ben u hier beslist op uw plek. De massief Frans eikenhouten vloer is hier doorgelegd. De wanden zijn strak gestuukt en ook het plafond, tevens voorzien van sierlijsten en inbouwspots met LED verlichting.
Naast een radiator met trendy ombouw verwarmt een sfeervolle gashaard in een robuuste schouw de living waarnaast een vast wandmeubel is geplaatst en houten planken om boeken of gezellige spullen op te zetten. De uitbouw met schuifpui waar de huidige bewoners hun eettafel hebben geplaatst bevindt zich in een oase van licht door de grote raampartijen tot aan de vloer. En wordt het te warm, dan kan het elektrisch te bedienen zonnescherm worden uitgezet.

Keuken
Straatgerichte keuken met een grote raampartij in een kunststof kozijn met natuurstenen vensterbank en een zijraam dus prettig lichtinval. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst met natuurstenen werkblad, veel laden, een carrouselkast en bovenkastjes met bladverlichting, alsmede een buffetkast met veel bergruimte. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, inductie kookplaat, nieuwe afzuigkap met de afvoer naar buiten, tafelmodel koelkast en een combimagnetron. Boven het werkblad lichte wandtegels en inbouwspots en er liggen diagonaal gelegde vloertegels met vloerverwarming.

Bijkeuken
Vanuit de eethoek geeft een paneeldeur met glas-in-lood toegang tot de bijkeuken, waar een massief houten paneeldeur met dubbel glas toegang geeft tot de tuin.
De achter- en zijwand zijn licht betegeld, er is plek voor een extra koel/vriescombinatie en naast extra bergruimte is hier de wasmachine- en drogeraansluiting. De overige wanden en het plafond zijn gestuukt en er ligt vloerverwarming.

Studio/appartement
In de voormalige inpandig te bereiken garage met houten openslaande houten deuren is in 2020 deze studio gerealiseerd. Desgewenst kan de garage weer in de oude staat worden teruggebracht maar eigenlijk is dit wel heel erg praktisch.
Er ligt een gietvloer met vloerverwarming, de geïsoleerde wanden en het plafond zijn gestuukt, verlichting middels de LED inbouwspots, lichtinval via de bovenramen waarvan 1 klapraam met hor open kan en de studio heeft een eigen tuindeur. Er is een pantry geplaatst met spoelbak, kastruimte, koelkast en een magnetron en ook een royale doucheruimte achter een glazen deur. De wanden zijn licht betegeld, houtlook vloertegels, er is een thermostaatkraan met hand- en regendouche, een drainafvoer, zitplateau, mechanische afzuiging en ook handig om te weten, deze ruimte is rolstoelvriendelijk. Ook ideaal voor een thuiswonend kind, ouder of au-pair.

Tuin
Een fijne achtertuin, gelegen op het zonnig gelegen zuidwesten met een groot terras, elektrisch te bedienen zonnescherm met windsensor, voor de kinderen een trampoline en een poort naar het achterom, naar een breed voet/fietspad, een brede sloot en aan de overkant een speeltuin. U heeft vrij uitzicht en dus geen directe achterburen.
Er staat een fraaie houten berging met gezellige en ruime veranda.
De schuur heeft veel ruimte, er is een wasbakje met koud water toevoer, hoog plafond, betonnen vloer, verlichting en stopcontacten. De veranda is de kers op de taart bij deze woning! Super sfeervol met een mooi hekwerk, een houtkachel en de veranda staat garant voor genieten!

1e verdieping
Trapopgang met een loper en gestuukte wanden naar de speelse overloop waar op de betonnen verdiepingsvloer licht laminaat is doorgelegd in de slaapkamers. Ook op deze verdieping zijn alle wanden gestuukt, alsmede het plafond met stijlvolle sierlijsten.
1e slaapkamer achterzijde – ruime kamer met recht opgetrokken wanden vanwege de dakkapel met elektrisch te bedienen rolluik. Het volledige kozijn is in 2019 vervangen, inclusief HR++ glas, waarbij er in 2021 een metalen rolluik is geplaatst. Directe achterburen zijn er niet, want er is vrij zicht op de achtergelegen brede sloot, Gemeentegroen en een speelweide. Onder het raam is een speelse vaste kastenwand met zitplateau en rooster voor de achtergelegen radiator. 2 Glasblokramen in de zijmuur geven extra lichtinval.
2e slaapkamer achterzijde – royale kamer met een vast wandmeubel en zitplateau onder het kunststof Velux dakraam (april 2023) met elektrisch te bedienen rolluik. Deze kamer heeft een wand met speelse hoge lambrisering.
3e slaapkamer voorzijde – ruime kamer met recht opgetrokken wanden, gestuukte afgewisseld met hoge houten lambrisering. Hardhouten kozijn met HR++ glas in het raam met hor en ventilatierooster in het vaste raam.

Badkamer
In 2023 heeft de badkamer een complete metamorfose ondergaan met licht betegelde wanden met marmerlook en houtlook vloertegels met vloerverwarming.
We treffen er onder meer een douchehoek met glazen deur, thermostaatkraan met hand- en regendouche, drainafvoer, koof voor shampoo, inbouwspots in het gestuukte plafond en een centraal afzuigsysteem.
Er is een 2e wandcloset, ligbad met thermostaatkraan en handdouche, vaste kast en een wastafelmeubel met brede wastafel, 2 laden en spiegel met 3 standen verlichting en verwarming. Direct lichtinval heeft u vanwege de 3 ramen bovenin en een ventilatierooster. Echt een feestje om hier de ochtend en de avond binnen te lopen!

2e verdieping
Trapopgang met loper naar de 2e verdieping waar sfeervol laminaat op de betonnen verdiepingsvloer vanaf de overloop is doorgelegd in de slaapkamer en het kantoor. Bergruimte bevindt zich achter de knieschotten, de wanden zijn hier ook gestuukt en in het trappenhuis is direct lichtinval vanwege een glasblok in de zijmuur. Op deze verdieping zit overal LED inbouwverlichting.
Kantoor/werkplek – prettige werkruimte met veel lichtinval en een ventilatierooster. Het vaste bureau en de kast blijven achter en in een hoek zijn de CV installatie en boiler geplaatst.
4e slaapkamer – riante kamer met een hoog plafond, een raampartij met ventilatieroosters en hor bij het openslaande raam aan de straatzijde en achter de gordijntjes is extra bergruimte.

Wegzetzolder
Vanaf de overloop geeft een vlizotrap toegang naar de evengoed nog ruime en geheel bevloerde en geïsoleerde wegzetzolder. Voldoende bergruimte in deze woning!

Bijzonderheden:
- Hele woning gestuukte wanden en plafonds met een sierlijst
- Overal houten paneeldeuren en houten deurposten
- LED inbouwspots in keuken, living, badkamer, studio en kantoor
- HR++ glas
- Tiptop onderhouden
- Schilderwerk buiten en binnen in 2021 door schilder uitgevoerd
- Loopafstand van winkelcentrum en school
- Na afgifte Energielabel B is er HR++ glas geplaatst en zonnepanelen
- 15 Zonnepanelen in 2021 in eigendom geplaatst

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 170
Inhoud woonhuis 600
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 120
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 300
Tuin achter Ja
Tuin diepte 12
Tuin breedte 10
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2004
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 170
Inhoud woonhuis 600
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 120
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 300
Tuin achter Ja
Tuin diepte 12
Tuin breedte 10
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2004
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Margit Nijboer Makelaardij