Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

NIEUW TE KOOP!!!
Wierbalg 1411 te Julianadorp

Verscholen in het groen, vrijstaand met rust, privacy en de mogelijkheid tot volledig op de begane grond wonen met ook 3 slaapkamers en badkamer op de verdieping. Genieten van al het moois Julianadorp te bieden heeft kan hier. Ruimte in, en rondom de woning, weelderig groen, wandelpaden en duinen en strand om de hoek. Toch ook centraal op wandel- fietsafstand van alle noodzakelijke faciliteiten. De ruim 130m2 aan woonoppervlak zijn goed verdeeld over de twee woonlagen waardoor er fijne, praktische ruimtes zijn ontstaan. De woning ligt midden in het groen, iets naar achter van de straat gelegen op een kavel van 425m2 eigen grond. Recent zijn er nog enkele verbeteringen en modernisaties aangebracht waaronder een luxe inbouwkeuken, fraaie overkapping in de achtertuin, 16 zonnepanelen en een zwaar vermogen CV ketel zodat de badkamer op de verdieping én douche op de begane grond gelijktijdig gebruikt kunnen worden.

Op zoek naar een rustige, groene woonomgeving met veel potentie waaronder gelijkvloers wonen? Maak dan zeker een afspraak met ons kantoor voor een bezichtiging.

--------
Wierbalg 1411 te Julianadorp wordt aangeboden met een richtprijs van € 495.000 k.k. en wordt op basis van inschrijving verkocht. Iedere bezoeker heeft het recht om een bod uit te brengen, uiterlijk op een vooraf bepaalde datum en tijdstip. Alle binnengekomen biedingen worden voorgelegd aan de verkoper die naar eigen inzicht, op basis van bod en voorwaarden, de best passende kandidaat kiest. Het is niet uitgesloten dat de verkoopprijs hoger uitvalt. De oplevering is in overleg.
--------

De wijk Wierbalg is een gezinsvriendelijke woonwijk aan de westkant van Julianadorp. Hier vind je een grote diversiteit aan woningen. Eengezinswoningen, vrijstaande woningen, bungalows en 2-1 kapwoningen. Vanuit de wijk Wierbalg hoor je op stille avonden de branding van de Noordzee. Het strand is dan ook op enkele fietsminuten te bereiken. Afgelegen is het allerminst. Alle nodige faciliteiten zoals winkelcentra, kinderopvang, (basis)scholen en sportaccommodaties zijn zowel met de auto als ook op de fiets en soms ook lopend goed bereikbaar.

--------
INDELING
--------
Parkeren op eigen oprit, voortuin en entree woning. Entree woning in de hal met meterkast (vernieuwd 2019), het toilet, trapopgang naar de verdieping, toegang tot de slaapruimte met douche op de begane grond en toegang tot de living. Ruime, privacy volle woonkamer met rondom raampartijen kijkend op de tuin en nieuwe PVC vloer. Vanuit de woonkamer kom je in de 2019 nieuw geplaatste luxe keuken voorzien van een keukenblok in rechte opstelling met aan de overzijde een inbouwkastenwand met diverse apparatuur. De keuken is onder andere ingericht met een Quooker, inductie kookplaat, combi-oven en stoomoven, koel- en vrieskast en XXL vaatwasser. Aansluitend aan de keuken tref je de bijkeuken met de aansluitingen voor het witgoed en een praktische vaste kast. Toegang tot de tuin is er vanuit de woonkamer middels een schuifpui en vanuit de bijkeuken middels een tuindeur. De tuin is gelegen rondom de woning waardoor er altijd wel een plek in de zon, of schaduw is te vinden. Achterin de tuin staat een recent geplaatste overkapping (kapschuur model) en een recent geplaatste kunststof fietsenberging. Op de eerste verdieping vind je 3 prima slaapkamers en een ruime badkamer ingericht met ligbad, douche, badmeubel en tweede toilet. Alle slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel. Het dakkapel aan de voorzijde is recent vervangen voor een kunststof variant. Extra bergruimte is er te vinden op één van de twee bergzolders. Bereikbaar middels een vlizo-trap vanaf de overloop van de eerste verdieping alsmede boven de slaapkamer op de begane grond.

LAAN MAKELAARS
voor de Kop van Noord-Holland

taxaties-aankoop-verkoop
van bestaande woningen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 525
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 425
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 4

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 525
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 425
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 4

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Laan Makelaars