Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

WELKOM THUIS IN DE DAPPERBUURT

Ontdek het ultieme stadsgenot in dit schitterend gerenoveerde appartement (bruto vloeroppervlakte 82 m2), waar comfort en stijl samenkomen. Perfect voor dynamische stadsavonturiers of iedereen die verliefd is op het bruisende stadsleven. Met voldoende ruimte, een zonnig balkon en een locatie die je hart sneller doet kloppen is dit jouw kans op een droomplek in Amsterdam. Voel je thuis in jouw nieuwe huis op een perfectie plek: in een rustige straat en om de hoek de levendige sfeer van de dappermarkt, de vele hippe tentjes in de buurt en het Oosterpark. Welkom in de Dapperbuurt, welkom thuis.

HIGHLIGHTS VAN JOUW NIEUWE STADSPALEIS

RECENT GERENOVEERD: Een frisse start met een appartement dat in 2022 een complete make-over heeft gehad. Denk aan strak gestucte muren, een gloednieuwe PVC vloer en een badkamer die blinkt van nieuwheid.
RUIMTE IN OVERVLOED: Met een royale woonkamer, een ruime master bedroom en een extra slaap- of werkkamer. Tevens bevindt zich op de begane rond een ruime berging. Er is meer dan genoeg plek voor al je dromen en spullen.
BUITENLEVEN: Geniet van de zon op je eigen balkon op het zuiden of ontspan in de rustige binnentuin. Er is een gemeenschappelijk dakterras met een panoramisch uitzicht over de stad.
ZORGELOOS WONEN: Met een actieve VVE en de overstap naar eeuwigdurende erfpacht goed geregeld, woon je hier met een gerust hart.
DE PERFECTE LOCATIE: Een rustige thuishaven met de energie van de stad om de hoek. Het Oosterpark, Artis, de Dappermarkt,Station Amsterdam Muiderpoort en ander OV voorzieningen binnen handbereik.

EEN HUIS WAAR HET HEERLIJK THUISKOMEN

Stap binnen in dit lichte appartement, gelegen op bovenste etage, en voel direct de warme sfeer die de recente renovatie met zich mee heeft gebracht. De woonkamer, met zijn royale afmetingen, biedt alle ruimte voor een gezellige zithoek en een eetgedeelte. De ramen zorgen voor een natuurlijke lichtinval en een levendig uitzicht op de omgeving.

De keuken is praktisch ingedeeld en nodigt uit tot het bereiden van culinaire hoogstandjes. Met voldoende werkruimte en moderne apparatuur is dit de plek waar je jouw kookkunsten naar een hoger niveau tilt.

De twee slaapkamers zijn jouw persoonlijke retreats. De master bedroom, ruim genoeg voor een kingsize bed, biedt rust na een drukke dag. De tweede slaapkamer is ideaal als kinderkamer, gastenkamer of als jouw eigen thuiswerkplek.

De badkamer, met zijn strakke lijnen en hoogwaardige afwerking, is een oase van ontspanning. De inloopdouche het toilet en de stijlvolle wastafel maken van je dagelijkse routine een verfrissende ervaring.

Het balkon, gelegen op het zuiden, is jouw privé zonneterras waar je ongestoord kunt genieten van een kopje koffie of een goed glas wijn. En voor die momenten dat je iets meer ruimte nodig hebt, is er de rustige binnentuin of het gemeenschappelijk dakterras waar je gezellig uitkijkt over de stad.

Met een actieve VVE ben je verzekerd van een goed onderhouden pand en de overstap naar eeuwigdurende erfpacht is al voor je geregeld. Dat betekent zorgeloos genieten, nu en in de toekomst.

De locatie van dit appartement is simpelweg fantastisch. De Dapperbuurt is een smeltkroes van culturen, smaken en ervaringen. Van de dagelijkse markt tot het groene Oosterpark, van hippe koffietentjes tot gezellige kroegen, alles ligt binnen handbereik. Met het openbaar vervoer om de hoek ben je zo waar je maar wilt zijn in Amsterdam. En wil je snel en makkelijke de stad uit, ook het NS station Muiderpoort ligt op loopafstand.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 62 m2 (NEN2580-rapport aanwezig);
- Bruto vloeroppervlakte 82 m2;
- Fantastische, rustige ligging in de gezellige Dapperbuurt;
- In de nabijheid van meerder trein, tram en busverbindingen
- Recent gerenoveerd (2022), o.a. gestucte muren , nieuwe vloer en nieuwe badkamer, grotendeels HR++ glas en nieuwe Velux dakramen in woon- en
slaapkamer;
- Twee slaapkamers;
- Balkon op het zuiden;
- Gezamenlijke dakterras;
- Externe berging in onderbouw;
- Actieve VVE;
- Servicekosten €122 per maand;
- Energielabel C;
- Erfpacht afgekocht tot 31-07-2052;
- Overstap naar eeuwigdurende erfpacht tegen gunstige voorwaarden vastgelegd;
- Niet-zelfbewonings- en asbestclausule van toepassing;
- Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 62
Inhoud woonhuis 205

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 62
Inhoud woonhuis 205

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum