Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Noorderkade 18, Blokzijl

Neem een kijkje in deze unieke, karakteristieke woning aan de Noorderkade 18 te Blokzijl. Met een totaal gebruikersoppervlakte van 106m², drie slaapkamers, badkamer op de begane grond, ruime woon- en eetkamer, riante achtertuin inclusief garage en carport, maar bovenal een adembenemend uitzicht, is dit de ideale woning voor stellen of jonge gezinnen met eventuele wensen voor gezinsuitbreiding.

Gelegen in het schilderachtige Blokzijl, ligt deze woning aan de Noorderkade met uitzicht over de Havenkolk. In de directe omgeving zijn scholen, supermarkten en sportclubs te vinden. Dit maakt dat deze woning een ideale ligging heeft. Uitvalswegen in de richting van Steenwijk en Emmeloord zijn eenvoudig te bereiken. Daarnaast is de dichtstbijzijnde bushalte is slechts op 300 meter afstand gelegen. Naast een eigen carport is er in de straat voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling:

Begane grond: Bij binnenkomst in de woning arriveert u in een goed afgewerkte hal, welke toegang biedt tot de keuken, woonkamer en middels de trap naar de 1e verdieping. De hal is ruim en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een kapstok of opbergmeubel. Tevens heeft u vanuit de hal toegang tot de kelderruimte.

Eenmaal in de woonkamer valt de unieke uitstraling van de woning direct op. Grote raampartijen voorzien van de ruimte van veel natuurlijk daglicht, wat een ruimtelijk gevoel creëert. Met een oppervlakte van 21m² biedt de woonkamer voldoende mogelijkheden voor het inrichten van en royale zithoek. Ingebouwde kastruimtes voorzien de woonkamer van slimme opbergmogelijkheden. Houten draagbalken aan het plafond en een karakteristieke haard te midden van de woonkamer geven de woonkamer een unieke uitstraling.

De eetkamer, welke middels een schuifdeur verbonden is aan de woonkamer, is eveneens ruim en goed onderhouden. Hier kan eenvoudig een 6-persoons eettafel geplaatst worden.

In het verlengde van de hal bevindt zich de keuken. Deze beschikt over twee aanrechtbladen en is voorzien van een 5-pits gaskooktoestel met afzuigkap, spoelbak en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een losstaande oven, koelkast en vaatwasmachine. De aanwezige kastjes en lades voorzien de keuken van veel opbergmogelijkheden.

Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken. Deze ruimte leent zich perfect als opbergruimte en is dankzij de aanwezigheid van een witgoedaansluiting multi inzetbaar.

Grenzend aan de bijkeuken bevindt zich de badkamer. Deze is goed onderhouden, volledig betegeld en beschikt over een douchecabine met schuifdeur, toilet, wastafel met spiegel en opbergmeubel. Hiermee is de badkamer instap klaar en van alle gemakken voorzien.

1e verdieping: Vanuit de hal wordt de 1e verdieping betreden. Hier bevinden zich drie slaapkamers. De grote slaapkamer, welke zich aan de achterzijde van de woning bevindt, beschikt over een eigen toiletruimte. Deze slaapkamer is tevens ruim genoeg voor het plaatsen van een bed en een bureau en beschikt over een ingebouwde walk-in closet. De overige slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning en zijn elk goed onderhouden en worden van veel natuurlijk daglicht voorzien. Desgewenst kunnen deze slaapkamers ook als logeer, hobby- of werkkamer fungeren.

2e verdieping: Middels een vlizotrap kan de 2e verdieping worden betreden. Deze ruimte bevindt zich in het dak van de woning en leent zich perfect als opbergruimte.

Buiten: Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de riante achtertuin. Deze is goed onderhouden en grotendeels bestraat, maar beschikt over enorm veel groen. Dit maakt het tot een levendige tuin. Het aangelegde terras biedt veel mogelijkheden voor het plaatsen van een lounge set of buitentafel. Zomers geniet u hier volop van de zonuren op een dag. Achterin de tuin is een carport aanwezig. Deze grenst aan een de garage en een externe bergruimte, waar fietsen of tuinspullen gestald kunnen worden.

Wordt de Noorderkade 18 in Blokzijl uw nieuwe droomwoning? Neem dan direct contact met ons op!

Bijzonderheden: • Woonoppervlakte: 106,00m² • Externe bergruimte: 25,90m² • Inhoud: 425,22m³ • Bouwjaar: 1900 • Drie slaapkamers • Ruime woon- en eetkamer • Badkamer op de begane grond • Adembenemend uitzicht • Riante achtertuin met carport, garage en berging • Zolderruimte • Kelderruimte • Gelegen nabij het centrum van Blokzijl • Uitvalswegen in de richting van Steenwijk en Emmeloord nabij

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Grachtenpand
Bouwjaar 1650
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1650
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 425

Overige

Perceel oppervlakte 225

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Grachtenpand
Bouwjaar 1650
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1650
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 425

Overige

Perceel oppervlakte 225

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bert Leistra ERA Makelaardij