Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Kuinderstraat 3 Blokzijl Unieke en sfeervolle woning uit de 18e eeuw met splitlevel architectuur

Welkom bij deze prachtige woning met een bouwjaar dat teruggaat naar medio 1800. Met zijn speelse indeling en splitlevel architectuur trekt dit huis meteen de aandacht. Vanaf het moment dat u de riante entree betreedt, wordt u verrast door het hoge plafond, de grote raampartijen en de sfeervolle houten vloer. Het huis biedt een heerlijke leefomgeving met een ruime eetkamer, een lichte woonkamer, een moderne keuken en vier royale slaapkamers. Het eigendom beschikt tevens over een charmante achtertuin met een ruim terras.

De woning bevindt zich in een aantrekkelijke buurt met een rustige en vriendelijke sfeer. Met diverse voorzieningen binnen handbereik, zoals winkels, scholen, parken en openbaar vervoer, biedt deze woonomgeving veel gemak en comfort. Bovendien zijn er diverse recreatiemogelijkheden in de buurt, zoals sportfaciliteiten en natuurgebieden, waardoor er voor elk wat wils is. Daarnaast is er een kleine haven in de directe omgeving, waardoor er een mooi idyllisch plaatje is gecreëerd. Deze ideale locatie zorgt ervoor dat u kunt genieten van het beste dat de omgeving te bieden heeft, terwijl u toch kunt ontspannen in een rustige en groene omgeving.

Indeling:

Begane grond: Deze ruime is een ware eyecatcher. Het huis is gebouwd met splitlevel architectuur, wat zorgt voor een uniek en speels karakter. Met zijn hoog plafond, grote raampartijen en houten vloer maakt de riante entree direct een goede indruk. Vanuit de entree krijgt u toegang tot de eetkamer beneden en de woonkamer boven.

De ruime eetkamer is voorzien van grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval, terwijl het balkenplafond een warme en knusse sfeer creëert. De eetkamer biedt tevens toegang tot de keuken. De keuken wordt voorzien van een rijke lichtinval door de grote raampartij en de tuindeur. Het lichte keukenmeubel is opgesteld in een hoek en is voorzien van diverse apparatuur, zoals een gas-op-glaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en een vaatwasser. Daarnaast vindt u in de keuken een bergkast met de witgoedaansluitingen en een het toilet.

Via de trap omhoog komt u in de zeer ruime en lichte woonkamer. Ook hier valt het oog meteen op de grote raampartijen, die zorgen voor een heerlijke lichtinval. De vide en robuuste schouw geven de woonkamer een extra sfeervolle uitstraling. Daarnaast zijn er twee bergkasten aanwezig en biedt de trapopgang toegang tot de slaapverdieping.

1e verdieping: Op de eerste verdieping treft u een ruime overloop aan, die leidt naar twee slaapkamers. Beide slaapkamers zijn zeer ruim en voorzien van veel lichtinval en een lichte laminaatvloer. Daarnaast zijn er op deze verdieping een tweede toilet en een ruime walk-in closet aanwezig. Via de trapopgang bereikt u de tweede verdieping.

2e verdieping: Op de tweede verdieping grenst de overloop aan nog twee slaapkamers en de badkamer. Ook hier zijn de slaapkamers ruimtelijk en voorzien van een laminaatvloer en houten balken. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel, designradiator en een raampje voor natuurlijke ventilatie.

Buiten: Buiten vindt u een achtertuin met een ruim terras, perfect om te ontspannen. Daarnaast beschikt de tuin over een houtopslag en een houten berging voor extra opbergruimte. Ook is er een achterom aanwezig voor gemakkelijke toegang.

Bijzonderheden: • Woonoppervlakte: 137 m² • Perceeloppervlakte: 114 m² • Inhoud: 550 m³ • Bouwjaar: medio 1840? • Karakteristieke woning uit de 18e eeuw • Splitlevel architectuur, waardoor speelse indeling • Vier slaapkamers • Walk in closet • Ruime kelder • Achtertuin, met berging en achterom

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1810
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1810
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 551

Overige

Perceel oppervlakte 114

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1810
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1810
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 551

Overige

Perceel oppervlakte 114

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bert Leistra ERA Makelaardij