Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruimtelijk wonen met een adembenemend uitzicht in Blokzijl? Neem een kijkje aan de Barend Loosweg 37.

Met een totale gebruikersoppervlakte van 110m², drie slaapkamers, een ruime woonkamer, zonnige achtertuin en eigen oprit met garage, is dit de ideale gezinswoning. Gelegen op een gewilde locatie aan het water.

Deze twee-onder-een-kapwoning aan de Barend Loosweg ligt in een levendige buurt, nabij het centrum van Blokzijl. Deze weids opgezette buurt, omringd door groen en water, is een gewilde plek in Blokzijl. Het centrum is op korte afstand gesitueerd, evenals scholen, sportclubs en sportverenigingen. Uitvalswegen zijn eenvoudig te bereiken en naast een eigen oprit, inclusief garage, is er rondom de woning voldoende parkeergelegenheid.

Indeling:

Entree: Bij binnenkomst in de woning arriveert u in een ruime hal, welke toegang biedt tot de separate toiletruimte en trap naar 1e verdieping. De toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een staand toilet met wastafel. Tevens is er ruimte om een kapstok of opbergmeubel te plaatsen.

Woonkamer: De woonkamer is ruim en wordt dankzij de raampartijen van veel natuurlijk daglicht voorzien. Met een weids uitzicht op het water, is dit de ideale plek om een royale zithoek te creëren. Aan de achterzijde van de woning, grenzend aan de keuken, is ruimte om een eetkamer te creëren. De eetkamer biedt voldoende mogelijkheden om een ruime eettafel te plaatsen. Door de gehele woon- en eetkamer ligt een hoogwaardige eiken vloer.

Keuken: De keuken grenst aan de eetkamer en is dankzij allerhande inbouwapparatuur, waaronder een gasfornuis, afzuigkap, ingebouwde koelkast, vaatwasmachine en spoelbak, instapklaar en van alle gemakken voorzien. De kastjes en lades zorgen voor slimme opbergmogelijkheden.

1e verdieping: Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer gesitueerd. Alle slaapkamers zijn goed onderhouden en worden van veel natuurlijk daglicht voorzien. Daarnaast zijn twee slaapkamers ruim genoeg om zowel een bed, bureau als opbergmeubel te plaatsen. Desgewenst kan de derde slaapkamers als hobby- of werkruimte fungeren. Alle slaapkamers zijn voorzien van een vloerbedekking.

De badkamer is goed onderhouden, beschikt over vloer- en wandtegels en is voorzien van een ligbad met douchekop, douchecabine met glazen wand, staand toilet en wastafel met spiegel (badkamermeubel: gaat mee)

2e verdieping: De trap op de overloop begeleidt u naar de 2e verdieping voorzien van een wasmachine en droger aansluiting. Tevens is hier de MV-box en CV-ketel gesitueerd.

Buiten: Vanuit de woonkamer en garage heeft u toegang tot de achtertuin. Deze is goed onderhouden, deels bestraat maar ook voorzien van veel groen. Dit maakt het tot een levendige tuin. Het terras is ruim genoeg om een lounge set of buitentafel te plaatsen en dankzij de open ligging geniet u volop van de zonuren op een dag. Een zonnescherm voorziet u van schaduw op warme dagen.

Bijzonderheden: - Woonoppervlakte: 110,20 m² - Inhoud: 440,94 m³ - Bouwjaar: 1995 - Energielabel B - Ruime twee-onder-een-kapwoning - Adembenemend uitzicht op het water - Optioneel: ligplek (boot) direct voor de deur (perceelgrootte 37 m²) - Gelegen in een groene omgeving - Drie slaapkamers - Instapklare keuken en badkamer - Ruime, lichte woonkamer - Goed onderhouden achtertuin - Nabij scholen en sportverenigingen, winkels, horeca en supermarkt - Uitvalswegen nabij

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 441

Overige

Perceel oppervlakte 246

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 441

Overige

Perceel oppervlakte 246

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bert Leistra ERA Makelaardij