Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

BERGKWARTIER

GROENE OASE

OP LOOPAFSTAND VAN AMERSFOORT C.S.

Bijna verborgen is dit laantje in het Bergkwartier. Het gevarieerde straatbeeld met witgeverfde woningen is charmant doordat een deel van de woningen wat meer naar achteren ligt aan een grasveld en een deel van de woningen wat meer aan de straat staat. Bijzonder is de overkant van de straat, daar is louter groen. Vanuit de woonkamer met openslaande deuren aan de voorkant is het beeld dat van een groene oase. Het is een fantastische plek om te wonen.

De indeling van dit aantrekkelijke huis is als volgt:

Entree met aan een kant direct toegang tot de lichte en sfeervolle woonkeuken. Aan de andere kant is de ruime L-vormige woonkamer die ook een deur naar de keuken heeft. De openslaande deuren aan de voorkant kwamen al aan de orde. Ze leiden tot een fantastische plek om buiten in het groen te zitten.

Vanuit de keuken gaan er deuren naar de achtertuin. Ook daar valt de vrijheid op die de groene omgeving met de prachtige volwassen bomen biedt. Er staat een garage met veel bergruimte.

Op de eerste verdieping zijn vier in grootte variërende slaapkamers, waarvan één met balkon. Er is een kleine badkamer met douche en toilet en een vlizotrap naar een ruime zolder.

De zolderverdieping is na aanpassingen te gebruiken als volwaardige etage. De woonoppervlakte zal daardoor belangrijk toenemen.

Kortom een plezierige gezinswoning op een prachtige plek

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 488

Overige

Perceel oppervlakte 342

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 488

Overige

Perceel oppervlakte 342

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Sträter ERA Makelaardij