Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

THUISKOMEN

Jouw dromen komen uit in dit instapklare appartement aan Arabellapad 260! Dit energiezuinige 3-kamer appartement biedt je alle comfort en gemakken van nu. Met een luxe keuken, energielabel A+ en een prachtig vrij uitzicht vanaf de tiende verdieping is dit de ideale basis om jouw leven verder vorm te geven. Met een eigen parkeerplaats ben jij helemaal voorzien. Bovendien bevind je je met een korte wandeling in de bruisende binnenstad van Amersfoort. 

DE HIGHLIGHTS OP EEN RIJ

Energiezuinig: Energielabel A+ zorgt voor een lage energierekening en een duurzame leefomgeving.
Vrij uitzicht: Geniet van een weids uitzicht dat rust en ruimte biedt in je dagelijks leven.
Kokerrellen: Een moderne open keuken met kookeiland, perfect voor zowel snelle ontbijtjes als uitgebreide diners.
Slaap lekker: Twee slaapkamers van een goed formaat waar je tot rust komt na een drukke dag. 
Opfrissen: Een ruime en moderne badkamer met een dubbel wastafelmeubel en inloopdouche.
Parkeren: Nooit meer zoeken naar een parkeerplaats dankzij je eigen plek.
Locatie: Dichtbij de bruisende binnenstad van Amersfoort

EEN THUIS DAT AAN ALLE WENSEN VOLDOET

Dit instapklare appartement is meer dan alleen een plek om te wonen; het is een thuis dat met zorg is ontworpen om aan al je wensen te voldoen. De woonkamer is licht, met grote ramen die zorgen voor een natuurlijke lichtinval en een prachtig uitzicht vanaf de tiende verdieping op de omgeving. De pvc vloer met vloerverwarming en koeling zorgt voor een aangename temperatuur, ongeacht het seizoen.

De keuken is uitgerust met moderne apparatuur zoals een inductiekookplaat, combi-oven, vaatwasser en een geïntegreerde afzuigkap in de kookplaat. Het kookeiland biedt niet alleen extra werkruimte, maar is ook de perfecte plek voor sociale interactie tijdens het koken. Welk gerecht maak jij?

De slaapkamers zijn ontworpen met oog voor detail, waarbij comfort en rust centraal staan. De pvc vloeren en strakke wanden geven een gevoel van kalmte en orde, essentieel voor een goede nachtrust. De tweede slaapkamer kan ook functioneren als werkkamer. 

De badkamer is een plek waar functionaliteit en design samenkomen. Het is ruim opgezet met een dubbele wastafel, inloopdouche en tweede toilet, wat de ochtendroutine een stuk aangenamer maakt.

De woonkamer en slaapkamers zijn voorzien van een CAT6 kabel-aansluiting en er is glasvezel aanwezig. 
Met de warmtepomp en balansventilatie ben je verzekerd van een constant aangenaam binnenklimaat en draag je bij aan een beter milieu. En met je eigen parkeerplaats is thuiskomen altijd gemakkelijk. De servicekosten voor de parkeerplaats bedragen ca. €42,- per maand.
Er is een gemeenschappelijke fietsenberging met drie toegewezen plekken voor het appartement. 

Het appartementencomplex ligt op heel korte afstand van de bruisende binnenstad van Amersfoort. Wandel langs de historische stadsmuren, bezoek je favoriete winkel en neem plaats op een terrasje bij De Hof of Het Lieve Vrouweplein. 
Voor een heerlijke wandeling of een sportsessie in de natuur vind je groenrijke locaties dichtbij zoals Park Randenbroek of de Schammer. 

KORT SAMENGEVAT

Dit appartement is een uitstekende keuze voor wie waarde hecht aan duurzaamheid, comfort en gemak. Met een gunstige ligging, een energiezuinig karakter, een luxe keuken, twee comfortabele slaapkamers en een moderne badkamer biedt het een perfecte basis voor je dagelijks leven. Met een eigen parkeerplaats heb je altijd een zorg minder.

EEN KANS DIE JE NIET WILT MISSEN

Is dit appartement precies wat je zoekt? Aarzel dan niet en plan direct een bezichtiging in via onze website. Dit is je kans om te genieten van een zorgeloze start in een huis dat niet alleen mooi, maar ook praktisch en duurzaam is. Maak van dit appartement jouw nieuwe thuis. We zien je graag aan Arabellapad 260! 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 278

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 278

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort