Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wiekslag 223, een net appartement van zo'n 97m2 (9 zonnepanelen in eigendom) op de tweede verdieping waarbij het vanaf het zonnige balkon goed toeven is met een hapje en een drankje waarbij je een waanzinnig uitzicht hebt richting de historische binnenstad van Amersfoort en de 'Onze- Lieve-Vrouwetoren'. Het complex is zeer gunstig gelegen t.o.v. het centrum en allerlei dagelijkse voorzieningen zoals winkels, scholen, sportfaciliteiten, zwembad "Amerena", huisartsenpost en openbaar vervoer. Daarbij komt dat het stadshart op fietsafstand is gelegen en er rondom de woning voldoende (gratis) parkeergelegenheid is. Aan de achterzijde van het gebouw ligt het groene "Waterwingebied". Hier bevindt zich een prachtige natuurspeeltuin voor kinderen, maar ook fijn in het groen gewandeld kan worden.

Het appartement heeft een riant woonoppervlak van maar liefst 97 m². Bij binnenkomst valt gelijk de zeer ruime hal op met toegang tot de diverse vertrekken. Het woongedeelte is ruim te noemen, zo'n 30m2, waarbij er gekozen is voor lichte kleuren op de wanden en plafonds. Met de vele lichtinval en de lichte kleuren maakt het dat deze woning heerlijk licht is waar vele mensen erg blij van worden. Naast een comfortabele bank is er ook plek voor een grote eettafel waar je fijn kunt zitten samen met familie en/of vrienden. De warme laminaatvloer maakt de ruimte helemaal af.
Aansluitend aan de woonkamer is er een extra slaapkamer te vinden welke multifunctioneel in te richten is. Deze slaapkamer is zo'n 12m2 groot en kijkt vrij uit aan de voorzijde.
Aan de achterzijde van de woning zijn nog eens twee goede slaapkamers te vinden van zo'n 13m2 en 10m2 groot.
Beide slaapkamers zijn wederom licht te noemen en de laminaatvloer vanuit het woongedeelte is netjes doorgelegd naar de slaapkamers. In de master bedroom is er ook nog een wastafel te vinden.
De derde slaapkamer word op dit moment ingericht als kledingkast. Wat een luxe! Uiteraard ook in te richten als slaapkamer en/of werk/studiekamer. Er zijn vele mogelijkheden qua indeling!
Ook de keuken is riant! Voldoende ruimte om heerlijk te kokkerellen. Één wand is volledig ingericht als werkblad met een vier-pits gasstel. Overige apparatuur in de keuken: Koel/vries combinatie, een vaatwasser, een magnetron en een wasmachine en daarbij voldoende kastruimte om al het keukengerei op te bergen. Kom je toch ruimte en/of apparatuur tekort kun je de keuken uiteraard vergroten door aan de andere lange wand de keuken door te trekken. Vanuit de keuken kijk je uit op groen wat veel privacy geeft.
De badkamer is aan het einde van de hal gesitueerd. Een goede ruime voor een grote (inloop)douche en een nette wastafel. De vloer en de wanden zijn netjes betegeld in een lichte kleur. Het toilet is separaat aan de badkamer en is in dezelfde stijl als de badkamer vormgegeven.

Bergruimte:
Deze woning heeft meerdere ruimten om spullen op te kunnen bergen. Er is bijvoorbeeld een inpandige kast van zo'n 2m groot te vinden naast de badkamer. Er zijn planken gemonteerd om deze ruimte optimaal te benutten. Ideaal!
Naast de voordeur is er een inpandige berging te vinden van ruim 3m2 groot. Ook erg fijn om te hebben om spullen in op te bergen die je niet dagelijks nodig hebt.
Onder in het complex is er nog een box aanwezig om bijvoorbeeld de fiets te kunnen stallen. Deze is zo'n 6m2 groot.

Buiten:
Vanuit de woonkamer kijk je heerlijk vrij weg aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer stap je gemakkelijk het balkon op die zich strekt over de gehele breedte van de woning. Zie jij jezelf hier al zitten in de zon!? Door de ligging op het zuidwesten heb je hier de middag en avond zon. Na het werk even de dag afsluiten met een borrel of zomers samen met vrienden en/of familie van de zon genieten is dus goed mogelijk!

Pluspunten:
+ Woonoppervlakte: 97m2;
+ Ruime en lichte woonkamer;
+ 3 slaapkamers aanwezig;
+ Zeer ruime keuken aan de achterzijde;
+ Balkon gelegen op het zuidwesten;
+ 9 zonnepanelen in eigendom;
+ Veel bergruimte aanwezig;
+ Gelegen bij het natuurgebied "Waterwingebied";
+ Historisch centrum van Amersfoort en de dagelijkse voorzieningen zijn op fietsafstand;

* In de koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule opgenomen worden.

Let op:
Servicekosten per maand: €126,82
Voorschot stookkosten: €60,00

BEN JIJ BENIEUWD OF JE DE STAP NAAR DIT HUIS KAN ZETTEN?
Moet je het oude huis nog verkopen? Één van onze makelaars komt graag een keer gratis en vrijblijvend langs om de actuele waarde in te schatten, zodat je direct weet of je deze stap naar het nieuwe huis probleemloos kan zetten. Voor het maken van een afspraak kan je contact opnemen met ons kantoor. Wij zijn je graag van dienst!

Verliefd op de woning? Wordt ook verliefd op de omgeving.
Negenplus Makelaars gelooft erin dat je als koper niet alleen op het huis valt, maar dat ook de omgeving maakt dat een woning je droomwoning wordt. Om deze reden bieden wij je graag de mogelijkheid om de wijk waarin de woning ligt te ontdekken. Hiervoor kun je onze gratis 9+ fietsen lenen en hebben we voor alle wijken in Amersfoort een routebeschrijving waarmee je alle hotspots van de wijk kunt zien en bezoeken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 333
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Bosrijk Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel D
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Portiekwoning Ja
Blokverwarming Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Blokverwarming
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 333
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Bosrijk Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel D
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Portiekwoning Ja
Blokverwarming Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Blokverwarming
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Kantoor Negenplus Makelaars Amersfoort