Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website! 

EEN IDEALE START IN KATTENBROEK

Denk eens aan een fijne eigen plek in een buurt die bekend staat om zijn vriendelijke sfeer.  Deze hoekwoning in Kattenbroek is ideaal voor gezinnen die meer ruimte wensen. Met een ruime uitgebouwde woonkamer, een open keuken en een onderhoudsvriendelijke tuin is dit huis klaar voor jouw volgende stap. Daarnaast is de woning voorzien van energielabel A! 

DE HIGHLIGHTS

Hoekwoning: Een heerlijke uitgebouwde hoekwoning met een voor-/ zij- en achtertuin 
Energiezuinig: Deze woning heeft 12 zonnepanelen en beschikt over energielabel A
Ruime woonkamer: Veel licht en ruimte, met openslaande deuren naar de tuin die zorgen voor een fijne verbinding met buiten.
Vier slaapkamers: Genoeg plek voor iedereen, met kamers die je naar eigen smaak kunt inrichten.
Opfrissen: Een complete badkamer met een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet voor je dagelijkse comfort.
Kindvriendelijke omgeving: Een plek waar je kinderen veilig buiten kunnen spelen en waar buren elkaar kennen. 

WELKOM THUIS

Deze hoekwoning in Kattenbroek is een plek waar je je direct op je gemak voelt. Zodra je de woonkamer binnenstapt, merk je hoe het daglicht prettig de ruimte vult dankzij de grote ramen. De woonkamer is uitgebouwd, waardoor er genoeg ruimte is voor een grote bank en een fijne eettafel. De openslaande deuren geven toegang tot de gezellige en onderhoudsvriendelijke tuin. In deze heerlijke tuin is er genoeg plek voor een loungebank, eettafel en in de vrijstaande berging kun je genoeg spullen opbergen. 

De open keuken nodigt uit om samen te koken en te genieten van maaltijden met familie of vrienden. De keuken is uitgerust met een 4-pits keramische kookplaat, oven, magnetron en vaatwasmachine. 

Boven vind je vier slaapkamers, die flexibel in te richten zijn naar ieders wens. Of je nu een kantoor aan huis nodig hebt, een speelkamer voor kinderen of gewoon een extra slaapkamer, het kan allemaal! 
De badkamer is eigentijds en functioneel, met een ruime douche om je dag goed te beginnen of om 's avonds in te ontspannen. Er is voldoende opbergruimte voor al je benodigdheden. 

Met een energielabel A is deze woning energiezuinig, wat goed is voor het milieu en zorgt voor een lage energierekening! 

De omgeving Kattenbroek is een fijne plek om te wonen. Het is kindvriendelijk, ligt dichtbij de vijver van Emiclaer en ook op loopafstand van het winkelcentrum. Bij het winkelcentrum kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen of shoppen bij je favoriete winkel. 
Op ongeveer 15 minuutjes fietsafstand bevind je je in de bruisende binnenstad van Amersfoort, waar je een heerlijke wandeling kunt maken langs de historische stadsmuren, plaats kunt nemen op een terrasje op De Hof of Het Lieve Vrouweplein en kunt winkelen bij De Langestraat. 

EEN PASSEND HUIS VOOR JOU

Deze energiezuinige hoekwoning in Kattenbroek combineert een aangename sfeer met praktisch gemak. De buurt is veilig voor kinderen en ze kunnen hier nog fijn op straat spelen. De keuken is in open verbinding met de woonkamer en deze biedt voldoende ruimte door de uitbouw. De tuin is een fijne plek om te ontspannen. Met vier slaapkamers heb je genoeg ruimte. Het huis biedt een fijne plek waar je je snel op je gemak zult voelen. 

EEN OPROEP TOT ACTIE

Krijg je al zin om deze woning te bekijken? Zie je jezelf al zitten in de lichte woonkamer of lekker koken in de open keuken? Wacht dan niet te lang. Dit huis in Kattenbroek kan zomaar jouw nieuwe start zijn. Ga naar onze website en plan je bezichtiging in. Wie weet is dit binnenkort jouw nieuwe thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 376

Overige

Perceel oppervlakte 163

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 376

Overige

Perceel oppervlakte 163

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort

Wooninfluencers

Laden..