Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website! 

EEN GOED BEGIN 
Dit fantastische en instapklare appartement (voorheen 5 kamers) is een uitstekende keuze voor iedereen die van wooncomfort en luxe houdt. Het heeft veel lichtinval en biedt twee slaapkamers, een zonnig balkon, een gezellige woonkeuken en een luxe badkamer met sauna. Bovendien ligt het dichtbij het levendige centrum van Amersfoort.

DE KENMERKEN OP EEN RIJ

INSTAPKLAAR WONEN: Zonder verbouwingswerkzaamheden direct je intrek nemen.
DRIE KAMERS: Met twee slaapkamers en een woonkamer heb je voldoende ruimte. 
ZONNIG BALKON: Geniet van de zon en een vrij uitzicht.
FIJNE WOONKEUKEN: Voorzien van de nodige apparatuur, een onderhoudsvriendelijke vloer en een fraai uitzicht
LUXE BADKAMER MET SAUNA: Met een inloopdouche, vrijstaand bad en sauna voor ontspanning.
PERFECTE LIGGING: Dichtbij het centrum met al zijn voorzieningen.

WELKOM THUIS
Bij binnenkomst in dit appartement voel je je meteen thuis. De woonkamer met veel daglicht is een fijne plek om te ontspannen of vrienden te ontvangen.
De woonkeuken is praktisch en biedt alles wat je nodig hebt om lekker te koken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een 6-pits gaskookplaat, composiet aanrechtblad, oven, vaatwasser, afzuigkap en wasmachine-aansluiting. Hier kun je gezellig met je gasten een fijne avond beleven.

De slaapkamers bieden voldoende ruimte en zijn naar eigen wens in te delen. Vanaf de slaapkamer loop je de hal in, waar ook de ingang van de inloopkast is. De tweede slaapkamer kan functioneren als slaap- of werkkamer. 

Op het zonnige balkon kun je heerlijk genieten van de buitenlucht en het vrije uitzicht. Op het balkon is een loungebed geplaatst, waar je heerlijk kunt ontspannen met een boek of een kopje koffie. 

De luxe badkamer is een plek waar je heerlijk kunt ontspannen: met een inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en een sauna! Zie jij jezelf hier al ontspannen? 

De locatie van Trekvogelweg 303 is ideaal. Het appartementencomplex is dichtbij het centrum van Amersfoort gelegen. Op ongeveer 10 minuutjes fietsen bevind je je in de bruisende binnenstad en loop je langs de historische stadsmuren. Geniet van een terrasje aan De Hof en Het Lieve Vrouweplein. Wandel door de Langestraat en bezoek je favoriete winkel. 

OMSCHRIJVING 
Dit appartement is direct bewoonbaar en biedt comfort met drie kamers en een balkon, waar je van de zon kunt genieten. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur en de badkamer biedt luxe met een inloopdouche, bad en sauna. De locatie is ideaal, met het centrum van Amersfoort op fietsafstand.

ACTIE OPROEP
Benieuwd naar dit appartement? Plan dan nu een bezichtiging via onze website. Ervaar zelf de sfeer en de ruimte en wie weet is dit binnenkort jouw nieuwe thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 365

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 365

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort